Şimdi Ara

MUHRİP ÇIKARAN VAR MI??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CW_Doktoray

quote:

Orjinalden alıntı: kilit18

bende açık hatta 370 adet var filo 1 milyon deut yiyo günde yani o hep muhripler yüzünden

Acayip Döteryum Gidiyor Kardeş Ya Resmen Muhriplerin Arkasına Bi Döteryum Tankeri Takıcan Bittikçe Takviye Yapsın...

ve hatta

• Muhrip
    Muhrip tüm savas gemilerinin kralidir.
    Gereken: Metal: 60.000 Kristal: 50.000 Deuterium: 15.000
    Yapim Süresi:25m 23s

bayadır war ama hiç basmadım
    ha-kom mis gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: imbus_civata

quote:

Orjinalden alıntı: sunspeed

savas yapıyoruz 20 mılyon cop alıyoruz aldımız coplerın yarısı dtu almak ıcın takasda gidiyo..bundan sonra sadece o.y yapacam 0 dtu yakıyo en azından :)

vala ben bugun 100 muhrip bastin 158 oldu.cevremde 3-4ripli adamlar var onlari indirmem lazım.muhrip şart.Ayrica cok yio die hersavasa gönderceniz die kural yok.zamani gelince lazim olabilir bence basın

valla riplerin yanina 20000 hafif dayadinmi fazla gelemiyo muhripler :)
  • geçen bir arkadaş solar uydu çıkardım dedi inanmadım.

rip çıkaran varmı desen hadi neyse..muhrip nedir ki?
  • benim için biraz zor
  • rip basmka kadar gereksiz bi iş yok e6 da sömlerdeki tüm malı toplayıp önce savunma falan bastım sonra 1 ayda solar bastım anca rip cıktı e17 de ise 1 savas yaptım direk 5000 solar bastım sonra 1 hafta içinde kalan solarlarıda yaptım arkadasım saldırdı solarlar patladı hemde ay cıktı:D

daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfblue

rip basmka kadar gereksiz bi iş yok e6 da sömlerdeki tüm malı toplayıp önce savunma falan bastım sonra 1 ayda solar bastım anca rip cıktı e17 de ise 1 savas yaptım direk 5000 solar bastım sonra 1 hafta içinde kalan solarlarıda yaptım arkadasım saldırdı solarlar patladı hemde ay cıktı:D

daha ne olsun

yazından anlaşıldığı kadarıyla ripler işine yaramış, gereksiz olduğuna da katılmıyorum ben çıkardım paşa paşa basıyorum çok yakında ay raporlarını da burda paylaşcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 31 Temmuz 2006; 22:18:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.