![]() 2020 girişli olduğumuzdan dolayı hocam konuların büyük bir kısmını bilmiyorum. Calculus için kaf4 değiil, calculuse "GİRİŞ" için kaf-4 yazıyor orda. Onun dışında zaten Thomas Calculus ve Robert A. Adams'ın yazdığı calculus kitabına da sahibim. |
Mühendislikte 4,0'a yakın ortalama için yapmamız gerekenler (2. sayfa)

-
-
bilkent kanalındaki fizik hocası harbiden çok iyi hocam ben de izlemiştim biraz. başarılar diliyorum bölüm/okul ne sizin?
-
Bilkent'in Youtube'da dersleri olan fizik hocası gerçekten çok iyi. Zamanım var güzelce izlerim diyenlere kesinlikle öneririm oturun en baştan takip edin.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
manyak mısınız olum sosyal olun gezin tozun network oluşturun. 3.9 ortalamalı asosyal bir kişi ile 3 ortalamalı sosyal insan arasındaki seçimde şirketler sosyal olanı alıyorlar. iletişim yeteneklerinizi geliştirme yeri üniversite. sen o dersleri yala yut , işe girince o bilgilerin çöp olduğunu göreceksin
-
sosyallik ve network te elbette önemli ama bence ikisi bir arada olmalı tamamen gezip tozma yeri olarak görürsek üniversiteyi,mezun olduğumuz zaman sadece diploma sahibi oluruz gerçek bir mühendis olarak mezun olabilmek için ciddi emek vermesi lazım insanın.
-
ikisi bir arada zaten 3 ortalama oluyor hocam
-
makinada 4 e en yakın ortalama 3.5 tur, onu yapınca da bölümde en kötü ilk 3 e giriyosun zaten
-
Sen ilk 10'da mısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 ortalamayı da zaten tamamen gezip tozarak yapamazsın. Neyse, şu anki durumunun ismi liseli sendromu ODTÜ'de hazırlıkta da herkes bu durumdaydı herkes çap yapacaktı, erasmus yapacaktı çok sosyal olacaktı. İlk dönemin ilk sınavında dank edecek kafana buranın lise olmadığı.
o arkadaşlarım en son 2.sınıftaydı ben 4 e geçtim düşün
-
hocam benim sorduğum soru 4,0 a en yakın ortalama nasıl yapılır herkes lise değil bu olmaz vesaire yazmış yapan nasıl yapıyor o zaman odtü makine de de 3,5 ortalamanın üstünde epey kişi vardı bi tabloda görmüştüm. bence çok çalışırsa bir insan 3,5 in üstünü görebilir 4,0 yapamasa bile 3,8 lerin falan da elde edilebileceğini düşünüyorum
-
Esen benim disimda reklam elemani almis
Bu arada genel fizik 1e temel olusturmak için cidden esen 11 en iyi kaynak olabilir piyasada. Integralli hesaplari filan calculus alirken dersle paralel götürürsünüz zaten, on bilgi icin esen fazlasıyla yeterli
değilim
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X