Şimdi Ara

Mühendis Oktay (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
20.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun oldurulen cocugun atkisinda futbol siddettir holiganliktir yaziyor olayin ne olup olmadigini bilmeden saldirmayin etrafa ben tahrik oldugunu dusunuyorum.

Yapilan sey tabiki yanlis ama bir kac capulcunun yaptigini tum taraftara mål etmek anlamsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Dun oldurulen cocugun atkisinda futbol siddettir holiganliktir yaziyor olayin ne olup olmadigini bilmeden saldirmayin etrafa ben tahrik oldugunu dusunuyorum.

Yapilan sey tabiki yanlis ama bir kac capulcunun yaptigini tum taraftara mål etmek anlamsiz.

Mal etmek lazım bazen.Çünkü sonu gelmiyor.Mal olursa daha büyük tepkiler olacak ve bütün taraftar,yönetim,devlet bu konu hakkında bilinçli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Dun oldurulen cocugun atkisinda futbol siddettir holiganliktir yaziyor olayin ne olup olmadigini bilmeden saldirmayin etrafa ben tahrik oldugunu dusunuyorum.

gs taraftarına hastayım

tabi ki tüm taraftara mal etmek yanlış ama, siz en ufak bi hadisede yaygara çıkaran siz bu gibi durumlarda çok rahatlıkla böyle konuşabiliyorsunuz
  • Galatasaray taraftarı arkadaşlar,

Pişkinliğe gerek yok. Biraz gerçekleri görün. Gerçek olanı kabullenmek hiç birşeyinizi eksiltmez. Bugün Burak Yıldırım, 23-24 yıl önce Oktay Akdemir. Bunun savunulacak hiç bir yanı yoktur.
    Size düşen bunu yapan katille aynı takımı tuttuğum için utanıyorum demektir. Size düşen Burak Yıldırım'a rahmet dilemek, kendi anne babanızı bu çocuğun anne babası yerinde düşünerek empati yapmanızdır. Bu sizin Galatasaray'lılığınızdan ne eksiltir? Kişiliğinizden, benliğinizden ne eksiltir? Bence hiçbirşey. Ama bu olayı inkar etmek, bir kulp arayışına girmek başta akıl yaşınız olmak üzere insanlığınızdan ve milli kimliğinizden bile şüphe ettirir.

Bir kere de gerçekleri görmeye gayret edin. 23 yıl önceki olayı, bugün ki jenerasyona mal edemezsiniz diyenler, bunun için de bir kulp bulmadan gerçeği kabullenin. Lütfen..

• Hem ayrica bireysel yapilmis olaylari nasil tum camialara mal ediyorsunuz anlamiyorum.birkac curuk var diye sepetteki tum yumurtalar curuk degildir.

• Yaşanan olay acı, zihniyetin hala aynı olduğunu görmek daha da acı. Renkleri körü körüne savunmak taraftarlık değildir. Bu 20 yıl önce de böyleydi. Bugün de böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stenia

Yaşanan olay acı, zihniyetin hala aynı olduğunu görmek daha da acı. Renkleri körü körüne savunmak taraftarlık değildir. Bu 20 yıl önce de böyleydi. Bugün de böyle.

Senin olayin siz biz olayi.burda ne gs ne de baska takimi savunuyorum.Bunu yapan kimse cezasini ceksin bu kadar kardesim yoksa batsin gs niz de fbnizde.Herseyin onune gecirmeyin futbolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

ölüm olayını hiç alakası olmasa da kendine bağlayan taraftar beşiktaş taraftarları olabilirdi zaten.

tebrikler..

https://twitter.com/Vamos_Bien/status/333713634444320768
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

quote:

Yaşanan olay acı, zihniyetin hala aynı olduğunu görmek daha da acı. Renkleri körü körüne savunmak taraftarlık değildir. Bu 20 yıl önce de böyleydi. Bugün de böyle.

Senin olayin siz biz olayi.burda ne gs ne de baska takimi savunuyorum.Bunu yapan kimse cezasini ceksin bu kadar kardesim yoksa batsin gs niz de fbnizde.Herseyin onune gecirmeyin futbolu.

Güzel kardeşim olay siz biz olayı değil. Körü körüne savunma örneğini verdim, çünkü bunu ben galatasaray taraftarında gözlemliyorum. Sen bu konuya yazdığın ilk mesajda kaybettin. O yüzden uzatmanın anlamı yok. Kardeşimize Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

quote:

Güzel kardeşim olay siz biz olayı değil. Körü körüne savunma örneğini verdim, çünkü bunu ben galatasaray taraftarında gözlemliyorum. Sen bu konuya yazdığın ilk mesajda kaybettin. O yüzden uzatmanın anlamı yok. Kardeşimize Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

son cumlene katiliyorum.Gozlem yetenegin de 10 numara hocm.

• Of be abi içim dağlandı
  • futbol fakir sporudur futbol afyondur futbol kolaydan para kazanma yoludur halen fanatik olup takım tutanın aklına ..... siz birbirinizi öldürün yukarıda takım patronları ne paralar aklasın
  • elma ile armutları karıştırmamak gerekir, rahmetli cihat aktaş Beşiktaşlı idi sanırım. yani kendisi rakip takımı destekleyen bi taraftar olduğu için falan öldürülmedi. keşke yaşanmasaydı ama bu olayın taraftar kavgası ile bi ilgisi yok, 2 kişinin bi sebepten dolayı birbirine girmesi, ve böyle bi üzücü sonuç çıkmasıdır bu hadise.
  • Allah rahmet eylesin. Makine mühendisiymiş üstelik. Ülke nasıl yetişmiş insanlarını kaybediyor. Bunu burada bile görebiliyoruz.
  • Acının rengi olmaz ama katillerin rengi hep sarı kırmızı...
  • biz ne zaman adam oluruz biliyomusunuz

ÖNCE INSAN SONRA BI TAKIMIN TARAFTARI OLDUGUMUZ ZAMAN

uzerimizdeki formalar bizi adam yapmaz icindeki merhamet bizi adam yapar

ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN

• Gençlerimiz ölüyor sizler sarı kırmızı , kartallı bıçak diyorsunuz. Suçu onda bunda arayacağınıza türbünleri bu hale getiren yönetimleri eleştirin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Gençlerimiz ölüyor sizler sarı kırmızı , kartallı bıçak diyorsunuz. Suçu onda bunda arayacağınıza türbünleri bu hale getiren yönetimleri eleştirin...

Sonuna kadar hak veriyorum çözüm olarakda 2 sene yönetimlerin rakip taraflar hakkında konuşmasını yasakla maçları seyircisiz oynat sosyal medyada da tarafların buluşmasını engelle en azından insanlığımızı hatırlarız bi nebze
  • ya tamam arkadaş bende takımımı desteklemeyi maçları izlemeyi stada gidip bağırmayı seviyorum ama maç bitti mi staddan çıktım mı dönüyorum normal hayatıma.Nedir ya hayır anlamadığım size bir getirisi olsa böyle davranmamın anlarım.Bir rant sağlansa anlarım ama yok arkadaş.Gerçi kime anlatıyoruz ki eğitim olmadan olmaz.Ne kadar serseri kılıklı herif varsa hepsi ilkokul terk
  • Memleketten adam gibi cezalar yok ki caydırıcı cezalar olmalı. adam yaptığının hesabını verebilmeli ama veridklerini sanmıyorum. Tribun terörü bu uygulamalarla bitmyecek. Çok zor değil böyle herifleri tribüne sokmayıp kontrol altında tutmak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.