Şimdi Ara

Muhtemelen daha önce kimsenin karşılaşmadığı ilginç bir sorun. Fikri olanlar yardım edenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 1 haftadır enteresan bir sorunla karşı karşıyayım. Çıldırtmak üzere ama beni. Google da nasıl aratacağımı bilmediğim için buraya yazdım.

Sorunum şu: Bilgisayarda işlem yaparken çalışma yaptığım pencere aktif iken deaktif oluyo bi anda. Daha açıklayıcı olmak gerekirse; bir word dosyası düşünün ekranı kaplamayan arkada masaüstüne tıkladığımızda çalıştığımız word sayfası deaktif olup tekrar worde dönmek için pencere içerisine tıklamak gerekir ya öyle bir durum. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şu konuyu bile açarken işkence çektim yemin ediyorum. işletim sistemim windows 8.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmvq -- 15 Mayıs 2015; 21:47:48 >

• Windows DVD sini tak ve onarım yap derim
    Ben olsam önce bunu denerdim..
  • mcmvq M kullanıcısına yanıt
    Bir hafta öncesinde windows ayarlarında değişiklik yapmış olmalısın.Bir hafta öncesine sistem geri yükleme yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Windows DVD sini tak ve onarım yap derim
    Ben olsam önce bunu denerdim..

windows dvd si derken ? elimde sadece pc ilk geldiğinde oluşturduğum format cd si bununla mı yapacağım
  • evet onunla yapacaksın
    Ekranda Bilgisayarınızı tamir edin seçeneği çıkar
    Aşağıdakine benzer bir ekran cıkacak
     Muhtemelen daha önce kimsenin karşılaşmadığı ilginç bir sorun. Fikri olanlar yardım edenilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 20 Mayıs 2015; 21:47:47 >
  • mcmvq M kullanıcısına yanıt
    O ilk ayarlara döndürür yalnız. Yedekleme yapmanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.