Şimdi Ara

Muhteşem Tarihçi (Mısır içerir İnsan içermez) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: asau

Muhalefetin aciz hali. İktidara saldıracak başka argümanları kalmadı. Bu adamın görüşleri Belli zaten. Adam 50 yıl ne söylüyorsa şimdi de onu söylüyor. Ayrıca bu adamın görüşleri kendini bağlar. Bu adam üzerinden RTEye çakmaya çalışmak fiyaskodur. Burdan ekmek çıkmaz. Sözcü gibi azgın muhaliflerin daha iyi bir muhalefet aracı bulmaları gerekir.

Yolsuz mu kaldın da tekrar foruma sardın? Atayım 3-5 lira gelme buraya.

Buraya yazıp ekran görüntüsü alıyor, götürüyor çıktıyı ak-kollara, 100 lirasını ve bim alışveriş destek fişini alıyor, onlarla da makarnasını patatesini ve ekmeğini alıyor, çayını demliyor.

doğal ortamında bir aktroll'ün yaşam döngüsü budur.

• Abi adam kendi ülkesini destekliyor ne var bunda.Bi de bu yunanlının peşine takılıp Türküm ben ya diyenper var.Bi ara ermenistan-Türkiye maçında ermeniler beleş tişort dağıttı üstündede soykırım yaptık yazıyor bu olayda aynısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ptahba kullanıcısına yanıt
    Bu adam yıllardır bunu söylüyor.sözcü gazetesinde yayınlanmasa belki adamdan bir haber yaşıyor çoğu kişi.adamın soyadı mısıroğlu.

• Yav bu herif BOP için "nimettir"diyen birisi,buna danışan RTE'de zaten eş başkanı olduğunu söylüyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ptahba

bu konuda Cumhurbaşkanımıza "çaktığımı" (terbiyesiz ve seviyesiz bir kelime kullanmışsınız) nereden çıkarttınız yazamısınız! Ben Cumhurbaşkanının masasında ağırlanmış bir insan nasıl bu lafı edebilir diyorum. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz, çaktı vs. yazacak kadar düzeysiz, yersiz suçlamalar ile insanlara itiraf eden kötü bir insansınız. Sahi zor mu kendinizle yaşamak?

Senden değil, kaynağından bahsediyorm. Seninle alakalı bişi yazmadım!

Sen hangi asau'sun?

Bunu sormamin nedenini sen de biliyorsun ama bilmeyen olabilir diye açıklamak gerek;

Önce kadın olan bir asau vardı, ardından delikanlı bir asau'ya dönüştü.

Bilelim de, ona göre hitap edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

quote:

bu konuda Cumhurbaşkanımıza "çaktığımı" (terbiyesiz ve seviyesiz bir kelime kullanmışsınız) nereden çıkarttınız yazamısınız! Ben Cumhurbaşkanının masasında ağırlanmış bir insan nasıl bu lafı edebilir diyorum. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz, çaktı vs. yazacak kadar düzeysiz, yersiz suçlamalar ile insanlara itiraf eden kötü bir insansınız. Sahi zor mu kendinizle yaşamak?

Sen hangi asau'sun?

Bunu sormamin nedenini sen de biliyorsun ama bilmeyen olabilir diye açıklamak gerek;

Önce kadın olan bir asau vardı, ardından delikanlı bir asau'ya dönüştü.

Bilelim de, ona göre hitap edelim.

Hesabın orijinal sahibi AKP Genel Merkezi'nde foruma girip çıkış yapmayı unutmuş zannediyorum. Rast gelen birşeyler yazıyor.

• Savcılık makamı ne işe yarar ?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: asau

quote:

Orijinalden alynty: ptahba

bu konuda Cumhurba?kanymyza "çakty?ymy" (terbiyesiz ve seviyesiz bir kelime kullanmy?synyz) nereden çykarttynyz yazamysynyz! Ben Cumhurba?kanynyn masasynda a?yrlanmy? bir insan nasyl bu lafy edebilir diyorum. Okudu?unuzu anlamyyorsunuz, çakty vs. yazacak kadar düzeysiz, yersiz suçlamalar ile insanlara itiraf eden kötü bir insansynyz. Sahi zor mu kendinizle ya?amak?

