Şimdi Ara

Muhasebe Yazılımı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir uzaktan takibi kolaylaştıracak bir muhasebe yazılımı arayışı içerisindeyim. İnşaat sektöründeyim, şantiyelerin muhasebelerine direk erişim sağlayacak bir program arıyorum. Arayışımı daha açarsak;

-Her şantiyenin muhasebecisi ayrı, herkesin ayrı kullanıcı adı ve şifresi olacak.
    -Her muhasebeci yalnızca kendi şantiyesinin girdisini çıktısını görebilecek.
    -X şantiyesinde yapılan veya alınan bir ödeme o şantiyenin muhasebecisi tarafından programa işlenecek.
    -Ben de kendi kullanıcı adım ve şifremle giriş yaptığım zaman bütün şantiyelerimin girdisini çıktısını başlıklar altında da kümülatif olarak da görebileceğim.

Aklımdaki program temelde bu şekilde bazı detaylar haricinde. Önerilerinizi bekliyorum.

• Söylediklerini yapmak için bir SQL server kurmalısın veya Bulut program almalısınız.

Bulut program tavsiye ederim, kurulum masrafları falan yok. Bakım, yedek gibi sorunun olmuyor. Biz Dia kullanıyoruz sade ve hızlı çalışan bir program şifren ile istediğin bilgisayardan girip çalışabilirsun. Yetkilendirme yaparak istediklerini yapabilirsin.

1TC diye bir bulut programıda oda gayet iyi çalışan proğram. Herhangi bir tarayıcı ile işlem yapabiliyorsun.

Bulut program çok var bunlar benim kullandıklarım araştırırsan bulursun.
  • Muhasebe Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 11 Eylül 2018; 10:26:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖN MUHASEBE YAZILIMI ???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.