Şimdi Ara

Muhteşem Bir Gelir Kapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Öncelik le Şunu Söylemek İstiyorum Firma Köklü bir Firma 180 bin Aktif kullanıcısı var ve herşey usulü ile yapılıyor.
    Şirketin Öncelik ile sistem güvenliği Pay Ortağı Güvenliği İçin Teyit Olayı vardır
    1- Paypal Hesabı ile Kayıt olduğunuz Hesap Aynısı olmalıdır.
    2- Firmanın Parasını Banka içinde kalıyor ve Firma sadece ödeme talimatı veriyor banka VX GATEWAY ABD nin En Büyük Kurumsal Bankası
    3-VX GATEWAY sizin adınıza bir hesap oluşturuyor ve sizden Nüfus Cüzdanının Renkli Resmini İstiyor
    4- Giriş yaparken 2 defa parola girmeniz gerekmektedir

Peki Bu MyAdvertisingPays nasıl çalışır
    Arkadaşlar Şunu Öncelikle Belirtmek istiyorum; Firma nın Reklamları tamamen Firma reklamıdır ve Şirket Bundan para kazanıp pay verir
    Firmanın Sahibi Ceosu bellidir Deese Şirket Sahibi Ceo su Simon Stepys dir
    Sistemde herşey anlık olarak yedekleniyor arada Banka olduğu için hak talep edebiliyorsunuz yani güvendesiniz
    Firma paket usulü kar veriyor
    Firma 4 sene deneme aşamasından geçmiştir bunun kanıtlarını araştırın bulursunuz
    Firma sahibi Deese firma batmadan herkeze nasıl para kazandırırım düşüncesi ile yola çıkmış bir kişidir
    Firma sahibi Deese nin sloganı Eli mause tutan herkez para kazanabilir
    Şirket paket üzeri çalışır ve 1 paket 50 dolardır
    her paket 10 dolar kazandırır
    Başladığınız Günün Ertesi günü aynı saatte reklam izlemeniz gerekmektedir
    Günde 72 defa ödeme yapar
    Yapılan Ödemelere ek olarak size ayrı bir hesap açar ve günlük total gelirin % 1 i kadar size ayrı bir hesapta para toplar ve reklam tanıtım yapmanızı sağlar

Örnek bir hesaplama yaparsak
    1000 dolar yatırım yani 20 paket size her gün 14 dolar kazandırır 5 günde 1 paket alırsınız 21 paketten işlem görür 1 paketin ömrü 60 dolardır yaklaşık 100 gün kullanılır
    Şirket tamemen 1 pay ortağı yılda ne kadar yatırımla ne kadar kazanır onu bilmesi için kendi programı vardır.

24.12.2014 Tarihinde 16 paketle üye oldum. Şuan 54 paketim var ve ihtiyacımdan dolayı 445 dolar çektim, yani çekmeseydin şuan 63 paketim olacaktı.
    Günlük kazancım 28-33 dolar arası değişiyor.

Size her konuda yardımcı olacağımdan emin olabilirsiniz Arkadaşlar. Sizi kandırmak, zamanınızı almak gibi bir amacım yok. Bu yüzden telefon numaramdan facebook bilgilerime kadar bütün bilgilerimi verdim. Emin olun 3-5 ay sonra bana duacı kalacaksınız.

refarans linkim:http://www.myadvertisingpays.com/ref.asp?Spon=84281

0541 840 93 94
    hakantmaps@gmail.com
    Facebook: Hakan Türeyen

Muhteşem Bir Gelir Kapısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakant06 -- 6 Ağustos 2015; 10:11:57 >

• Üye olmayı düşünen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.
  • İnternetten Para Kazanmak artık çok kolay ...

Reklam tıklyarak kazanabilirsiniz bu size çok büyük bir para getirmez ama bir süre sonra sabrederseniz
    200 - 300 $ kazanabilirsiniz . bu da yaklasık 800 lira civarında aylık yapar ... Bu konuda size wad.ojooo.com u öneriyorum .
    Aşağıdaki linke tıklayarak üye olabilirsiniz . fakat ilk önce bir paypal hesabı açmanız lazım paypal hesabıda ücretsizdir.

Ojooo link : Tıklayınız...
    Bu linke girerseniz benim referansımda olacaksınız bende premium üye olduğum için günlük daha çok getiriniz olacak ...

Ojooo dan önce paypal a girin ve ücretsiz olarak paypal hesabınızı açın ... paypal hesabı kazandığınız parayı aktarmanızı sağlayacak
    paypal açmadan ojooo ya kayıt olamazsınız.

Paypal : Paypal hesabı aömak için tıklayınız...

Birde size başka bir önerim daha var ... Master Kazanç ...
    Bu ürünü satın alarak büyük paralar kazanabilrsiniz.
    Master Kazancın resmi sitesi vardır . ayda 3000$ - 5000$kazanan insanlar var bu set sayesinde
    ben yeni başladım . fakat şuan 20 günde 400 $ kazandım ...
    gerçten eğitimi tamamladığınız zaman çok güzel paralar kazandıran bir sistem
    aşağıda size linkini vereceğim ve mutlaka almasanız bile ürünü inceleyin videolarda ne demek isteidğimi daha iyi anlayacaksınız .

Master Kazanç : Master Kazanç İçin Tıklayınız ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.