Şimdi Ara

Mühendislik okuyorum, kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
14
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RuhlarAleminden Ferruh

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

quote:

Kız arkadaş bul.

Bahçeşehir Üniversitesini tanıtmaya bizim liseye gelmişlerdi yıllar önce.

Adam bunu demişti kız arkadaş bulun

Hocam o konular canımızı yakar :(

Öldürmeyen güçlendirir

Unutursak güçlenir miyiz hocam :(

O da bir yetenek hocam.

Kadim Kafaya Takmama Sanatı unutulmaya yüz tutuyor. Aslında oldukça yararlı bir sanattır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Elektrik ve elektronik birbirinden çok farklı şeyler elmayla armut gibi.Önce mezun olunca hangisi üzerine çalışacaksın ona karar vermen gerek.CAD programı,JAVA falan işine yaramaz bu arada onu söyleyim boşa bunlara zaman harcama daha gerekli şeylere yönel.

Hocam daha önce de belirttiğim gibi, CAD yazılımı kullanmayı çok yönlü biri olmak için istiyorum. Sizin daha spesifik önerileriniz var mı bu konu hakkında?

Şu aşamada iyi programlama dili c ve c++ öğrenmen yeterli.İlla çizim programı öğreneceğim diyorsan senin işin Proteusla olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilk MATLAB'i yala yut sonra gecersin Java'ya.

• quote:

Elektrik ve elektronik birbirinden çok farklı şeyler elmayla armut gibi.Önce mezun olunca hangisi üzerine çalışacaksın ona karar vermen gerek.CAD programı,JAVA falan işine yaramaz bu arada onu söyleyim boşa bunlara zaman harcama daha gerekli şeylere yönel.

Oldukca yanlis bir yonlendirme.Elektrik ve Elektronik elma ile armut gibi farkli seyler degildir.Bunun yaninda JAVA konusunda sana katiliyorum ama CAD programlari isine yarar bu net..

• Buna benzer bir konu açmıştım bende.İlk olarak hedefim ingilizce tabiki,sonrada almanca ve ispanyolca geliyor.

Bunların yanında ilgili programlarda da kendini iyi geliştirmek gerekiyor.

• Her halükarda dil öğren, sonra yurtdışına çık kendine biraz vizyon kat.

Sonra otur kendini bir değerlendir her halükarda kafası çalışan biri olduğunu farzederek

Sosyal yönlerin kuvvetli ve iş bitiriciliğin var ,yerine göre atar yerine göre alttan alabiliyorsan, cesursan atılgan işen , satış yönetim proje tarafında kendini geliştir tekniğe çok bulanma biraz öğren yeter iyi kazanırsın

Sosyal yeteneğin kuvvetli değil ise (bundan kastım arkadaş ortamı sevgili vs değil) üstteki yeteneklere yeterince sahip değilsen ama zeki , disiplinli, çalışkan, dürüst biri isen, tekniğe dal yazılım veya elektronik çok farketmez işinde iyi isen tatmin olacak kadar kazanırsın milleti idare etmeye çalışmak ilede başın ağrımaz

Öyle olmadığını varsayıyorum ama

İlk iki kısımda değilsen sosyal veya çalışkanlık kabiliyetin yoksa dil yoksa vizyonun geniş değilse devlete veya bir büyük fabrikaya kapağı atmaya bakmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokaktasayamamgibi -- 4 Haziran 2017; 12:19:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Java, bölümlünle, öncelik olarak alakasız. Al bir tane stm discovery kit, c öğren, Çin'den ver sensör siparişlerini yardır gitsin.

• Valla arkadaşlar bu söyleyeceklerim aslında bütün üniversiteliler için geçerli. Üniversite sizin belki de en mutlu olacağınız, her türlü hobi için en uygun zamanınızın olduğu yerdir. Kariyer yapacağım, kendimi geliştireceğim diye anı kaçırmayın. Aklınızda şunu da deniyim dediğiniz hobileriniz varsa mutlaka uğraşın. İkili ilişkilerinizi geliştirmeye bakın. Sonuç olarak ne kadar ortalama kasarsanız kasın nihai önemli olan ikili ilişkilerinizin durumudur. Sevin, sevilin. İş hayatına başlayınca hiçbirşey için ne gücünüz kalıyor ne vaktiniz. Erasmusla yurtdışına çıkmaya çalışın. Yurtdışını deneyimleyin. Hayatınızı güzel yaşayın. Para bir şekilde kazanılıyor. Önemli olan güzel tecrübeler...

• Eem okuyorsun fakat hep kodlamadan bahsetmişsin madem programlamaya merakın var bilgisayar yazman daha iyi olurdu.Office programlarını adın soyadın gibi bilmen lazım,iyi bir ortalama ile mezun olursan daha çok uzman kişilerin yanında çalışma fırsatın olur mesela bende eem okuyorum yaz tatilinde elektrik ile alakalı iş yapan firmalara girer çalışırım ve işi kapmaya çalışırım sende yazları bu gibi firmalara git gerekirse beleşe çalış.
  • Java gereksiz, c#'da aynı şekilde gereksiz. C yada C++ öğrenmen lazım.

