Şimdi Ara

Muhteşem TwistedFate Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kutudan muhteşem tf kostümü çıktı neden bu kadar değerli bu kostüm ve bu hesap para eder mi?
    skilleri aynı ama çok değerli diyolar 1850rp

• Lol wiki diyor ki bu skinin hiçbir efekt, animasyon veya diyalog özelliği bulunmamaktadır. Kemerinde de şeytani külliyat isimli iteme vurgu yapıldığını belirtiyor. Yada gösteriyor diyor. O kısmı tam anlayamadım malesef. Kemer tokasındaki logo ile ilgili itemin üzerindeki logo aynı değil ama birbirini andırıyor. Neyse çok ahım şahım bir kostum değil aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 30 Ekim 2016; 2:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Lol wiki diyor ki bu skinin hiçbir efekt, animasyon veya diyalog özelliği bulunmamaktadır. Kemerinde de şeytani külliyat isimli iteme vurgu yapıldığını belirtiyor. Yada gösteriyor diyor. O kısmı tam anlayamadım malesef. Kemer tokasındaki logo ile ilgili itemin üzerindeki logo aynı değil ama birbirini andırıyor. Neyse çok ahım şahım bir kostum değil aslında.

bende bu yüzden çözemedim bencede berbat bir kostüm gibi ama çok değerli diyorlar çünkü açılmıyomus artık
  • Her yilbasinda acilan bi skin hic bi effect animasyon ses vs yok kisacasi cop skin fiyatini hak etmeyen skinlerden biri 1 ay sonra yari fiyatina magazaya girer 3 gunluk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada çıkmıştı öze çevirdim başka kostümleri açtım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.