Şimdi Ara

MUKAVVADAN PC KASASI BOL FOTOĞRAFLI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
12.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım spa 5300 ün bir önceki versiyonunu kullanıyorsun haporlor olarak bende spa 5300 aldım gerçekten sesi çok güzel ve net ben bas ları açtığım zaman gerçekten derin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz009

sanırım spa 5300 ün bir önceki versiyonunu kullanıyorsun haporlor olarak bende spa 5300 aldım gerçekten sesi çok güzel ve net ben bas ları açtığım zaman gerçekten derin

Evet hocam bendekinin modeli mms430/00 philips yetkili serviste çalıştığım zamanlar almıştım. Gerçekten güzel sistem uzun zamandır kullanıyorum.

Bu arada herkese yorumlarından ötürü tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadonanım -- 22 Eylül 2013; 22:35:11 >
  • Çok iyi yahuuu :)
  • emeğine sağlık kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş
  • Mukavva iyi fikir
  • Üstteki harddiskler dikkatimi çekti mükemmel bir fikir çok hoş durmuş Bende de bozuk bir 970a g46 anakart var ne yapmamı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Üstteki harddiskler dikkatimi çekti mükemmel bir fikir çok hoş durmuş Bende de bozuk bir 970a g46 anakart var ne yapmamı önerirsiniz

Yorumunuz için teşekkür ederim. HDD leri o şekilde değerlendirmiştim ama anakartla ne yapılabilir açıkcası şimdiye kadar hiç düşünmedim. Bende de var bir kaç tane bozuk anakart ama şu an aklıma birşey gelmiyor. Belki anahtarlık yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadonanım

quote:

Üstteki harddiskler dikkatimi çekti mükemmel bir fikir çok hoş durmuş Bende de bozuk bir 970a g46 anakart var ne yapmamı önerirsiniz

Yorumunuz için teşekkür ederim. HDD leri o şekilde değerlendirmiştim ama anakartla ne yapılabilir açıkcası şimdiye kadar hiç düşünmedim. Bende de var bir kaç tane bozuk anakart ama şu an aklıma birşey gelmiyor. Belki anahtarlık yapılabilir.

Alıntıları Göster
    Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:36:3 >

• quote:

quote:

quote:

Bunu yaptım hocam demin
     MUKAVVADAN PC KASASI BOL FOTOĞRAFLI

Teşekkür ederim. Bozuk hdd arayışına girdim sayenizde

Edit: Detaylı resimler burada* hocam :)

Güzel olmuş.

Elinize sağlık. Bendekiler tablo olacak kadar yakışıklı kartlar değil ama eli yüzü düzgün birşey bulursam aklımda olsun iyi fikir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu yaptım hocam demin

Teşekkür ederim. Bozuk hdd arayışına girdim sayenizde

Edit: Detaylı resimler burada* hocam :)

Güzel olmuş.

Elinize sağlık. Bendekiler tablo olacak kadar yakışıklı kartlar değil ama eli yüzü düzgün birşey bulursam aklımda olsun iyi fikir.

Alıntıları Göster
    Silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:36:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +++ çok kardeşim , hayal ettikçe , çabaladıkça başarı üzeri başarı gelir .
  • HectorHera kullanıcısına yanıt
    genelde bunları yabanlar işsizmi oluyor bunu yaparken calışamıyorlarmı ?
  • Aman hocam yanar valla tehlikeli olmuş.Ama fikir tasarım orjinal gayet beğendim
  • csb gibi ama gerçek :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HectorHera

Gereklilikten mi yoksa işsizlikten mi yaptınız merak ettim doğrusu :)

Sadece zevk amaçlı yapılmış bişey ihtiyaç söz konusu değil. Bir gün otururken aklıma geldi acaba olur mu dedim.Yaptım oldu.

Fena da olmamış hani. Elinize sağlık.
  • Bence çok şık olmuş Ayrıca o kadar alana bilgisayarı sığdırmak da büyük başarı
  • sadonanım kullanıcısına yanıt
    quote:

Bu mesajı görünce çok sevdiğim bir fotoğrafı sizinle paylaşmak istedim
     MUKAVVADAN PC KASASI BOL FOTOĞRAFLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Efe Berk* -- 28 Kasım 2013; 22:17:57 >

• İyi olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.