Şimdi Ara

Muhalefetin kendi kitlesi yüzünden seçimi kaybedeceği gerçeği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Birader takım muhabbeti mi cidden oehh artık.

Kimsenin umurunda değil, sol düşünce ile futbol ne alaka allasen,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hayırdır ya Fenerbahçe olunca mi zorunuza gidiyor?

Beşiktaş Galatasaray olsaydı ortalığı ayağa kaldırırsiniz ama dimi.

İmamoğlunuz da Galatasaray a Beşiktaş a gidince çıkıntılik yapmıyor ama normal gidiyor Fenerbahçe ye gelince şekli şemalı kayıyor.

Yeni Ali Sami yen de RTE yuhalanir iken hoşunuza giderdi çıkıp ne alaka futbol dediniz mi?

Neyse yeni cehape koyunları hayırlı olsun ak koyunlar gider yerini siz alırsınız RTE gitsin de nasıl giderse gitsin size göre her şey mübah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu olay gösterdi ki parti fark etmeksizin koyunlar hep koyun yalakalar hep yalaka ha Akp yalakasi ha CHP yalakası fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 8 Mayıs 2022; 21:5:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tarafımızdan ayı bağırıyor adamın derdi futbol ve kravat,

Erdoğan gitsin, geleni ya düzeltiriz ya yollarız. Mesele odur. Erdoğan ile olmuyor işte,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Mayıs 2022; 21:11:36 >
    • Sosyal medya fenomeni Jahrein (Ahmet Sonuç) yeni paylaştığı bir tweet dizisinde CHP ve İyi parti alehyine liyakatsız şekilde iş alımları ve atamaların olduğunu iddia ettiği paylaşımlarda bulundu.

Muhalefetin kendi kitlesi yüzünden seçimi kaybedeceği gerçeği
    Muhalefetin kendi kitlesi yüzünden seçimi kaybedeceği gerçeğiJahrein ⚙️twitter
    “1) Gündem yoğun diye erteliyordum. Bu akşam konumuz LİYAKAT! CHP'nin "liyakat, torpilsizlik, vs" söylemelriyle belediyeleri alıp nasıl torpillere imza attığını anlatacağım. AKP bu torpillerin 10000 katını yapıyor, biliyorum. Amacım laciverti göstermek! Twisel başlasın!”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1523397983340929024

Muhalefetin kendi kitlesi yüzünden seçimi kaybedeceği gerçeğiJahrein ⚙️twitter
    “5) En sevdiğimden başlayalım: @CaglaKocoglu! Bankamatik serüveni Kadıköy Kadıköy Sağlık Turizm Eğitim Çevre Temizliği Otopark Hizmetleri İnşaat Yayıncılık Sanayi ve Ticaret AŞ'de (Kasdaş) işe girmesiyle başlıyor.”
    https://twitter.com/jahreindota/status/1523398028459081728

• Muhalefetin acilen kendine çeki düzen vermesi lazım, bu ülke bir dönem daha AKP iktidarını kaldıramaz. Enflasyon zaten hiperenflasyon olup %100'ü geçmiş, nüfusun %10'u kaçak göçmen olmuş.

Şu an dünyanın en iyi lideri gelse bu enkazı toparlaması çok uzun zaman alacak.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

45 bin çalışanın olduğu belediyeden 8 kişi çıkarmış diyo ki bunlar niye chpli iyi partili.. birisinin işe gitmeden para aldığını iddia ediyo şahit de adamın komşusu :) komşusu demiş ki valla hiç işe gittiğini görmüyorum ahahaha

• he_man kullanıcısına yanıt

benim komşum da benden önce işe gidip benden sonra dönüyor benim işe gittiğimi hiç görmüyor, yandık deseneMuhalefetin kendi kitlesi yüzünden seçimi kaybedeceği gerçeği 

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Erdoğan'ın yaptığı araştırmalara göre yüzde 35lik kemik seçmen AKP demeye devam ediyor. Yüzde 10 ise kararsızlar kaymış durumda olan eski AKP seçmeni ve muhalefete oy vermek istemiyor.

Halkın en büyük sorunu enflasyon ve geçim sıkıntısı.

Mülteciler ile halkın bir problemi yok sadece ekonomik sorunlar nedeniyle ve muhalefetin kara propagandası yüzünden bazıları Mültecileri suçluyor fakat ekonomi düzelirse Mültecileri halk umursamıyor.

Erdoğan'ın parti üzerinden yaptığı araştırmaya göre kırsal kesimde ve sanayide şirket ve lobiler mültecilere muhtaç çünkü onlar olmasa çalıştıracak adam bulunamıyormuş dolayısıyla Mültecileri göndermek gibi bir secrnekde yokmuş, Mültecileri yollamak Türkiye'ye zarar verecek bir adım olarak görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Mayıs 2022; 2:36:54 >
  • he_man kullanıcısına yanıt
    İki tanesine baktım. Ağaç aş'ye 25 yıllık orman mühendisii atamasının liyakatsız olduğunu iddia ediyor.

Yönetici olarak atanan diğer kadın endüstri mühendisi yıllarca belediyelerde çalışmış. Diğerlerine baksam gene düzgün çıkar.

Adamın liyakat ne haberi yok. O işi yapabilecekler arasında elbette yönetici olarak iyi parti ya da Chp'li alacak. Erdoğan'a neden Chp'li bakan atamıyorsun demek gibi bir şey.

Zaten bu tiptende ancak bu kadarı beklenir işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    • İYİ Partili Avukat Aydın Egemen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında "Kamu kaynaklarını siyasi amaç ve saikle kullanma, görevi kötüye kullanma" suçlamalarıyla suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Mayıs 2022; 13:33:12 >

• Secim gecesi muhaliflerin bu forumda ve sosyal medyada aglamasini cok buyuk bir keyifle izleyecegim. Bu kafayla hakettiginiz bu kusura bakmayin.

• muhalefet kazanmıyor, iktidar kendi kendini bitiriyor

• şu yoğun muhalifleri anlamak gerçekten zor, bir akepeli hiçbir zaman kendinden olanı eleştirmemiştir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.