Hep önünü kestiler diyorlar ya bilmediğimden dolayı soruyorum neler yaptı söyliyebilir misiniz?
Önünü kesenlerle önünü açanlar aynı kişiler etme bulma dünyası karşına çıkan sorunları en kısa yoldan çözersenbirgün sende birinin karşısına sorun olarak çıkdığında seni de en kısa yoldan çözerler
Geçmişe takılıp kalmayın. Bugüne odaklanın ve yarını düşünün. O adamın ne olduğu, nasıl biri olduğunun şuan için hiç bir önemi yok. Sen bugün ki hayatta olan adamlara odaklan.
Türk-İslam lideri olacak nitelikteki son kişi olabilirdi yakın tarihte diye düşünüyorum.
Kendisi öldürüldüğünde küçüktüm, annem oy vermemesine rağmen bayağı ağlamıştı. Ben de o zaman siyasetle alakam olmamasına rağmen çok üzülmüştüm. Öldüğünden sonra olan ilk seçimde BBP’ye oy attı ailem.
Öldürülme sebebinin de mevcut iktidarı yıkacak güçte değil de derin devletle ilişkisi olduğunu düşünüyorum, BBP’nin oy oranları o zaman da fazla değildi.
Bu adama 80 darbesinde hapiste işkence yapmışlar, ölümü de muhtemelen cemaat yüzünden oldu. Yani bu adam Amerikancılara ayak bağı olacak nitelikte birisiymiş.
Şu an partisinin hali ise içler acısı ama muhalefet de aynı yolda yürüdüğü için değişen bir şey olmazmış.
Ayrıca komünist ve solcuların düşmanıydı.
Allah rahmet eylesin.
Yani derin devletle alakası olduğu için yaptıkları hakkında pek birşey bilmiyoruz.İnternet üzerinden de hakkında pek bilgi paylaşılmamış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme