Şimdi Ara

Mühendislik/Temel bilim seçme kararsızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haklısın hocam mühendislikteki de beni tatmin edebilir, ders örneklerine vs bakmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pandie kullanıcısına yanıt

o zaman mühendislik tam size uygun olur hocam 

• Temel bilim hariç diğer seçenekler mantıklı, ayrıca galiba bilgisayar mühendisliği istiyorsunuz ve itü ehb falan geliyorsa hacettepe, ytü bilgisayar mühendisliği kazanabilecek bir sıralama bekliyorsunuz. Eğer istediğiniz bölüm buysa ve üniversite takıntınız yoksa kesinlikle bilgisayar mühendisliği yazın, çok daha mutlu ve başarılı olursunuz. Ayrıca ytüye veya hacettepeye falan vasat demek de anlamsız, forumun trollerinin etkisinde kalmışsınız.

• hacettepe ytüye vasat demek ineklik.
    temel bilimde çok espri yok, boun mat okuyan babamın arkadaşının oğluyla konuşmuştım yazılıma çok kayma olayı olmuyor.
    ytü bilgisayar, çoğu boun temeline, mbg'sine, kimya mühendisliğine yaş çıkarır. ytü'nün mühendislikleri iyi olum

• Helbram kullanıcısına yanıt

Vasatı kötülemek için kullanmadım fakat haklısınız. Teşekkürler

• Doğrudan temel bilimler okunmaz. Elektrik elektronik seçip kuantum teknolojilerine yoğunlaş. Kuantum konusu falan elektroniğin alanına giriyor.

• Hasta mısın knk niye sürekli mağaradan konu çıkarıyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle saçma saçma şeyler söylemeyin. Yok o okunmaz yok şu okunmaz. Hiç bir temele dayanmayan vizyonsuz heriflerin söylediği şeylerdir bunlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.