Şimdi Ara

Mühendis Oktay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
20.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha geçen Mancester maçında çıkan olayları gördük gelişim filan gösterilmedi her takım için geçerli.
  • Bu olayı yapanlar şerefsizin önde gidenidir, net söylüyorum. Kimse de gelip savunmasın bu canileri. Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun Bjkli kardeşlerim. Şunu da söyleyim Bjkli, Fbli, Gsli her kim olursa olsun bu gibi konu da tahrik etme olayları gerçekten insanlık dışı birşey. Bu olayı da koskaca Galatasaray camiasına mal etmenin de bir anlamı yok. Bunu yapanlar Allah katında hesabını verecektir.
  • Galatasaraylı taraftarlar ne yaparlarsa yapsınlar en iyi taraftarlar içerisine giremez. Ben istanbulda bir süre kaldım gs-fb derbisi vardı arkadaş galatasaraylı olduğundan girdik , harbi galatasaray taraftarında ne kordinasyon nede beste yeteneği var 3,4 tane sağlam var ama onlarında güzelliği tartışılır. Karalamak için söylemiyorum yemin ederim beşiktaş ile galatasaray tribünü arasında uçurumlar var . Bunu arkadaşımda kabul ediyor zaten bu saatten sonrada o kordinasyon imkansız sağlanamaz beşiktaşta geçmişten gelen bir düzen var yani sistem oturmuş ama galatasarayda o yok besteler yapılıyor ama görseniz yemin ederim gülmekten ölürsünüz. Onlara güzel gelebilir ama bir Beşiktaşlı olarak bana çok basit geliyor ayrıca kimse birbirine uymuyor uymak istiyor ama bilinçsiz bir hava var fenerbahçeyi bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla fenerin sadece üst karşı tarafı iyi gibi. Ayrıca ekliyim güzel besteleride sadece bir gurup söylüyor yani herkes söylemiyor. Beşiktaş'ta İtüden gelen Profesör bile kravatını kafasına takıp Besteyi söylüyor.

Özetle : Türkiye'deki Her haliyle en iyi taraftar topluluğu Beşiktaşındır yani Çarşı. Zaten Beşiktaş'ı bu günlere getirenlerde Taraftarıdır. Yoksa 18 sene hiç şampiyon olmadan 4 kat büyüyen bir camia varmıdır Türkiye'de?

• Bir Beşiktaşlı da öldürseydi net olarak şerefsizdir, Galatasaraylı öldürüncede şerefsizdir.
    Ulan adamlar ülke içinde ülkeye ayrılıyor maçlar yapıyor ama şölen havasında geçiyor. Bizim barzolar hala yok düşmanız yok şöyleyiz. Değilsin düşman falan, yeri gelince aynı siperi paylaşacaksın belkide.
    Mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gooner

Bir Beşiktaşlı da öldürseydi net olarak şerefsizdir, Galatasaraylı öldürüncede şerefsizdir.
    Ulan adamlar ülke içinde ülkeye ayrılıyor maçlar yapıyor ama şölen havasında geçiyor. Bizim barzolar hala yok düşmanız yok şöyleyiz. Değilsin düşman falan, yeri gelince aynı siperi paylaşacaksın belkide.
    Mekanı cennet olsun.

+1

• Taraftar yarıştırmasına dönmemeli konu.
    Bir renktaşımız bazı kendiniz bilmezler tarafından öldürülmüş,bu ne Galatasaray klübünün,ne de bütün Galatasaray taraftarının suçudur.
    Konuda da gördüğümüz gibi yüreği acıyan Galatasaraylılar varken,saçmalayıp ortalıyı karıştırmaya çalışanlarıda var.Utanması gerekenlerde bunlar gibileri zaten.
  • Orda adam öldürüyorlar hala beşiktaşlı galatasaraylı davasındasınız, ayıp. Bunu yapanlar şerefsizdir. gs fb bjk diye çamur atmayın, adam öldü artık ulan renklerin hiç bir önemi yok.
  • Milletin ölüsü üzerinden bile taraftarlık edebiyatı yapanlarında Allah belasını versin, futbola holiganizmi katıp cana kıyanlarında...

• quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Mühendis Oktay

Muzaffer Şirin şimdiki uA'nın lideri Sebahattin'dir.

