Şimdi Ara

MÜJDE 9800PRO@XT YENİDEN SAHNEDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: komandant

farkını bilen yok galiba hangisi üstün ??

farkini bilen varda arada kaynamissin sen farki cok biraz arastirirsan bulursun test sitelerinde 6600gt cok daha üstün bir kart teknoloji bakimindan.

vaw sazan
  • http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=576
    ürün bu herhalde zaten başka 9800pro yok msı da.
  • bence diğer firmnın kartı da 256 bittir.adamların sattığı maldan haberleri yok.orta sınıf kartlarda 128 bit çok aranan bi özellik ya,adamlar bununla reklam yapıyor.adam 128 biti yeni öğrendi ,256 yı nerden bilecek..bilgisayarcılardaki bu satış temsilcileri,idareciler neden bu kadar eksikler anlamıyorum.özel olarak böyleleri toplanıyor acaba.
    istanbul da durum farklıdır belki ama,eskişehirde 128 bit kart aradığımı,bunların 64 bitleri de olduğunu,bunun kartın mbyte ı değil başka bişey olduğunu anlatacak bi satış temsilcisi bulamamıştım yani.
  • yalnız iki kart arasında bir fark var dikkat edersen benim verdigim ornekteki VGA 128 MB ATI( R9800 )PRO MSI 8956-030 TD

gigatek teki (RX9800)PRO-TD128

arada bir model farkı var bilmem anlatabildimmi?????
  • buda birbaşka adres

fiyat listesini arastirirsan ordaki kartında 128 bit oldunu farkedesin......
  • tekrar soyluyorum benim verdigim ornekle gero nun verdigi kart aynı degil ama cok benziyorlar amman dikkat diyorum alırken..................
  • bir arkadaşıma kartı . dün geldi . kart çok iyi.http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=888 'de belirtilen içeriğe sahip . 3 adet full oyun cd'si ile geldi . bence şu anda piyasada bulunan R360 HYNIX F28 sahip tek kart . KAÇIRMAYINNNNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse

tekrar soyluyorum benim verdigim ornekle gero nun verdigi kart aynı degil ama cok benziyorlar amman dikkat diyorum alırken..................

arkadas haklı
  • MSI sitesinde tek 9800 pro var o da 256 bit metro elektronik yanlış yazmıştır kesin oraya....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.