Şimdi Ara

Muhteşem Cuma Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam Merhabalar

Sporun yıldızı paketi ile tüm spor içerikleri izlenebilecektir. Taraftar paketinde ise takımınızın Süper Lig maçlarını ve şampiyonlar ligi ve Avrupa Ligi maçları dahil olacak. Euroleague falan da dahil olması lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • siz yanıt vermeden önce MH'yi aradım sordum maalesef dahil değilmiş. taraftar paketi = ailenin yıldızı + takımınızın süper lig / avrupa ligi futbol maçları... başka birşey yok. eskiden ekstra taraftar paketi varken basket falan da dahilmiş, şimdi o paket.
  • metin hocam biz 1 hafta önce üyeliği iptal ettirmiştik babam adınaydı. şimdi cepteteb kampanyası ile tekrar üyelik almak istiyoruz ama benim adıma 55 tl faturanıza yansıtılacak diyorlar . bunun bir mantıklı açıklaması var mı yoksa klasik digi hırsızlığı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Gregory House -- 30 Kasım 2019; 23:20:18 >
  • damirk D kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Başka bir müşteri temsilcisi ile deneyebilir misiniz bazıları dahil diyor.

• Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Sözleşmeniz yenilenirse 55 tl ücret alınır maalesef. Ama size yansımaması lazım neden yansıyacak bilgi verdiler mi

• Metin hocam yeni engelli paketi fiyatını yazar mısın ? Yıldız doku pakete 129 tl dedi bana müş hizmetleri 12 ay taahhütlü. Bi yanlışlık olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Telefon ailenizde daha önce üyelik alan oldu mu diye sordu evet dedim telefonunu verdim babamın ordan gördü. Onun üyeliği yenilenir sizin adınıza olmaz gibi birşey dedi sinirlendim kapattım bende, ben daha önce üye olmamışım neden kendim üye olamayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Sormadan deneyin. Gerekirse hiçbir şekilde Digiturk e kayıtlı olmayan bir numaradan arayın ve üyelik olmadığını söyleyin.

• maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Yeni engelli üyelik paketi fiyatları aşağıdaki gibidir

Ailenin yildızi paketi Digiturk Sizinle kampanyası ile 15 ay taahhütlü ilk 3 ay 14,25 TL, kalan 12 ay 22,50 TL'dir. Filmin yıldızi Digiturk Sizinle kampanyası ile 15 ay taahhütlü ilk 3 ay 14,25 TL, kalan 12 ay 39 TL'dir. Sporun yildızı paketi Digiturk Sizinle kampanyası ile 12 ay taahhütlü ilk 3 ay 59,25 TL, kalan 9 ay 96,75 TL'dir. Yıldız dolu paketi Digiturk Sizinle kampanyası ile 12 ay taahhütlü ilk 3 ay 59,25 TL, kalan 9 ay 119,25 TL'dir.

Ek paket aynı şekilde devam ediyor.

4k kutu 10

Avantaj paketi 7

Dizi 6 tl

Paket düşürme yok artık.

• Metin hocam digiturk tahüdüm bugun bitiyor 00.00 itibariyle bu 199 tllik spor paketini alsam akilli tvden izleyebilirmiyim ?

• flonko kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

199 tl lik bein connect süper lig paketi 3 ekran olarak geçerlidir. Smart TV uygulaması dahil değildir.

Smart tv de nasil izliyecegiz ?

Hocam Merhabalar

Bilgisayardan bağlayarak veya 4 ekran paketi alarak izleyebilirsiniz fakat fiyat yükselecektir.

4 ekran ne kadar?

Hocam Merhabalar

Şuan paket seçenekleri içerisinde gözükmüyor fakat 3 ekran alan bazı üyeler 100 TL den 4 ekran a yükseltebildiklerini yazmışlardı. Size sunarlar mı bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.