Mühendis Oktay

Oha! Bu katil Galatasaray'ın amigoluğunu mu yapıyor şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

quote:

21 Kasım 2004 size ne hatırlatıyor.

Bir insan bir hiç uğruna ölmüş, halen konuyu sabote etmeye, halen bir tartışma çıkarıp galip gelmeye çalışayım çabasına giren insanlar var. Fatih terim gibi insanların hayatlarının futboldan önce geldiğinin bilincinde olan, insanlar öldüğünde ropörtaj dahi vermeyen gs liler baş tacımızdır. Senin gibilerse öyle körelmiş öyle hırslanmış ki. yazık.

21 yıl önce olan bir olayı forum köşelerine taşımak tartışma çıkartmak olmuyor biz emsal gösterince tartışma çıkartmak oluyor öyle mi. Samimiyetsizliğinize bayılıyorum yemin ederim.

Bu katil adamların avukatlığını yapma, holiganizmin dili, dini, rengi yok. Bu insan müsvetteleri Allah korusun yarın öbür gün bize ya da yakınlarımıza saldırsa yine örtbas mı edeceğiz?

• quote:

quote:

quote:

Bir insan bir hiç uğruna ölmüş, halen konuyu sabote etmeye, halen bir tartışma çıkarıp galip gelmeye çalışayım çabasına giren insanlar var. Fatih terim gibi insanların hayatlarının futboldan önce geldiğinin bilincinde olan, insanlar öldüğünde ropörtaj dahi vermeyen gs liler baş tacımızdır. Senin gibilerse öyle körelmiş öyle hırslanmış ki. yazık.

21 yıl önce olan bir olayı forum köşelerine taşımak tartışma çıkartmak olmuyor biz emsal gösterince tartışma çıkartmak oluyor öyle mi. Samimiyetsizliğinize bayılıyorum yemin ederim.

12 sene önceki UEFA kupasını her fırsatta ortaya çıkartmak da doğru değil. Geçmişte alınmış başarılar ile övünmektense, geçmişte yapılmış hataları inceleyip, hatırlayıp tekrar yapılmaması için ders almak hatta utanmak daha doğru olur bana göre.

• Bir kişiye,onlarca kişinin sopalarla dalması nasıl bir acizliktir,şerefsizliktir anlayamıyorum.İnsan hayatı bu konu da yazılanlar kadar ucuz olmamalı.

Saygı ile anıyoruz Mühendis Oktay'ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Mühendis Oktay

Mühendis Oktay

Bu zat-ı muhteremin bir ayağı bizi eski semt esenlerde olurdu. Sezon başaları gelip örgütlemesini yapardı. Yöneticilerden aldığı kombineleri mahallenin fanatiklerine dağıtıp gelir elde ederdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu katil adamların avukatlığını yapma, holiganizmin dili, dini, rengi yok. Bu insan müsvetteleri Allah korusun yarın öbür gün bize ya da yakınlarımıza saldırsa yine örtbas mı edeceğiz?

Fuat senin ya okuma yazman yeterli seviyede değil ve yukarıda yazdığım mesajları okumuyorsun ya da anlayışında bir sıkıntı var okuduğunu anlamıyorsun. Ben cinayet işleyen ve can alan birinini avukatlığını yapacak kadar düşmedim daha. Bana hakaret ettiğinin farkında mısın bilmem ama laflarını dikkatli seçmeni tavsiye ederim. Tekrar tekrar açıklama gereği duymuyorum yukarıda zaten gerekenleri söylediğimi düşünüyorum.

@@@YoK

UEFA kupası bir başarıdır. Bunu bir cinayetle bağdaştırmanı çözemedim açıkçası. Geçmişteki hatalar tabiki incelenmeli ve tekrar edilmemesi için elimizden gelen yapılmalı ama yolu bu değildir. Bu konunun açılış amacı gayet eçık seçik ortada. Düşmanlık tohumu atmak! Neyi tartışıyoruz hala. Bjk taraftarı Gs'liler tarafından öldürülmüş, Bjk taraftarı Bjk'liler tarafından statta öldürülmüş, Gs amigosu Bjk'liler tarafından öldürülmüş vsvsvs. uzar gider. Her yıl bunların yıldönümünde rakip taraftarı ve camiayı zan altında bırakmak mı "ders alıp utanmak". Eğer çok dişe dokunur birşey yapmak isteyen varsa bu düşmanlığı yaratanları deşifre etsin, yargılasın, kınasın, ismine konular açsın. Hedef alınacak kişiler ya da kurumları karıştıranlar var maalesef aramızda. Herkes işine geldiğin gibi davranıyor hiç samimi değil kimse kusura bakmasın.

