Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
157.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakıyorum pek heycan vermiyor çünkü neden yav selim sultan olucak. nasıl olucağında tam olarak belli.ne bileyim heycanlandırmıyor beni.
  • Şehzade Mustafa'nın ardından dizi epey hızlandı sanki. Hürrem'in oğullarının birbirlerine düşmesi ve Hürrem'in Şehzade Mustafa'yı itham ettiği bütün şeyleri daha sonra Şehzade Bayezid'in yapması da kaderin bir cilvesi olsa gerek. Dizinin son 8-10 bölümü galiba. Artık her hafta ölümler olacak muhtemelen.

Bu arada 128.bölüm fragmanı da yayınlanmış.
    http://baydizi.com/yerli-dizi/muhtesem-yuzyil/muhtesem-yuzyil-128-bolum-fragmani-19-mart-2014-carsamba-star-tv/#axzz2uyXdcl5Q
  • Beyazıd madem taht hevesi ile yanıp tutuşuyor. İsyan etmeyi göze alabilecek kadar.

Bir gün , iki gün uysal hale bürünüp, içten darbe yapması gerekirdi. Süleyman,Selim, eşi ve çocukları, paşalar, tüm saray içinde ki rakipleri vb. bir gecede toplu katliam.

Osmanlı tarihin de örneği var ismini hatırlayamadım ama farkı şehzadelerden biri tahta geçince kardeş,yiğen,kuzen,amca ,dayı,teyze,hala ne var ne yok imha ediyordu.Tabi biraz işin mübalası.
  • Ah mustafa ah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Ah mustafa ah

1.44

Aslan şehzadem.İzledikçe insanın içi gidiyor.

• Yeni fragman gelmiş. 2 ölüm olacak anlaşılan.

• Abidik gubidik bir sürü doldurma bölüm yaptılar, şimdi de bütün olaylar bu yüzden tıkış tıkış ilerliyor. Ölecek olan Ahmet Paşa büyük ihtimalle. Üç bölüm oldu olmadı adam vezir olalı, şimdi daha altyapısını bile yapmadan adamı aşağı indiriyorlar. Aynı şekilde Bayezid'in isyanı da oldu bittiye geldi. Dizi çok hızlandı az bölüm kaldığı için. Üç bölüme kadar Hürrem'le Bayezid da gider herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Abidik gubidik bir sürü doldurma bölüm yaptılar, şimdi de bütün olaylar bu yüzden tıkış tıkış ilerliyor. Ölecek olan Ahmet Paşa büyük ihtimalle. Üç bölüm oldu olmadı adam vezir olalı, şimdi daha altyapısını bile yapmadan adamı aşağı indiriyorlar. Aynı şekilde Bayezid'in isyanı da oldu bittiye geldi. Dizi çok hızlandı az bölüm kaldığı için. Üç bölüme kadar Hürrem'le Bayezid da gider herhalde.

Huricihan da ölecek gibi ikinci fragmana göre. Zaten Bayezid'in esas eşi Fatma Sultanken neden Huricihan dizide bu kadar yer kapladı anlamadım.

• Yazık oldu Kara Ahmed Paşaya da,şu Osmanlı'da hep mi kötüler kazanır??
  • Bu sezon beş para etmek bir kaç blüm dışında.Diziyi mahvettiler resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle795

Bu sezon beş para etmek bir kaç blüm dışında.Diziyi mahvettiler resmen

Hayırdır harem sahnelerini çok mu özledin?
  • Ozan Güven [Rüstem Paşa] muhteşem oynuyor.Rolü yaşıyor resmen.
    Kara Ahmet Paşa idam edildiği anda ki umursamaz haraketleri ve bakışları kahkaha atmama sebep oldu.

Kanuni,Selim'i ne zaman övse, Bayezid'in mimikleri,yüz ifadeleri çok dehşet oluyor.Çok fena gaza geliyorum o sahnelerde.

Şu Nurbanu Sultan'a yavşayan saray hademesi falan gereksiz sahnelerdi bence.Birde yüzük uzatıyor.Kadın taht varisinin gözdesi olmuş senin gibi kıytırık hademeye mi bakacak sanki.

Bayezid'in sahnelerini izlemek bana keyif veriyor ama sanki tuzsuz çorba gibi onda bir şeyler eksik.Yani bir Şehzade Mustafa etkisi yaratmıyor.
    Tarihteki olayların,hızlı bir şekilde,dizi vasıtasıyla canlandırılmasına rağmen Şehzade Mustafa'nın eksikliği hissedildiğine göre gerçek hayatta eksikliği kimbilir ne kadar çok hissedilmiştir...
  • Kanuni öldurdugu her insanin cezasini vericek Mağrur olma padisah senden buyuk ALLAH var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ey süleyman
    Mağrurlanma senden büyük Allah var
    aldığın canların öbür tarafta hesabı var
    .

• 129.bölüm 1.fragmanına göre bu sezon ilk defa içi boş bir bölüm izleyeceğiz.
    Fragmanı izlerken sıkıldım.
    Şu müziğin adı tam olarak nedir bilen var mı.?

• ''Senelerdir içimi kemiren bir sual var lakin hep kaçıyordum. Mustafa'mın ölümünde senin parmağın var mı? Onun ölümüne giden yolu sen mi açtın? Kanına sen mi girdin?''
  • Hayret son bolumlerde kimse ugramaz oldu konuya

• bir de soruyor sanki ben yaptım diyecek
  • Dizi ilk zamanlarda ki cekiciligini dusurdu bence.

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.