Şimdi Ara

MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
3
Favori
33.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2 gün önce yükledim fakat bugün 3 kez kendiliğinden açılıp kapandı.

Sizce sorun nedir ve bir çözümü var mıdır?
  • hocam dün çıkan kerneli çıktıktan 10 dk sonra hemen test ettim sonuç başarılı.
    linkte verdiğim kernel-2014_03_21_13_16_cm10_1.zip tarihli kerneli yükleyin...
    https://www.dropbox.com/sh/npbgtozd4w0ahiv/VIA6JjSf4l
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan12345

hocam dün çıkan kerneli çıktıktan 10 dk sonra hemen test ettim sonuç başarılı.

Merhaba;

Uzun bir aradan sonra el atmadığım bir olay rom derken onuda yedek telim olan ve satmayı düşündüğüm telime rom nedir nasil atılır öğreneyim derken yedeğete attım n7000 olan cihazımada attım :)) Hakkaten hastalık gibi bir şey bu :)

Atrix e burdaki rom u kurdum ki bir kaç rom denedim en başarılısı şuan bu geldi gün aşırı kullanmadım ama sayfalardaki mesajlara göre kernelleri yükledim.

Sizin verdiğiniz kernelde flash calışmıyor bende yeni bir kernel çıkmış

kernel-2014_03_27_16_06_cm10_1.zip bunuda yükledim yine flash çalışmıyor bende. Ancak HDR modunda flash çalışıyor. Problem ne olabilir. 2 defa temiz kurulum dalvik chache vs.. rebot a kadar herşeyi temiz düzenli bir şekilde hatasız kuruyorum gerçi çokda önemli değil ama stabilite açısında çalışsa iyi olur sattığım da kullannan menmun kalsın eksigi olmasın açısından.

Bu arada rom olayı gerçekten yeni telefonların neredeyse bir çoğuna boşuna para verdiğimizi göstermiş oldu. N7000 telefonum sanki n9000q gibi seri ve stabil çalışıyor ( ek 4k 13 full hd kamera , grafik hariç ki çok lazım degil ).

• quote:

Orijinalden alıntı: I3arbaR

quote:

Merhaba;

Uzun bir aradan sonra el atmadığım bir olay rom derken onuda yedek telim olan ve satmayı düşündüğüm telime rom nedir nasil atılır öğreneyim derken yedeğete attım n7000 olan cihazımada attım :)) Hakkaten hastalık gibi bir şey bu :)

Atrix e burdaki rom u kurdum ki bir kaç rom denedim en başarılısı şuan bu geldi gün aşırı kullanmadım ama sayfalardaki mesajlara göre kernelleri yükledim.

kernel-2014_03_27_16_06_cm10_1.zip bunuda yükledim yine flash çalışmıyor bende. Ancak HDR modunda flash çalışıyor. Problem ne olabilir. 2 defa temiz kurulum dalvik chache vs.. rebot a kadar herşeyi temiz düzenli bir şekilde hatasız kuruyorum gerçi çokda önemli değil ama stabilite açısında çalışsa iyi olur sattığım da kullannan menmun kalsın eksigi olmasın açısından.

Bu arada rom olayı gerçekten yeni telefonların neredeyse bir çoğuna boşuna para verdiğimizi göstermiş oldu. N7000 telefonum sanki n9000q gibi seri ve stabil çalışıyor ( ek 4k 13 full hd kamera , grafik hariç ki çok lazım degil ).

donanım farklılıkları olabiliyor atrixlerde, sürüm sürüm dağıtım olduğu için...
    hatta motomodtr forumda arkadaşların çoğunda da 2d oyunlarda sorunlar oluşuyormuş hala bu romu kullanıyorum bende hiçbiri olamdı ama ısınma ve aşırı pil tüketimi halen mevcut tabi daha önceki kernelllere göre çok az da olsa gelişme var ısınma yavaş yavaş gideriliyor gibi...
    ama artık hevesim kursağımda kaldı yakında stok rom yüklerim gibi görünüyor...
    2 pil taşımaktan sıkıldım 12 saatte bir pil değiştiriyorum, rezillik!

• beyler bı yarrdımcı olun ya bu romu kurdum boş ram 250 mb diyor. ramfixde denedim olmadı yardım edın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jyaklo

beyler bı yarrdımcı olun ya bu romu kurdum boş ram 250 mb diyor. ramfixde denedim olmadı yardım edın

video çekmem diyorsanız cm 10 (4.1) yükleyin derim ne ısınma var ne donma pil mükemmel gidiyor ram 650 mb boşta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I3arbaR

quote:

Merhaba;

donanım farklılıkları olabiliyor atrixlerde, sürüm sürüm dağıtım olduğu için...
    hatta motomodtr forumda arkadaşların çoğunda da 2d oyunlarda sorunlar oluşuyormuş hala bu romu kullanıyorum bende hiçbiri olamdı ama ısınma ve aşırı pil tüketimi halen mevcut tabi daha önceki kernelllere göre çok az da olsa gelişme var ısınma yavaş yavaş gideriliyor gibi...
    ama artık hevesim kursağımda kaldı yakında stok rom yüklerim gibi görünüyor...
    2 pil taşımaktan sıkıldım 12 saatte bir pil değiştiriyorum, rezillik!

