Şimdi Ara

Mühendislikte 4,0'a yakın ortalama için yapmamız gerekenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
9
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mühendislikte 4,0'a yakın ortalama için yapmamız gerekenler

2020 girişli olduğumuzdan dolayı hocam konuların büyük bir kısmını bilmiyorum. Calculus için kaf4 değiil, calculuse "GİRİŞ" için kaf-4 yazıyor orda. Onun dışında zaten Thomas Calculus ve Robert A. Adams'ın yazdığı calculus kitabına da sahibim.

• rabego R kullanıcısına yanıt

bilkent kanalındaki fizik hocası harbiden çok iyi hocam ben de izlemiştim biraz. başarılar diliyorum bölüm/okul ne sizin?

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Bilkent'in Youtube'da dersleri olan fizik hocası gerçekten çok iyi. Zamanım var güzelce izlerim diyenlere kesinlikle öneririm oturun en baştan takip edin.

• End Of The Beginning kullanıcısına yanıt

Mühendislikte 4,0'a yakın ortalama için yapmamız gerekenler 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyak mısınız olum sosyal olun gezin tozun network oluşturun. 3.9 ortalamalı asosyal bir kişi ile 3 ortalamalı sosyal insan arasındaki seçimde şirketler sosyal olanı alıyorlar. iletişim yeteneklerinizi geliştirme yeri üniversite. sen o dersleri yala yut , işe girince o bilgilerin çöp olduğunu göreceksin

• sosyallik ve network te elbette önemli ama bence ikisi bir arada olmalı tamamen gezip tozma yeri olarak görürsek üniversiteyi,mezun olduğumuz zaman sadece diploma sahibi oluruz gerçek bir mühendis olarak mezun olabilmek için ciddi emek vermesi lazım insanın.

• tıpadayıbirmatematikçi T kullanıcısına yanıt

ikisi bir arada zaten 3 ortalama oluyor hocam

• makinada 4 e en yakın ortalama 3.5 tur, onu yapınca da bölümde en kötü ilk 3 e giriyosun zaten Mühendislikte 4,0'a yakın ortalama için yapmamız gerekenler 

• Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt
    Sen ilk 10'da mısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tıpadayıbirmatematikçi T kullanıcısına yanıt

3 ortalamayı da zaten tamamen gezip tozarak yapamazsın. Neyse, şu anki durumunun ismi liseli sendromu ODTÜ'de hazırlıkta da herkes bu durumdaydı herkes çap yapacaktı, erasmus yapacaktı çok sosyal olacaktı. İlk dönemin ilk sınavında dank edecek kafana buranın lise olmadığı.

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

o arkadaşlarım en son 2.sınıftaydı ben 4 e geçtim düşün Mühendislikte 4,0'a yakın ortalama için yapmamız gerekenler 

• hocam benim sorduğum soru 4,0 a en yakın ortalama nasıl yapılır herkes lise değil bu olmaz vesaire yazmış yapan nasıl yapıyor o zaman odtü makine de de 3,5 ortalamanın üstünde epey kişi vardı bi tabloda görmüştüm. bence çok çalışırsa bir insan 3,5 in üstünü görebilir 4,0 yapamasa bile 3,8 lerin falan da elde edilebileceğini düşünüyorum

• Esen benim disimda reklam elemani almisMühendislikte 4,0'a yakın ortalama için yapmamız gerekenler 

Bu arada genel fizik 1e temel olusturmak için cidden esen 11 en iyi kaynak olabilir piyasada. Integralli hesaplari filan calculus alirken dersle paralel götürürsünüz zaten, on bilgi icin esen fazlasıyla yeterli

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

değilim Mühendislikte 4,0'a yakın ortalama için yapmamız gerekenler 

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.