• quote:

Mühendis Oktay

Mühendis Oktay

öncelikle vahşice katledilmiş, linç edilerek öldürülmüş mühendis oktay'ımızın mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

bu içleri dağlayan olayı yapanlar için "münferit" diyoruz, tüm camiaya mal edilemez diyoruz ama bu neyin nesidir şimdi? bu olayın katili "münferit" ise ultraaslan mühendis oktay'ın "münferit katilini" nasıl tribün lideri yapıyor?

bir galatasaylı'dan bunun açıklamasını bekliyoruz.. tasvip etmiyoruz...olmaması gereken bişeyyyy...diye uyduruktan teyyare laflarala değil ADAM gibi bir açıklama bekliyoruz..mühendis oktay'ımzın katilini ulrtaaslan nasıl tribün lideri yapabilir??

ultraaslan bir "münferit grup" değildir..ultraaslan galatasaray taraftar grubunu temsil eder,

ultrasalan her olayda zeytinyağlık misali açıklama yapacağına mühendis oktay!ı katleden adamı nasıl tribün lideri yapmış onunla ilgili bir açıklama yapsın.

eğer bir açıklama yapamıyorsa da bu olaya çıkıp kimse "münferit" demeyecek..münferit bir katili tribün ldieri yapmak bu konuyu müferitlikten çıkarar haberiniz olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fuat senin ya okuma yazman yeterli seviyede değil ve yukarıda yazdığım mesajları okumuyorsun ya da anlayışında bir sıkıntı var okuduğunu anlamıyorsun. Ben cinayet işleyen ve can alan birinini avukatlığını yapacak kadar düşmedim daha. Bana hakaret ettiğinin farkında mısın bilmem ama laflarını dikkatli seçmeni tavsiye ederim. Tekrar tekrar açıklama gereği duymuyorum yukarıda zaten gerekenleri söylediğimi düşünüyorum.

@@@YoK

UEFA kupası bir başarıdır. Bunu bir cinayetle bağdaştırmanı çözemedim açıkçası. Geçmişteki hatalar tabiki incelenmeli ve tekrar edilmemesi için elimizden gelen yapılmalı ama yolu bu değildir. Bu konunun açılış amacı gayet eçık seçik ortada. Düşmanlık tohumu atmak! Neyi tartışıyoruz hala. Bjk taraftarı Gs'liler tarafından öldürülmüş, Bjk taraftarı Bjk'liler tarafından statta öldürülmüş, Gs amigosu Bjk'liler tarafından öldürülmüş vsvsvs. uzar gider. Her yıl bunların yıldönümünde rakip taraftarı ve camiayı zan altında bırakmak mı "ders alıp utanmak". Eğer çok dişe dokunur birşey yapmak isteyen varsa bu düşmanlığı yaratanları deşifre etsin, yargılasın, kınasın, ismine konular açsın. Hedef alınacak kişiler ya da kurumları karıştıranlar var maalesef aramızda. Herkes işine geldiğin gibi davranıyor hiç samimi değil kimse kusura bakmasın.

Eğer ki sözde Beşiktaşlı bunun gibi adamlar varsa ki elbette vardır, böyle bir olay varsa onları da lanetleriz. Ben yanlış anlamadım, evet bazı arkadaşlar olayı taraf olarak algılıyorlar sen de taraftar psikolojisi ile hareket edip öyle tepki vermişsin. Yanlış anladığımı da zannetmiyorum.
    Benim tepkim holiganizme ve şiddete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

Mühendis Oktay

Mühendis Oktay

Bu zat-ı muhteremin bir ayağı bizi eski semt esenlerde olurdu. Sezon başaları gelip örgütlemesini yapardı. Yöneticilerden aldığı kombineleri mahallenin fanatiklerine dağıtıp gelir elde ederdi.

Bu adam 25 yaşında iken ceza evine girmiş bu adam kaç yaşındaki şu an dışarıda ve daha dehşet verici olanı bu katil stadyum amigoluğu yapıyor. Gençlerimiz, çocuklarımız kimlere emanet.

