Şimdi Ara

Muhalifler her şeyi eleştiriyor peki niye muhalifler SİHA filan üretmiyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla bu haksızlıkları gördükçe Erdoğan'ı sevmediğim hatalarına rağmen koruma güdüsü belirdi içimde.

bir zamanla Türkiye'ye yapılan haksızlıkları gördükçe daha milliyetçi olmaya başladım.

Adamlar en azından çalışıyor evet yiyenler de var, bunlar genelde iş adamı çevresi ama her partide alası var bunların ve bunların engellemek gerçekten zor.

yol dedin unuttum yaa, Erdoğan'a kadar bizim Karadeni yolu tek şeritli bir şeydi sürekli kaza olurdu.

----

Erdoğan'ın bir hayali var ülke adına, gelecek adına bunu görebiliyoruz. Özellikle savunma sanayisine büyük önem veriyor çünkü bu yüzyılın en büyük sorunu ülkelerin savunma mekanizmaları.

Muhalefetin bu hayaldan daha iyi bir hayali ve çabası olsun halk olarak onları destekleriz ama daha sınırımızdaki olaylardan bile haberleri yok.

Bir kere şu YPG'nin hali ne olacak ona bir fikir beyanı edemediler. YPG demek PKK demek, bu ülkenin çok canına mal oldu, çok parasına mal oldu.

Şu anda Siha'lar sayesinde söyle serbest hareket edemiyorlar.

Bunlar 20-30 yıl sonra anlayacaklar...

ben üniv. yıllarında Rahmetli Erbakan'a hiç oy vermedim, gerçi 1 seçimi olmuştu. Fakat şimdi onun ne kadar ileri görüşlü olduğunu anlıyorum....

• Ne boş yapmışsın ya taide çalışan akrabam var iktidarın i sini sevmiyor ne yani?

Ayrıca sihayı devletmi üretiyor ?

Baykar şirketi üretiyor yani ÖZEL ŞİRKET toggda özel şirket?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtanhu kullanıcısına yanıt

Şu hayat pahalılığı, memur saltanatı ve sokak köpekleri yüzünden Ak Parti'den soğumuştım ama şunları görünce boşversene bu kadar vasat mıhalifler bu kadar saçma sapan argümanlarla RTE bu muhalefeti şu haliyle bile ona çarpar sekize falan böler.

• Adam yandaşın yaptığı yol çöktü diye şu resimi gösteriyor.. İnsan şu örneği verirken utanır, şu adama birşey yazacağım da ceza almaya zerre değmez.

Burada çöken bir yol yok, adam şu resimde ne var onu bile anlayamıyor. Burada yol çökmemiş, burada yolun üstündeki toprak heyelan sebebiyle yola kaymış.

Yani şu resimde bile ne olmuş adam onu bile çözemiyor, bunların ben ilkokul okuduklarını bile sanmıyorum.

Muhalifler her şeyi eleştiriyor peki niye muhalifler SİHA filan üretmiyor?

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Bir de yalandan "muhalefet yüzünden Erdoğanı koruma" falan demiş. Rteden daha rteci diğer üye de aynı taktiğe başvurmuş.

• mechatengu kullanıcısına yanıt

Ooo olaya gel, artık sadece yapılanları değil yapanları da çalmaya başlamışlar :D çok iyiymiş sayın hocam takdir ettim

• Novagate N kullanıcısına yanıt

aynı fikirdeyim. geçen sefer kesin dedim kimseye oy moy yok!

ülkedeki sorunlardan bunaldım, aslında bana direkt bir şey gelen yok ama ülke bizim, görünce haksızlıkları tahammül edemiyoruz.

fakat alternatif yok. en son muhalefetin Suriye için açıklamaları, ondan önceki Dem parti ve kayyumlar için açıklamaları öyle saçma, entipüften, dayanaksız gelince,

kendi kendime dedim ki "meydanı bunlara bırakmak çok daha beter olur".

----

bir atasözü var : körler diyarında şaşılar kral olurmuş:)

muhalefet kör ve beceriksiz, bunlar şaşı olsa n'olacak yani:)

bunun eleştirilecek bir yanı yok, bu bir heyelan.ne güzel yol yapmışlar ya.. tedbir alınır bir sonraki sefere sorunlar olmaz.

