Şimdi Ara

mühendis maaslari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla arkadaşlar ben jeoloji mühendisiyim. geçen sene mezun oldum 500ytl alıyorum.(tabi küçük yerel bi firmada ve Askerlik yapmadığımda dolayı) büyük firmada çalışanlar 1000ytl-2000ytl alıyorlar.
  • İş bulamasın buldun diyelim tecrüben yok 400-500 alırsın büyükşehirlerde normal şartlarda. Birkac yılık tecrübeyle inşaat mühendisi için konuşuyorum 1000-2500 arasıdır.
  • kocaeli makinada okuyorum..4.sınıftan bir arkadaşım vardı gecen hafta mezun oldu..ertesi gün iş görüşmesine gitti bir araba firmasına...adamlar askerlik şartıyla 1ay 1750 1ay 3500ytl önermişler...1ay tek maaş 1ay çift anlayacagın..cocuk şimdi kısa dönem askerlik yapıp döncek ve işe başlıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: RisinGson
    hiç 3500 ytl alana rastlamadım biri sallıo galiba

Sen 3500 YTL altı alanlarla muhatap olmuşsun belli. Laflarım sallama değil,anlayana,, düzgün konuş...
  • cevap verebilicek yok mu metalurji müh. yıldız teknik mezunu askerliğini yapmamış ne yapar
  • kafasını tutar töbe töbe..kardeş buraya yazcagına gidip dışarda veya mühendis forumlarında araştırma yapsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

osmangaziden mezun olup 5 milyar maaş alanda var boğaziçinden mezun olup sadece askeri ücrete çalışanda soru hiç olmamış ya ilk olarak ne mühendisi alanı ne hani okul hangi öel şirkette çalışacak soruyu biraz daha aç ben yardımcı olamam hala öğrenciyim ama yardımcı olanlar çıkar mesela şöyle sor:
    Hangi okuldan mezunsunuz hangi mühendislik alanında ve hangi özel şirkette çalışıyorsunuz.Ne kadar maaş alıyorsunuz

Hııımm seneye bizde osmangaziden mezeun olacağız nasipse
    kendi bölümünden ilk daefa işe girenleri biliyorum sarara 450 ytl, bir baska fabrikada 60...
    ama bunlar sadece deneme amacı eger firma tarafından basarılı bulunursan maasın artacaktır... tabi bunun icin kisisel gelişim önemli bilgisayar programı ya da ingilizce gibi....
    saygılar....

• quote:

Orjinalden alıntı: roro

cevap verebilicek yok mu metalurji müh. yıldız teknik mezunu askerliğini yapmamış ne yapar

www.makinamuhendisi.com 'a önce kaydini yapar,sonra bu konu ile ilgili bir soru sorar,

umarim is bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elec -- 1 Temmuz 2005, 15:06:21 >
  • sonucuda yazmiyorsunuzya
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxu

350 ile 3500 YTL arasında...

O kadar yuvarlak bir soru sormuşsunki..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.