Şimdi Ara

Müjde 6.1.3 Untethered Jailbreak Geliyor..! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
7
Favori
25.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

Yok ıos7'den gerıdonus var zıra Apple ımzalıyor 6.1.3 ve 6.1.4'u..ama büyük ıhtımal ıos fınal ıle bu îmzalarda duracak o yüzden fınal çıkmadan beta'lardan dönmek lazım

evet ama neden final imzalanmıyor onu ben anlayamadım şahsen. bunun bir mantığı var mı ya da sebebi

Şu anda ios 7 halen beta olduğundan dolayı 6.1.3 veya iphone 5 için 6.1.4 imzaları açık. IOS 7 beta sürümünden çıkıp tam sürüme geçtiğinde imzalama duracak ve ios 6'a dönüş mümkün olmayacak. Şu anda izin vermelerinin sebebi sadece beta oluşundan. Kararlı olan sürüme geçmeye izin veriliyor.

izin verme sebepleri zaten malum da geçmişe neden dönülmüyor, buna neden izin verilmiyor onu anlayamadım^^

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok ıos7'den gerıdonus var zıra Apple ımzalıyor 6.1.3 ve 6.1.4'u..ama büyük ıhtımal ıos fınal ıle bu îmzalarda duracak o yüzden fınal çıkmadan beta'lardan dönmek lazım

evet ama neden final imzalanmıyor onu ben anlayamadım şahsen. bunun bir mantığı var mı ya da sebebi

Şu anda ios 7 halen beta olduğundan dolayı 6.1.3 veya iphone 5 için 6.1.4 imzaları açık. IOS 7 beta sürümünden çıkıp tam sürüme geçtiğinde imzalama duracak ve ios 6'a dönüş mümkün olmayacak. Şu anda izin vermelerinin sebebi sadece beta oluşundan. Kararlı olan sürüme geçmeye izin veriliyor.

izin verme sebepleri zaten malum da geçmişe neden dönülmüyor, buna neden izin verilmiyor onu anlayamadım^^

Keşke olsaydı, yanlışlıkla update edip geri dönemeyenler jb beklemezlerdi. Hepimiz aynı konudan muzdaripiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Keşke olsaydı, yanlışlıkla update edip geri dönemeyenler jb beklemezlerdi. Hepimiz aynı konudan muzdaripiz

hala inanın anlamış değilim. öok mu zor ya insana azcık özgürlük vermek^^

• Özetle 4S telefonu; 6.1.3 versiyondan, daha düşük bir versiyona; mesela 6.1.2 yada 5.1.1'e düşürmek ve sonra da düşürülmüş versiyonu JB yapmak mümkün değil.
    doğru mu anlıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asimtod -- 13 Eylül 2013; 22:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimtod

Özetle 4S telefonu; 6.1.3 versiyondan, daha düşük bir versiyona; mesela 6.1.2 yada 5.1.1'e düşürmek ve sonra da düşürülmüş versiyonu JB yapmak mümkün değil.
    doğru mu anlıyorum?

Aynen oyle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Özetle 4S telefonu; 6.1.3 versiyondan, daha düşük bir versiyona; mesela 6.1.2 yada 5.1.1'e düşürmek ve sonra da düşürülmüş versiyonu JB yapmak mümkün değil.
    doğru mu anlıyorum?

mAALESEF ÖYLE
  • quote:

quote:

doğru mu anlıyorum?

mAALESEF ÖYLE

Peki şu olur mu iphone 5i ios7 yükleyip 6.1.3e düşünebilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

quote:

doğru mu anlıyorum?

mAALESEF ÖYLE

Hayır son sürüme düşürebilirsin, yani 6.1.4

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

quote:

quote:

doğru mu anlıyorum?

mAALESEF ÖYLE

valla bir alt sürüme düşüyor sanırım hocam. sizinki de 6.1.4^^

• Arkadaşlar,

Ipad 3 için Jailbreak çıktı mı acaba? Şu anda kullandığım versiyon 6.1.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezmican

Arkadaşlar,

Ipad 3 için Jailbreak çıktı mı acaba? Şu anda kullandığım versiyon 6.1.3

İnşallah 2014 den önce çıkacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıksın artk kardeşim yaw... yaptık bi hata ne varsa 6.1.3 e yükselttik...
    cezasını hergün just boot yaparak çekiyoruz yeter artıkkk
  • Hortlamış. Ben de Fenix yeni konu açtı sanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: WerderVeremen

Hortlamış. Ben de Fenix yeni konu açtı sanmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanbv

çıksın artk kardeşim yaw... yaptık bi hata ne varsa 6.1.3 e yükselttik...
    cezasını hergün just boot yaparak çekiyoruz yeter artıkkk

daha henuz jailbreakden nasibini almamis 5s sahipleri ne yapsin just boot a da raziyiz biz ama yokkki nerde:-)))

• 5s icin jb falan bekleniyor derken bugun 5s denedim ios 7 ile enfes..

Kafam karisti o da su konuda.

Bende 4s jb var ve auxo kullaniyorum. Ayrica zephyr var. Simdi biz ios 6'da asagidan elimizi kaldirinca acik uygularimi kapatiyorduk. Bugun baktimda ios 7'de asagidan ayri bir bar cikiyor. (Parlaklik vs oldugu tab).

E o zaman ios 7 icin jb ciktiginda auxo nasil calisacak? Asagidan elimizi itince program kapaatma menusu mu gelecek yoksa o yeni gelen bar mi?

Garip geliyor bana. Anlamadim gitti:)

• quote:

Orijinalden alıntı: shario

5s icin jb falan bekleniyor derken bugun 5s denedim ios 7 ile enfes..

Kafam karisti o da su konuda.

Bende 4s jb var ve auxo kullaniyorum. Ayrica zephyr var. Simdi biz ios 6'da asagidan elimizi kaldirinca acik uygularimi kapatiyorduk. Bugun baktimda ios 7'de asagidan ayri bir bar cikiyor. (Parlaklik vs oldugu tab).

E o zaman ios 7 icin jb ciktiginda auxo nasil calisacak? Asagidan elimizi itince program kapaatma menusu mu gelecek yoksa o yeni gelen bar mi?

Garip geliyor bana. Anlamadim gitti:)

auxo olmazda buxo olur alttan cekince acilmazda baska kisa yol olur kisaca jb gelsin ios 7 mukemmel olucak yani kisa yollari ozellestirebiliriz meraklanmayin :-)

keske jb ciksinda ios7 ye 5s e de zimba gibi olucak cihazlar ;-)

• Çıkmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Çıkmayacak

Bence de

• JB çıkana kadar bu konuyu kilitlemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.