Diyelimki çaldık Bug cozebilirmisin?Yada nasıl cozebilirsin arkadaş ultima server kuracak onun için soruyrum.Yani ne tür bilgi gerekli hangi programla buglar çozulebilir?
walla hangi serverı batırdık biz yaaaa
bilgi için saol ama hala açılmadı tam olarak ne zamn açılır
arkadaşım, görüyorumki aege serverindesın en eski serverlardan biri...böyle düşünüyorsan sakın greece veya venice serverına girme ki en felaket greece...girme ki oyundan soğumayasın... :)))
ya ewewt ne zaman acılıcak bu server bekliorum onu dier 41 lvl admımıda satıcam full nuker isteyen varsa cok ucuza satabilirim 42 +3 swordu hazır para sıkıntısı cekmaz armo setleri hazır 43 seti fln 30 lvl da kopek var 2m e yakında para ve bissuru pazara konupta satılcak bulue itemlar var isteyen olursa ucuza satabilirim silk karsılıgı
valla acılsın acılsın yaw ii olur greece den de adam gider dimi belki bizde biraz rahatlarız
yaw temmuzun baslakrında demişler demekki 15 inden once olması gerek acab 15 inden oncemi olur keske olsaaaa
Schedule For New Server
Date : 6/26/2006
inquiry : 3555
Hello. This is Silkroad Online.
To give more of our users' opportunity to connect to Silkroad Online, we are planning to open a new server at beginning of July.
We thank our users' for the interest they showed in our most current update, and we will try to prepare the new server as soon as possible.
bunu silkroad resmi sitesinde notice bölümünde gördüm
yeni server açacaklarına bugları düzeltsinler.. server kapasitelerini artırsınlar. "disconnected TO the game" yazısından bıktım.
bunlar sadece gözüme takılanlar istersen daha onlarca bulabilirim türklerin online oyunların içine etme konusunda üstüne yoktur (itirazı olan varmı ?)
türklerin de yabancılarında hepsi aynı hepsi ayno haltı yiyolar
quote:
Orjinalden alıntı: sapika
türklerin de yabancılarında hepsi aynı hepsi ayno haltı yiyolar
o da doğru aslında turk yabancı diye ayırmamak lazım. insan olan var olamayan var ama bu insanlıktan nasibini alamamış arkadaşlarımız türk olunca insanın gücüne gidiyor. hele birde kendi milletinden birine saldırınca daha da sinir oluyosun.
birde dilenci tipler var aga 10k pls ciler bunları gördükçe ben utanıyorum insanda biraz gurur olur(üstelik Türk).
Çoğu zaman alt tarafı bir oyun diyip geçiyoruz ama bu online oyunlar hayatın aynası gibi hepimiz biliriz ki bir şeyleri yazarak söylemek insanların yüzüne söylemekten daha kolaydır, hal böyle olunca insanlar gerçek hayatta yapamadıklarını oyunda yapabiliyorlar. bir nevi gerçek karakterlerini ortaya koyuyorlar. Eğer sanal bi dünyada yaşıyor olsaydık kesin katil olurdum.
bu lag dc problemleri varken hergün sever açsalarda nafile
www.silkroadonline.net giriş yapın personel infodan isim değiştirme bölümüne girin orada serverlar arasında TEST Yazıyor ama oyunun içinde yazmıyor ordan gördüm bende.
bak olum turklere laf yoq tmm mı topic
seni nesin la tohumunu siiii salak ne sanıyonnn sen aptal yunanlı salak
quote:
Orjinalden alıntı: proceccus
temmuz da yeni bir server açılıyor....şu an plan aşamasındaymış...en kısa zamanda güzel bir isim bulacaklarını yazıyorlar....kendini bilmez türklerin bu serverıda batırmaması dileğiyle....
yaf bu işleri hep türk olmayanlar(kürtromanarap)-tabii iyileride war-dünbaktım adam internet cafede serwerla ilgili bişiler yapıo dedim abi ne yapısun adam dedi -sanane lan- hep bunlar yapıo yafffff
quote:
temmuz da yeni bir server açılıyor....şu an plan aşamasındaymış...en kısa zamanda güzel bir isim bulacaklarını yazıyorlar....kendini bilmez türklerin bu serverıda batırmaması dileğiyle....
NASIL YANİ TÜRKLER KENDİNİ BİLMİYO YA. SEN KİMİN TARAFINDASIN. BİR TÜRK OLARAK NE BİÇİM TÜRKLERİ KARALIYORSUN. EMİNİM SEN TÜRK DEĞİLSİNDİR.
quote:
Orjinalden alıntı: oknayay
quote:
NASIL YANİ TÜRKLER KENDİNİ BİLMİYO YA. SEN KİMİN TARAFINDASIN. BİR TÜRK OLARAK NE BİÇİM TÜRKLERİ KARALIYORSUN. EMİNİM SEN TÜRK DEĞİLSİNDİR.