Tekrar temiz bir kurulum yaptim sorunsuz calisiyor sadece sarj %96 da kaliyor baska bir problem gormedim flash video resim hersey tam isinmada yapmiyor ilk kurulumdan sonra battery kalibrasyon kullandim 6 gun acik kaldi tel kapanmamis. Normal kullanimda 1 gunu rahat devirir diye dusunuyorum. Tel simdi bir arkadasta onun wonder cokmus o kullaniyor. Wonder a da 4.4.2 atmayi denicem bakalim. Bu arada goo.im sitesinden rom indiremiyorum ne hikmetse hep yarida kesiliyor bir turlu cozum bulamadim dns denedim down programlari denedim olmuyor indiremiyorum. Boyle bir sorunla karsilasan varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3arbaR -- 15 Nisan 2014; 18:04:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 1 tane karnel indirdim nasıl yükliceğimi bilmiyorum yenıyım bu işlerde nasıl yükliyeceğiz karneli..
  • jyaklo J kullanıcısına yanıt
    kerneli neden yükleyeceksiniz? stok rom mu kullanıyorsunuz?
    cihazınız bootloader kilidi açıldı ve root erişimi var mı?
    kullandığınız rom nedir?jelybean mı kullanıyorsunuz?
    bu sorularımdan pek anlamıyorsanız önce baştan sona burayı okuyun lütfen
    http://forum.donanimhaber.com/m_58029221/tm.htm
    yoksa cihazınız çöker sizde ücretli olarak yaptırmak zorunda kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 15 Nisan 2014; 21:12:49 >
  • quote:

hepsini yaptım sadece karnel kurmadım şu son çıkan şarj biraz daha iyiymiş onun için kurcaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: jyaklo

quote:

hepsini yaptım sadece karnel kurmadım şu son çıkan şarj biraz daha iyiymiş onun için kurcaktım

son çıkan kerneli bende yükledim ama hala aynı sayılır malesef stok roma göre aşırı pil yiyor ve diğer önceki birkaç kernele göre ısınma sorunu geri gelmiş.
    yine de yüklemek istersen kerneli hafıza kartııza atın.
    recovery girin
    install zip seçeneğinden kerneli bulup yes diye yükleyin
    hepsi bu kadar.

• ramazan12345 kullanıcısına yanıt
    kardeş sağol sayende batarya sorununu da çözdük bu romu deneyebilirsiniz
  • arkadaşlar petes tool ile root yapmaya çalıştım root my phone dedigimde 3. aşama tamalanamadı, resimdeki gibi çıktı, sonra run temp yaptım resimdeki gibi oldu telefon hala rootsuz görünüyor , root yapıp rom yükleme konusunda telefonda destek olabilecek var mı acaba.https://store.donanimhaber.com/a5/0f/8b/a50f8b38d7379822cbc4a787f411d466.JPG MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE
     MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE

• quote:

Orijinalden alıntı: nrenda

arkadaşlar petes tool ile root yapmaya çalıştım root my phone dedigimde 3. aşama tamalanamadı, resimdeki gibi çıktı, sonra run temp yaptım resimdeki gibi oldu telefon hala rootsuz görünüyor , root yapıp rom yükleme konusunda telefonda destek olabilecek var mı acaba.https://store.donanimhaber.com/a5/0f/8b/a50f8b38d7379822cbc4a787f411d466.JPG MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE
     MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE MÜJDE ATRİX'İNİZE STABİL ANDROİD 4.4.4 KİTKAT DOPİNGİ!!KAMERA,WİFİ,BT 02.20.15 UPDATE

Hocam telin root olmuş superuser ı kuramamış marketten kendin kur.

• marketten superuseri kurmak istedigimde degisik sekilde sorular soruyor bende guvenip birsey diyemiyorum. adım adım yardıma ihtiyacım var yokmu koca ankarada su isi yapan.
  • https://www.dropbox.com/sh/npbgtozd4w0ahiv/VIA6JjSf4l
    yeni kernel çıkmış deneyen oldu mu video kameradaki pembe çizgiler hala var bende...
    pili daha tam kontrol edemedim
  • quote:

marketten superuseri kurmak istedigimde degisik sekilde sorular soruyor bende guvenip birsey diyemiyorum. adım adım yardıma ihtiyacım var yokmu koca ankarada su isi yapan.

Hocam değişik değişik dediğin şey ne ?

Superuser i kuracaksın yetki vereceksin o kadar.

05327627631 ara beni telden yardımcı olayım.
  • SeWD@Li kullanıcısına yanıt
    Üstad metalcimelek in katkılarıyla sonunda romu kurdum. işin bence garip tarafı root yetkisi olmadan kurdum. neyse artı eksilerine geleyim ilk izlenimlerime göre batarya su gibi içiliyor bu romda. hadi onu bekliyordum zaten ama 3g arada sırada gidiyor. o can sıkıcı bir durum sadece . belki bir çözümü vardır.
  • quote:

Üstad metalcimelek in katkılarıyla sonunda romu kurdum. işin bence garip tarafı root yetkisi olmadan kurdum. neyse artı eksilerine geleyim ilk izlenimlerime göre batarya su gibi içiliyor bu romda. hadi onu bekliyordum zaten ama 3g arada sırada gidiyor. o can sıkıcı bir durum sadece . belki bir çözümü vardır.

ben yeni bir ATRİX aldım dün AVATAR rom u kurdum çok farklı hoşuma gitti tavsiye ederim.
  • farkı ne bu bizim kurduğumuz 4.2.2. cynogen mod dan . bataryası daha iyiyse kurarım valla.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.