Şimdi Ara

Mühendislik Barajı KALKMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Dediğinizde haklısınız ancak bu mevcut sistemde baraj sistemi kaldırılmadan yeni bir düzenlemeye gidilmeli.
    Alan dışı bölüm çözme yasagı getirilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneMan

Alan dışı bölüm çözme yasagı getirilmeli.

Alıntıları Göster
    Sadece alan çözme olayı için yeni bir sınav gerekebilir, çünkü ayt de hepsi birleşik olduğu için herkes diğerlerinden de çözdü.
    Belki herkes belli bir alandaki puanını kullanıp, seçtiği alan puanına göre sıralamalar oluşturulursa düzenli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil1992

Sadece alan çözme olayı için yeni bir sınav gerekebilir, çünkü ayt de hepsi birleşik olduğu için herkes diğerlerinden de çözdü.
    Belki herkes belli bir alandaki puanını kullanıp, seçtiği alan puanına göre sıralamalar oluşturulursa düzenli olabilir.

Alıntıları Göster
    Öyle yapmazlar.Benim dediğim daha mantıklı.Birleşik olsa da yasak olucak işte çözse de faydası olmayacak.Sınav süresi de buna göre kısaltılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneMan

Öyle yapmazlar.Benim dediğim daha mantıklı.Birleşik olsa da yasak olucak işte çözse de faydası olmayacak.Sınav süresi de buna göre kısaltılacak

Alıntıları Göster
    Dediğinizi anladım, gelecek sene için çözüm olabilir ama olan bu senedeki öğrencilere olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil1992

Dediğinizi anladım, gelecek sene için çözüm olabilir ama olan bu senedeki öğrencilere olacak.

Alıntıları Göster
    240 bin barajı kaldırılmalı şuan başka çözüm yok bu senekiler için 300 e falan çekilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 2 Ağustos 2018; 13:58:14 >
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğin gibi olur, yoksa binlerce kişinin canı yanacak.
    300ün çözüm olcağını sanmıyorum bu sene öyle bi sistem yaptılarki hiçbişey belli değil tamamen kaldırmaları gerek yada fazla esnetilmeli katsayılara göre hesaplamları lazım kaç bin geçen seneki 240 bine eşit oluyo diye ona göre yapmalsrı lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AlEr-

300ün çözüm olcağını sanmıyorum bu sene öyle bi sistem yaptılarki hiçbişey belli değil tamamen kaldırmaları gerek yada fazla esnetilmeli katsayılara göre hesaplamları lazım kaç bin geçen seneki 240 bine eşit oluyo diye ona göre yapmalsrı lazım
    Hocam zaten katsayı kalkmasaydı bu sorun olmazdı.Eşit ağırlıkları sayısal sıralamasına sokmak hata
  • Ösym sisteme bişey yapsın herkes tc si ile girip alanını seçsin puanlar sıralamalar ona göre tekrar yapılsın o zaman

• anil1992 A kullanıcısına yanıt
    Bir degisiklik yapilacaksa kac günümüz kaldi hocam umutların tükenmesine

• İyi ki geldi bu baraj.Allah çıkarandan razı olsun.240k ya giremeyen mühendis olmasın bir zahmet.Sürekli konu açmak yerine 1 sene daha hazırlanıp,daha güzel bir üniversiteye yerleşmenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

Bir degisiklik yapilacaksa kac günümüz kaldi hocam umutların tükenmesine
    5 gün kaldı bence, 7'sinde tercihler başlıyor.
    Tercihler başlarsa değişiklik olmaz bence.
  • ameleden cok muhendis var ulkede

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

İyi ki geldi bu baraj.Allah çıkarandan razı olsun.240k ya giremeyen mühendis olmasın bir zahmet.Sürekli konu açmak yerine 1 sene daha hazırlanıp,daha güzel bir üniversiteye yerleşmenizi öneririm.
    Hocam konuyu hiç okumamışsın sanırım, Biz barajın var olmasına karşı değiliz.
    Bu sene sistem değişti ve sıralamalar birleştiği için esnetilebilir.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    ulan fene dokunmadan 150 k yaptı arkadaşım 240k sıralamamı
    La gardas her yere ayni seyi yaziyon dusurulsun demek icin sinavi fullemek mi gerekiyo? 10k yaptim baraj 100k olmali bence, ee gardas ee? Boşsun.

• Ayneennnn adini kodlayabilen muhendis olmali 300u de begenmedi ya la jfjfjjffj

• quote:

Orijinalden alıntı: Mek.

La gardas her yere ayni seyi yaziyon dusurulsun demek icin sinavi fullemek mi gerekiyo? 10k yaptim baraj 100k olmali bence, ee gardas ee? Boşsun.
    Sadece kendi düşünen bencil insanlar mühendis olsa nolucak Sen de cevap veremeyince boşsun yazıyorsun komik oluyor
  • anil1992 A kullanıcısına yanıt
    Okudum hocam.Sizinki olmayacak duaya amin demek.Moralinizi bozmak istemiyorum ama bir de gerçekler var maalesef.

Ben bu yaşıma kadar sistem değişikliğiyle birlikte barajın esnetildiğini görmedim.Kaç sistem değişti bu yaşıma kadar.Saysam bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Okudum hocam.Sizinki olmayacak duaya amin demek.Moralinizi bozmak istemiyorum ama bir de gerçekler var maalesef.

Ben bu yaşıma kadar sistem değişikliğiyle birlikte barajın esnetildiğini görmedim.Kaç sistem değişti bu yaşıma kadar.Saysam bitmez.
    Umursamayıp kabullenmek yerine, haklılığımızı savunmaya çalışıyoruz.
    Bir ihtimalde olsa denememekten iyidir bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.