Şimdi Ara

Mühendislik Programları Kullanım Amaçlı Notebook Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta dedğim gibi mühendislik programları kullanım amaçlı bir laptop alıcam.
    -autocad solidworks gibi Cad/Cam programları
    -Fluent gibi Cfd programları kullanıcam.
    -Oyun hiç oynamıcam nette gezinme office programları gibi fiks kullanım amaçlarına yönelikte kullanıcam tabi.

2000 tl civarı bi bütçeye önerebilceğiniz modeller nelerdir ? Şimdiden yardım eden edemeyen herkese çok teşekkür ederim.

• paylaşımsız ekran kartlı modellere bakabilirsin msi ge70 olabilir
  • www.sanalmarketim.com/urun/f3ff458b89adc8629aad3ddfeddad85d
  • lenovo y500 ile msi ge70 arasında ekran kartında sadece ufak bi fark gibi.

ge70 ile ge 60 arasında ekran boyutundan başka fark var mı ?
  • 15'' fhd ekranlar çizim programları için uygun alanı sağlamıyor kullnışlı olmuyor en az 17'' olmalı 15''te hd yada 1600x900 daha uygun bir seçenek olur.Msi ge70 uygun olur 17'' için
  • tam tersine bence kesinlikle full hd almalısın.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8760

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8693

bunları düşünebilirsin.
  • 15'' fhd ekranda mühendis arkadaşların tercihi değil özellikle 17'' istiyorlar arada bir bunlardan alan var ama bu programlarda bazı geniş çizim formatları var gerekli alanı bu ekran onlara sağlamıyor çizim alanı dar oluyor ekrana sığmayabiliyor ölçeklendirme yaptığında bu sefer menüler sağlıklı olmuyor birçok nedeni mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

15'' fhd ekranda mühendis arkadaşların tercihi değil özellikle 17'' istiyorlar arada bir bunlardan alan var ama bu programlarda bazı geniş çizim formatları var gerekli alanı bu ekran onlara sağlamıyor çizim alanı dar oluyor ekrana sığmayabiliyor ölçeklendirme yaptığında bu sefer menüler sağlıklı olmuyor birçok nedeni mevcut.

teşekkürler cevabınız için. ge70 de çok kolay bulunmuyor. Ayrıca neden fhd olmamalı ekran onu da anlamadım.
  • 15'' te fhd olamasın dedim bu çizim programlarında bazı çizim formatlarında geniş alana ihtiyaç duyuluyor bu ekran yeterli değil ama 17'' ekran ekstradan 25cm kare daha geniş ekran sunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

15'' te fhd olamasın dedim bu çizim programlarında bazı çizim formatlarında geniş alana ihtiyaç duyuluyor bu ekran yeterli değil ama 17'' ekran ekstradan 25cm kare daha geniş ekran sunuyor.

Anladım teşekkür ederim. Aslında çok kullancağım yerlerde monitörede bağlamayı düşünüyorum ama yine de 17'' daha iyi olcaktır dediğiniz gibi. 17 '' de ge70 den daha iyi bi model bu fiyatlara yok galiba
  • Özellik babında yok ekran kartı gt630 olan modeller mevcut çeşitli markalarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.