Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK YAZACAK ARKADAŞLARA ÖNERİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
4
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazının hiçbir yerinde ingilizce öğren yazmıyor dolayısıyla boş bir yazı.
  • trouble48 T kullanıcısına yanıt
    Hemşirelik daha mantıklı hocam.veteriner hekimlerin devlete atanması çok zor.kendin klinik açman gerekecek veya özel bir klinikte iş arayacaksın.iş bulamayıp yüksek lisansa başlayan çok kişi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper3478

Yazının hiçbir yerinde ingilizce öğren yazmıyor dolayısıyla boş bir yazı.
    Yazıdan çıkardığın sonuç buysa tebrik ederim.okuduğun bölüm ingilizce eğitim veriyorsa teknik ingilizceye hakim olacaksın.günlük dili geliştirmek kendi çabanla olacak iş.yukarıda yazdığım üniversiteler ingilizce eğitim veriyor zaten?

• fibonacci112358 F kullanıcısına yanıt
    Kimyanın eski itibarı yok.uzun süre iş arayabilirsin.

• Garrisonun Kuklası kullanıcısına yanıt
    boğaziçi hariç diğer okullarda verilen ingilizce grammar olarak geçer ve ne iş hayatında ne de teknik hayatta çok fazla iş yapmaz. yabancı ülkelerle iletişime geçeceksen ingilizce konuşmayı öğrenmelisin ve şuan %80 yurtdışına çık(a)mayan mühendisler bu yüzden çıkamazlar.

dolayısıyla ingilizce her şeyin başıdır. hatta o kadar önemlidir ki hiç okuma sadece ingilizce öğren aç kalmazsın.
  • Viper3478 kullanıcısına yanıt
    Ben mühendislik icin konuşuyorum.ingilizce eğitim almak isteyenler tercümanlık,öğretmenlik vs tercih yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrisonun Kuklası -- 20 Haziran 2019; 15:58:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper3478

boğaziçi hariç diğer okullarda verilen ingilizce grammar olarak geçer ve ne iş hayatında ne de teknik hayatta çok fazla iş yapmaz. yabancı ülkelerle iletişime geçeceksen ingilizce konuşmayı öğrenmelisin ve şuan %80 yurtdışına çık(a)mayan mühendisler bu yüzden çıkamazlar.

dolayısıyla ingilizce her şeyin başıdır. hatta o kadar önemlidir ki hiç okuma sadece ingilizce öğren aç kalmazsın.
    bilkent ve sabancının ingilizce hazırlık eğitimi boğaziçinden çok daha iyi ve zor, hatta bilkentte hazırlıkta kalma oranı %60-70 civarında diye biliyorum.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    devletler hakkında bilgi sahibiyim hocam. fakir bir ailenin çocuğu olduğum için özeller hakkında bilgi sahibi olmayı önemsemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.