Öncelikle konumu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Biraz kendimi tanıtmam gerekirse 3. sınıf İngilizce Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) öğrencisiyim, İstanbul'da yaşıyorum. cPanel Sertifikalı Profesyonelim. 2015'ten bu yana sayısız şekilde sunucu işlemleri gerçekleştirdim kurumsal veya bireysel olarak gerekse forum içi gerekse forum dışı yüzlerce sunucuyla ilgilendim ve ilgileniyorum. Halen dışarıdan teknik destek verdiğim Hosting firmaları da mevcuttur. Sadece WHM/cPanel Optimizasyon hizmeti vermiyorum, tüm ücretli/ücretsiz hosting kontrol panellerinin işlemlerini yapıyorum (WHM, Plesk, DirectAdmin, VestaCP, CWP, Cyberpanel ve sayamadığım diğer tüm paneller.)
Verdiğim hizmetlerden sadece bazıları; ✓ Sunucu Danışmanlığı Hizmeti vermekteyim ✓ Sunucu(VPS, VDS, Dedicated) seçimlerinizde yardımcı olabilirim, tavsiyeler verebilirim ✓ WHM/cPanel & Plesk gibi paneller başta olmak üzere tüm panellerin en ince ayarlarına kadar optimizasyonu (mysql konfigüre de dahil) ve elinizdeki modüllerin kurulumu ve ayarlanması. (Cloudlinux, Litespeed, Softaculous, cxs, csf, Lets Encrypt vb.) ✓ Sunucu optimizasyonu yaptırdığınız taktirde sitelerinizde hızlanma meydana gelir ✓ Wordpress site için optimize sonrası hızlandırmak için ek işlemleri ücretsiz olarak yapmaktayım ✓ Hosting panellerinizin hata giderimleri. (Webserver, DNS, 500, 404, Forbidden, Timeout vs. gibi sunucudan kaynaklı yazilimdan kaynaklanmayan hatalar.) ✓ cPanel, Plesk, Cyberpanel, VestaCP, CWP, Webmin, DirectAdmin, Sentora, zPanel ve benzer diğer tüm panellerin kurulumu, gerekli ayarlamaları ve kullanıma hazır hale getirmek ✓ Litespeed, Cloudlinux, CxS, CageFS, Softaculous gibi modüllerin kurulumu ve gerekli paket ayarlamaları ✓ Site taşıma işlemleri - Wordpress MyBB SMF vBulletin vs. (Herhangi bir panelden veya panelsiz bir siteden panelli veya panelsiz siteye taşıma)(cPanel->cPanel, Plesk->Plesk,cPanel->Plesk, Plesk->cPanel, cPanel->VestaCP vb.) ✓ Flarum, Discourse vs. gibi sistemlerin sunucuya kurulumu ✓ cPanel, Plesk, VestaCP, CWP, Cyberpanel, Webmin, DirectAdmin ve benzer diğer tüm panellerin detaylı ayarlanma işlemleri ✓ Panelsiz site kurulum işlemleri (Kaynaktan NGINX, MariaDB, PHP, Redis Cache, OPCache vs. modüllerin derlenmesi) (yüksek hitli siteler için) ✓ Antivirüs kurulumu yapılandırması (ClamAV vs.) ✓ Sunucu tabanlı cache sistemlerinin kurulumu ve yapılandırılması (Varnish, Memcache, xVarnish, APC, Redis, xCache, eAccelerator vs.) ✓ Güvenlik önlemleri (Portların kapatılması, değiştirilmesi ve dos/ddos, syn flood, udp&tcp port flood vs. saldırılara karşı YAZILIMSAL olarak destek sağlamak) ✓ Cloudflare kurulumu ve ayarlamaları ✓ Linux - Herhangi bir ek modül kurulumu ve optimizesi (mod_deflate, mod_pagespeed vs.) ✓ Sunucu veya panel kaynaklı hataları giderme, çözüme kavuşturma (MariaDB başlamaması, Httpd başlamaması gibi hataların çözümü) ✓ Ve daha sayamadığım birçok madde... Listede yazmadığım madde var ise uygunluğu için benimle iletişime geçebilirsiniz. Eğer bilgimin olduğu bir sorununuz varsa çözüme kavuşturabilirim. Full Optimizasyon alırsanız yaptığım işlemlerden sadece bazıları; Mysql (Veritabanı Sunucusu) Optimizasyonu ✓ my.cnf Optimizasyonu, ✓ Mysql/MariaDB Güncelleme ✓ MySQL işlemci yükünün düşürülmesi WebServer Optimizasyonu ✓Litespeed/Nginx/Htppd(Apache) Optimizasyonu ✓ Xcache, Memcached, Redis vs. Kurulum ve Ayarlamaları ✓ Php işlemci yükünün düşürülmesi ✓ HTTP/2 Aktivasyonu ✓ GZIP Aktif Etme ✓ mod_pagespeed ✓mod_brotli Güvenlik Ayarları ✓ CGI, Perl ve Python güvenliği ✓ Mod_userdir düzenleme ✓ Uzak MySQL engelleme/kapatma ✓ Dizinler arası geçişi kapatma ✓ Open_basedir düzenleme ✓ Php.ini düzenleme ✓ Symlink engelleme ✓ SSH güvenliği (port değişimi vs.) Diğer Ek Ayarlamalar ✓ Yazılımsal firewall kurulumu ve saldırı önleme ayarlamaları ✓ CxS Kurulum ayarları (Lisans alınması gerekir) ✓ Gereksiz servisleri durdurma ✓ Mail sınırlandırması ✓ Phpmail kapatma (SMTP gönderimi açma) ✓ CloudLinux + CageFS, Softaculous Kurulum ve Ayarlama ✓ Maldet kurulumu ve ayarlamaları (+ClamAV) Ücretlendirme; ❓ İşlemler için ücretlendirme istekleriniz doğrultusunda şekilleniyor, ihtiyaçlarınızı bildirirseniz fiyat teklifinde bulunabilirim. Maksimum fiyatlandırmam 250TL'dir bunun üstünde bir fiyatım yoktur. Minimum ise yaptırmak istediğiniz işe bağlı olarak ücretlendirmem 50TL'den başlamaktadır. Taban olarak 50TL Tavan olarak ise 250TL'dir. 250TL olan işlemim ise full optimizasyon ve kurulum işlemidir. (Güvenlik, Hız, Sunucu kurulduktan sonra gerekli ayarlamalar & yapılandırılması.)
⭐⭐⭐⭐⭐ REFERANSLARIM TİCARETLERİMDİR ⭐⭐⭐⭐⭐ Ödeme Yolları : Enpara, Papara, Ziraat, Western Union (Yurtdışı müşterileri için), Kredi/Banka Kartı # Önce iş, sonra ödeme Bionluk linkim:
📌Veya Ö.M ile ulaşabilirsiniz. (Mesajlarınıza maksimum 15dk içinde geri dönüş yapılır aksi bir durum olmadığı sürece # Tapatalk ve Mail bildirimlerim aktif.)