Senden de?il, kayna?yndan bahsediyorm. Seninle alakaly bi?i yazmadym!

Hala yalancısınız ne video da ne de haberde kesinlikle ne Cumhurbaşkanımızın ne de AKP'nin adı geçmiyor. İlgili haberler kısmında "Sarayda bir Atatürk düşmanı: Kadir Mısırlıoğlu) yazan bir kutucuk var. Şimdi bu herif Atatürk düşmanı mı? Evet hem Atatürk hem de memleket düşmanı şeref yoksunu. Sarayda da ağırlandı mı Evet.

Demek ki neymiş?

1. Konu da siyaset yokmuş, özür bekliyorum terbiyesizliğiniz ve hakkımı yediğiniz için, beni de itham ettiğiniz için. Sonradan ben senden bahsetmiyorum (nereden senli benli olduysak sizinle) diyerek sıyrılamazsınız yaptığınız terbiyesizlikten.

2. Altta linki verilen haber de gerçektir bu herif Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ağırlanmıştır Net.

Dediğim gibi özür bekliyorum aksi takdirde lütfen yazmayın zira sizin kadar düzeysiz ve yalancı bir insana yazarak daha fazla kendimi düşüremem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptahba -- 12 Ekim 2016; 17:22:55 >

• hamdolsun,büyük alim,tarihci,kanaat önderi Kadir hocam kitleler tarafindan cok iyi taniniyor.

Muhaliflerin olmasi dogaldir,meyve veren agac taslanir.

Bu söylesinin tamamini seyredersenir,kadir hocanin meramini daha iyi anlarsiniz.

Olayi carpitiyorsunuz.
  • Elk.De kullanıcısına yanıt
    rica ediyorum ilk postta size ne cevap yazacağımı zaten söylemiştim. Oraya bakınız. Keşke yunan kazansaydı diyen bir varlık sizce büyük alim ve kanaat önderi ise demek ki sizde keşke yunan kazansaydı diyenlerdensiniz. Sizin gibi insanlarla aynı havayı solumak bile bana zûldur. Bu ülkeyi haketmiyorsunuz kişisel görüşüme göre. Hadi kalk şuraya git diyemem bunu demek bana düşmez. Ancak sevseniz de sevmeseniz de siz de, üstadınız olacak o şahsiyette Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının kurtardığı, kurduğu bu memlekette yaşayacaksınız ve bu gerçeği değiştirmeye sizin gibi küçüklerin gücü yetmez. Siz yemek yediğiniz kaba pislemeye devam edin. En azından kimin ne olduğu anlaşılıyor.

Dip not: Yunanlar değil TÜRKLER KAZANDI! Su istermisiniz? ama soğuk suyum kalmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Muhalefetin aciz hali. İktidara saldıracak başka argümanları kalmadı. Bu adamın görüşleri Belli zaten. Adam 50 yıl ne söylüyorsa şimdi de onu söylüyor. Ayrıca bu adamın görüşleri kendini bağlar. Bu adam üzerinden RTEye çakmaya çalışmak fiyaskodur. Burdan ekmek çıkmaz. Sözcü gibi azgın muhaliflerin daha iyi bir muhalefet aracı bulmaları gerekir.

Yolsuz mu kaldın da tekrar foruma sardın? Atayım 3-5 lira gelme buraya.

Buraya yazıp ekran görüntüsü alıyor, götürüyor çıktıyı ak-kollara, 100 lirasını ve bim alışveriş destek fişini alıyor, onlarla da makarnasını patatesini ve ekmeğini alıyor, çayını demliyor.

doğal ortamında bir aktroll'ün yaşam döngüsü budur.

Bu işi sırf para için yapan var mı acaba?

Gerçi para için yapmaları akp masallarına inanarak yapmalarından daha akıllıca.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.