• quote:

@@@YoK

Cinayetle kupayı bağdaştırmıyorum. 21 yıl önceki konu diyerek bazı şeylerin geçmişte kalması gerektiğini söylemek istemişsin. Madem öyle asıl 12 seneki önceki kupa da geçmişte kalmalı. Dediğim gibi başarılar ile övünmektense hatalardan ders almak gerekir.

Ben senin baktığın gibi bakmıyorum olaya. Bana göre konunu açılış amacı da düşmanlık tohumu falan ekmek değil. Daha önce de buna benzer konular açıldı.

Bu düşmanlığın sebebi, yaratanlar çok belli değil mi? Para... Futbolun içine bu kadar para girerse daha çok görürüz bunları. Birileri menfaatleri için rakibe sataşır, taraftarın rakibinden ne kadar çok nefret ederse o kadar iyi. Tepedekiler için önemli olan senin takımını ne kadar çok sevdiğin değil, rakibinden ne kadar nefret ettiğin. Ne kadar çok rekabet o kadar çok para...

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

@@@YoK

Cinayetle kupayı bağdaştırmıyorum. 21 yıl önceki konu diyerek bazı şeylerin geçmişte kalması gerektiğini söylemek istemişsin. Madem öyle asıl 12 seneki önceki kupa da geçmişte kalmalı. Dediğim gibi başarılar ile övünmektense hatalardan ders almak gerekir.

Ben senin baktığın gibi bakmıyorum olaya. Bana göre konunu açılış amacı da düşmanlık tohumu falan ekmek değil. Daha önce de buna benzer konular açıldı.

Bu düşmanlığın sebebi, yaratanlar çok belli değil mi? Para... Futbolun içine bu kadar para girerse daha çok görürüz bunları. Birileri menfaatleri için rakibe sataşır, taraftarın rakibinden ne kadar çok nefret ederse o kadar iyi. Tepedekiler için önemli olan senin takımını ne kadar çok sevdiğin değil, rakibinden ne kadar nefret ettiğin. Ne kadar çok rekabet o kadar çok para...

Peki o para bizim cebimize mi giriyor? Hayır.
    Kimin cebine giriyor? Yönetici, sporcu, politikacı vs.
    Bunlarda hemfikiriz sorun yok.

Benim merak ettiğim para için düşmanlık tohumu ekenlere, aramıza nifak sokanlara neden prim tanıyoruz. Hepimiz aklı başında, okumuş, bilgi kültür sahibi insanlar değil miyiz? Yemin ederim en kara cahil ilkokul terk adam şu forumda yazılanları yazmaz, söylenenleri söylemez. Demek ki iş eğitimde, öğretimde de değil. Peki nedir bu dolmuşa binmenin asıl sebebi? Nedir koca koca adamların, üniversite-lise okumuş insanların böyle saçma sapan şeylerle tarafı olduğu şeyler haricinde kalan herçeyi hor görmesi, küçümsemesi. Nedir bu polemik çıkartma sevdası. Belki güleceksin ama hani şu meşhur yedi ölümcül günah vardır. Bu duruma cuk diye oturuyor. Kibir, kıskançlık, açgözlülük, nefret.... Üstelik bu günahları kıçı kırık bir futbol oyunu için işliyoruz.

Ben o yüzden bu konu ile ilgili tepki gösteriyorum. Bunları tabiki unutmamak lazım ama hatırlatma tarzı da bu olmamalı. Çünkü her takımda buna benzer birsürü vaka var. Yarın bu konunun aynısını Galatasaray'lılar da Beşiktaş'lılar için açabilir. O bıçağı o canavarın eline Galatasaray başkanı vermiyor git adamı öldür diye. Hiçbir Galatasaray'lının da o cinayetten haz duyduğunu sanmıyorum ortada ki bir insanın hayatı çünkü. Bunun takımı yok.

UEFA kupası mevzusunda sana katılmam mümkün değil. UEFA kupası başarısıyla bir Galatasaraylının övünmesinin kimseye bir zararı yok. Ama bir cinayeti Galatasaray camiasına yüklemek zarar verici bir hareket. Bu konuda seninle hemfikir olmamız imkansız.

• Futbol ile insablığı karıştıranların hepsi neredeyse bu konuda. Allaha rahmet eylesin bu tarz şeyler artık yaşanamsın futbol her yıl olur insan bir defa doğar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.