• RuhlarAleminden Ferruh kullanıcısına yanıt
    Fransızca öğrenmenin sana açacağı kapılar

İspanyolca, portekizce, italyanca

Türkiyedeki dış pazarı oluşturan ülkelerin %70inin dilini konuşabilirsen aranan adam olursun

• RuhlarAleminden Ferruh kullanıcısına yanıt
    hocam sıralamam çok iyi olmadığı için tercih edeceğim yerler kısıtlı ama yine de teklifin için teşekkür ederim.yine de mesaj atar mühendislik üzerine konuşuruz
  • ilk 10000 de değilsen değişen bişey olmaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kız arkadaş bul.

Bahçeşehir Üniversitesini tanıtmaya bizim liseye gelmişlerdi yıllar önce.

Adam bunu demişti kız arkadaş bulun

Hocam o konular canımızı yakar :(

Öldürmeyen güçlendirir

Unutursak güçlenir miyiz hocam :(

O da bir yetenek hocam.

Kadim Kafaya Takmama Sanatı unutulmaya yüz tutuyor. Aslında oldukça yararlı bir sanattır

Hocam olay benle alakalı değilken bende aynı tavsiyeleri verirdim ama işin içine girince dengeler değişiyor. Hakkımızda hayırlısı :(

• quote:

quote:

quote:

Hocam daha önce de belirttiğim gibi, CAD yazılımı kullanmayı çok yönlü biri olmak için istiyorum. Sizin daha spesifik önerileriniz var mı bu konu hakkında?

Şu aşamada iyi programlama dili c ve c++ öğrenmen yeterli.İlla çizim programı öğreneceğim diyorsan senin işin Proteusla olacak.

Okulun JAVA dersinden sonra C# yerine C öğrenmeyi planlıyorum hocam. Proteus'u araştıracağım teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Ilk MATLAB'i yala yut sonra gecersin Java'ya.

Hocam JAVA okulda zorunlu ders kaçma şansım yok. JAVA'dan sonra C, daha sonra MATLAB düşündüm. İnşallah düzgün bir sıralamadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy_Rhoads

Buna benzer bir konu açmıştım bende.İlk olarak hedefim ingilizce tabiki,sonrada almanca ve ispanyolca geliyor.

Bunların yanında ilgili programlarda da kendini iyi geliştirmek gerekiyor.

Hocam İngilizcem var zaten. Merakımdan İspanyolca öğrenmek istiyorum. Sonrasında pazar araştırması yapıp piyasanın genelinde İngilizce dışında ki en yetkin dili öğrenmeyi planlıyorum.
    Kodlama zaten olmazsa olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

quote:

Oldukca yanlis bir yonlendirme.Elektrik ve Elektronik elma ile armut gibi farkli seyler degildir.Bunun yaninda JAVA konusunda sana katiliyorum ama CAD programlari isine yarar bu net..

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. C öğrenmeyi planıyorum JAVA'dan sonra. Belirttiğim gibi JAVA okulda zorunlu ders
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokaktasayamamgibi

Her halükarda dil öğren, sonra yurtdışına çık kendine biraz vizyon kat.

Sonra otur kendini bir değerlendir her halükarda kafası çalışan biri olduğunu farzederek

Sosyal yönlerin kuvvetli ve iş bitiriciliğin var ,yerine göre atar yerine göre alttan alabiliyorsan, cesursan atılgan işen , satış yönetim proje tarafında kendini geliştir tekniğe çok bulanma biraz öğren yeter iyi kazanırsın

Sosyal yeteneğin kuvvetli değil ise (bundan kastım arkadaş ortamı sevgili vs değil) üstteki yeteneklere yeterince sahip değilsen ama zeki , disiplinli, çalışkan, dürüst biri isen, tekniğe dal yazılım veya elektronik çok farketmez işinde iyi isen tatmin olacak kadar kazanırsın milleti idare etmeye çalışmak ilede başın ağrımaz

Öyle olmadığını varsayıyorum ama

İlk iki kısımda değilsen sosyal veya çalışkanlık kabiliyetin yoksa dil yoksa vizyonun geniş değilse devlete veya bir büyük fabrikaya kapağı atmaya bakmalısın

Teşekkür ederim öneriler için.
    Belki bunu konuşmak için biraz erken ama pazarlama konusu ilgimi çekmiyor şu an için. Daha çok yeşil devre kartlarıyla uğraşmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

Java, bölümlünle, öncelik olarak alakasız. Al bir tane stm discovery kit, c öğren, Çin'den ver sensör siparişlerini yardır gitsin.

Hocam bu yaz Amerika'ya gidince RaspberryPi almayı düşünüyordum bende. Mikro bilgisayarlarda daha çok araştırma yaparım. Teşekkür ederim öneriniz için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.