Şimdi Ara

mükemmel daireler, mükemmel küreler silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadşlar bu konuda sizlere mükemmel daireler mükemmel küreler nasıl yapılır ondan bahsedeceğim.elbetteki içinizde bilenler vardır ancak ben daha çok bilmeyenler için anlayacağım.

Silinsin lütfen. Forum dahilindeki mümkün olan tüm konularımı editleyerek üyeliğime son verme kararı aldım şunu gördüm ki Donanım Haber forum platormu içinde hiç bir şekilde kişilere en ufak bir faydamın dokunması bile gerekekmemektedir.Bu platform da bulunanlar, platform da yönetim işlemini sürdürenler platformu gereksiz bir hale getirmişler, buraları artık dayanılmaz bir ortama çevirmişlerdir.Yapılan işlemler, paylaşılan bilgilere gösterilen saygı bitmiştir.

sevgi ve saygılarımla

uğumuz dairenin aynısı olabilir bu seçtiğimiz çapla alakalı bir şey.sonra yükseklik dairemizin içe girdiği yerlerde daha küçük çaplı daireler oluşturacağız.köşelerde bu dairler 1 yada daha fazla sayıda kare ieçriye girecektir.1 kare içeriye girdiğinde oluşturacağımız dairenin çapı ilk dairemizin çapından bir küçük olanı olacak yani.mesela yerde 27 birim çaplık bir daire oluşturduğunuzda köşede içeri doğru olan ikinci dairenin çapı 25 birim olacak ve bu yukarıya çıktıkça çap azalarak devam edecek.bölüm 2 yazan yerde bazı durumlarda yapacağımız küpün büyüklüğüne bağlı olarak iskelette 2 yada 3 kare içeri girdiği yerlerde yapılması gereken şeyi anlatmak için çizdim.bu tür durumlarda 1 nolu karenin hemen yanındaki kırmızı blok hizasına gelmesi gereken normaldeki dairenin çapı 1 küçük dairnin çapı olması gerekirken 2 nolu karenin olduğu yere denk gelen dairenin çapı 2. küçük dairenin çapı kadaar olmalı yani 1. kutuya denk gelen daire 27 birimlik daireyse 2. kutuya denk gelen daire 23 birimlik olmalı...

elimden geldiğince anlatmaya çalıştım umarım işinize yarar.bol eğlenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 8 Eylül 2012; 17:50:41 >

• Ben de şunu kullanıyorum bazen.

http://neil.fraser.name/news/2006/11/17/

Sphere Radius yazan yere istediğiniz kürenin yarıçapını yazıyorsunuz. Ve ilk resimden sona doğru şekildekileri bloklarla inşa ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Ben de şunu kullanıyorum bazen.

http://neil.fraser.name/news/2006/11/17/

Sphere Radius yazan yere istediğiniz kürenin yarıçapını yazıyorsunuz. Ve ilk resimden sona doğru şekildekileri bloklarla inşa ediyorsunuz.

buda güzelmiş.direk hesaplıyor.
  • küçük küreler için world edit kullanabilirsiniz max yarıçapı 5 olacak şekilde //brush sphere block ismi yarıçap yazarsanız sağ tıkladığınızda oluşuyo küre
  • çelik gibi sinir lazım yapmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

çelik gibi sinir lazım yapmaya

bence yapımı çok keyifli benim hava alanının yanına 3 tane yaptım iç içe güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

bence yapımı çok keyifli benim hava alanının yanına 3 tane yaptım iç içe güzel oldu

senin hava alanından 1-2 ss koysana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

senin hava alanından 1-2 ss koysana

koyacam hacı video çekicemde çekemedm yav fraps siyah ekran kaydediyor

• elinize sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.