Şimdi Ara

muhasebe programı yedekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ya arkadaşlar benim bir muhasebeci tanıdığım var ve bu kişi bilgisayarına format atacak yalnız bir sorun var
    muhasebe programının yedekleri bazı programlarda d ye yedekleme yapılır ama hadi bu kişi yapmadıysa biz bu yedekleri nasıl geriye kurduktan sonra nasıl geri yükliycez
    şimdiden tşk

• Arkadaşım her yazılımın yedekleme prosedürü ayrıdır.

Yazılımın yardım konularına baksın, veritabanı varsa veritabanını yedeklesin..
  • ya mesela şöyle bir şey olsa
    program girilen bilgileri şöyle bir klasöre kayıt ediyor DATA_FB bunun içindeki bilgileri alsam d ye kopyalasam tabi formatlamadan önce bilgisayarı formatladıktan sonra tekrar aynı klasörü programın içine kopyalasam olurmu eski bilgiler görünürmü
  • Ya diyorum ya işte, varsayımlar üzerine iş yapılmaz..

Yazılımın Yardım dosyası varsa, orada anlatıyordur, verileri nereye koyduğunu ve yedeklemek gerektiğinde

hangi klasörlerin yedeklerinin alınması gerektiğini.
  • ha anladım kardeş sağolasın yani bilgilerimizin zarar görmemesi için neleri yedeklememiz gerektiğini program yardım bölümünde kendisi söyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_42

ha anladım kardeş sağolasın yani bilgilerimizin zarar görmemesi için neleri yedeklememiz gerektiğini program yardım bölümünde kendisi söyler

Büyük ihtimalle söyler..
  • Öncelikle program SQL tabanlı ise kesinlikle profesyonel destek alın. Sql tabanlı değilse pogram files'da data klasörünü yedeklemek yeterli olur bu klasör ismi de bariz olarak firma kurarken kendi verdiğimiz kodlara göre oluşturulur. Hangi program için yedek alınması düşünülüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ETA SQL HATA MUHASEBE PROGRAMI
    11 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: account

Öncelikle program SQL tabanlı ise kesinlikle profesyonel destek alın. Sql tabanlı değilse pogram files'da data klasörünü yedeklemek yeterli olur bu klasör ismi de bariz olarak firma kurarken kendi verdiğimiz kodlara göre oluşturulur. Hangi program için yedek alınması düşünülüyor.

/>

Mesela ORKA programı için yedek klasörü saklamanız yeterli..Size hem diskete hem cdye hem de hddye yedekleme imkanı veriyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.