-----

aynı kafa bunları eleştirenler : Devrim otomobilini bizim mühendisler 2 ayda bitirmişlerdi de, bir tanesine benzin koymamışlar onu haber yapıp ülkeye rezil etmişlerdi ve dönemin hükümeti desteğini çekmişti. o yıl Hyundai da Kore'de bizim gibi ilk otomobilini yapmıştı.

Devrim müzeye, Hyundai tüm dünyada ve bizim sokaklara geldi...

Sen yeterince kendinle dalga geçtirecek mesajlar yazıyorsun, daha fazlası olmaz.Muhalifler her şeyi eleştiriyor peki niye muhalifler SİHA filan üretmiyor? 

• Üreten mühendislerin %98i zaten muhalif ve %99’u Atatürkçü gençler , ama sahipleri veya atanmış yöneticileri iktidar yanlısı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

devrim otomobili gerçeği

kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Devrim_(otomobil)

Program son derece sıkıydı; Bununla birlikte, ikisi krem diğer ikisi siyah renkli dört araba tamamlanabildi. Otomobiller Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Ankara'ya gönderildi. Siyah arabanın cilası Ankara trenindeyken yapıldı. Kömürle çalışan lokomotifin bacasından çıkacak kıvılcımların yaratacağı güvenlik tehdidi sebebiyle araçlara sadece manevra yapabilecek kadar benzin konmuştu. Motor performansını artırmak için sıkıştırma oranı artırıldığından, motorları motor vuruntusu olmadan çalıştırmak için yüksek oktanlı benzin gerekiyordu. Yüksek oktanlı benzin o zamanlar sadece Ankara'da mevcuttu. Kutlamalar gününde, Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel tören için yakıt ikmali yapılmadan önce siyah araca bindi. Yaklaşık yüz metre ilerledikten sonra araç durdu. Sonra Başkan siyah arabadan indi ve arkada (daha önce benzini doldurulmuş olan) krem renkli arabaya bindi ve onunla Anıtkabir'e gitti. İki araba daha sonra törensel koşuları sorunsuz tamamladı. Ertesi gün gazete manşetleri "Devrim 100 metre gitti ve durdu." şeklinde yazılmıştı ve araba uzun yıllar alay konusu oldu.

BİZE DÜŞMAN LAZIM DEĞİL, BİRBİRİMİZE YE(te)RİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 29 Aralık 2024; 22:35:44 >

• Ağbiii kaliteli muhalefet lütfen yaaaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bir şey sorucam, şu dediklerinin kaçı çözüldü ? Böyle upuzun bir paragraf yazmışsın ben değişen hiçbir şey görmüyorum. İnsan sadece istediğini görür, ben ülkem için ne faydalıysa onu destekliyorum. Sen muhalefeti sadece kötü görüyorsun. Bence bakış açını biraz değiştir. Baykar’ı destekliyorum, muhalefeti destekliyorum, yolun yapılması gerektiğini savunuyorum ama aynı yolun 10 kere yapılmasını değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 29 Aralık 2024; 23:47:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam sen ne anlatıyorsun dalga mı geçiyorsun benimle Bayraktarın hükümetin karıştığı yolsuzluklar ile ne alakası var. Ama seninle aramdaki fark şu ben muhalefet bayraktarı hedef alırken burada aynı akpli koyunlarla kavga ettiğim gibi chpli trollerle kavga ettim. Ama 3 maymunu oynayan akpli koyunlar hükmetin karıştığı yolsuzluklar, adam kayırmalar, tek gecelik adrese teslim ihaler ve çarpık yap işlet sistemi hakkında ağzınızı açıp eleştirmediler o yüzden bana vatanseverlik edebiyatı yapma vatanını milletini seven adam tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan Türkiye Cumhiryetinin kaynakları birilerine peşkeş çekiliyorken sessiz kalmaz. Hükümet tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan milyarlarca dolarlı yandaşlarına yap işlet devret sistemi ile aktarıyorsa ve bu yolsuzluklara başarı %100 olamaz demek yüzsüzlükte nirvana yapmaktır yada Türk milletini aptal yerine koymaktan başka birşey değildir. Yasama Yürütme ve Yargı tek adamın elinde olduğu için ne devlet aklı var nede yapılan yolsuzların hesabını soracak bir sistem var adamlar istedikleri gibi at koşturmaya devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.