Şimdi Ara

Mükemmel Gol Sevinci

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=9Cxr_YuUy0M

• pc içinmi diyorsun ? pc için diyorsan pcde bu gol sevinci yok.Virtual pro'da farklı farklı gol sevinçleri açtırabiliyoruz.Belki orda vardır...

Eğer ps3 veya xbox için diyorsan youtubede bir sürü tutorial var

FIFA 11 PS3 (yada xbox sa Xbox yaz) Full Celebrations Tutorial yada All Celebrations Tutorial
    falan yaz.Çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

pc içinmi diyorsun ? pc için diyorsan pcde bu gol sevinci yok.Virtual pro'da farklı farklı gol sevinçleri açtırabiliyoruz.Belki orda vardır...

FIFA 11 PS3 (yada xbox sa Xbox yaz) Full Celebrations Tutorial yada All Celebrations Tutorial
    falan yaz.Çıkar...

Bence de PC için bu sevinç yok :/
    @Hunglasxx
    Size birşey soracam bu konuda. PC den oynuyorum FIFAyı.. Yaptığım gol sevinçleri var lakin vitural prodan açtırmadığım için yapamadıklarım da var mıdır? Yani vitural pro oynasam gol sevinçleri öğrensem sonrasında diğer maçlarda da o gol sevinçleri mi açılacak _? Anlatabildiysem ne mutlu bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

pc içinmi diyorsun ? pc için diyorsan pcde bu gol sevinci yok.Virtual pro'da farklı farklı gol sevinçleri açtırabiliyoruz.Belki orda vardır...

falan yaz.Çıkar...

Bence de PC için bu sevinç yok :/
    @Hunglasxx
    Size birşey soracam bu konuda. PC den oynuyorum FIFAyı.. Yaptığım gol sevinçleri var lakin vitural prodan açtırmadığım için yapamadıklarım da var mıdır? Yani vitural pro oynasam gol sevinçleri öğrensem sonrasında diğer maçlarda da o gol sevinçleri mi açılacak _? Anlatabildiysem ne mutlu bana :D

Hiç denemedim.Ama herhalde sadece Virtual Pro oynarken açılıyordur.Çünkü ben henüz başka türlü sevinç yapan görmedim Virtual pro'daki gibi normal ranked matchta...
    Sadece Virtual pro'ya özel sanırım.Ama dediğim gibi yanılma ihtimalim %1 falanda olsa var sonuçta

• Süpermiş haaa :D
  • Ben PS3'deki Fifa 11 de yapıyordum bu sevinci; L2+Sağ analog sol üst çaprazx2 kere yapıyorduk sanırsam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 4 Ocak 2011; 15:53:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Ben PS3'deki Fifa 11 de yapıyordum bu sevinci; L2+Sağ analog sol üst çaprazx2 kere yapıyorduk sanırsam :)

of usta naptın ya okurken bile kafa karıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Ben PS3'deki Fifa 11 de yapıyordum bu sevinci; L2+Sağ analog sol üst çaprazx2 kere yapıyorduk sanırsam :)

of usta naptın ya okurken bile kafa karıştı

L1 + L2 + left on Rstick (on PS3)

demişler :D
  • Bende pro match yaptığım zman herkezin aynı sevinci yapması lazım bu sevinci L2 ile R3 ile yapılıyor zaten ps3 te menüde bakabilirsin help calebration sekmesinden.. kolay bi sevinç ama herkez yapınca güzel oluyomuş..
  • Mükemmel olmuş

Böyle toplu oynamak ayrı zevklidir daha yaşayamadım o zevki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.