Şimdi Ara

Multi-Split Bilmecesi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm forum üyelerini selamlıyorum. Arkadaşlar, lütfen görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. Ataşehir Bölgesi Ağaoğlu My Towerland (sukent) sakiniyim. Sıcaklarla baş edemediğimiz şu günlerde kiracı olmama rağmen ciddi ciddi bir klima arayışına girdim ancak işin içinden çıkamadım. Dairenin planlanması Amerikan tipi direkt yaşam alanına açılan tipten. Hızlı hızlı bir plan çizip ekledim. Solunumu kurutması nedeniyle uyku esansında değil, günlük aktivite için yaşam alanında kullanacağız. Sorun şu ki; kiracı olmamız nedeniyle tesisat sistemi kurulmuş Multi-Split klima tercih etmek istemeyişimiz.
    Mekan ortalama 30 m2 civarı, güney batı cephe, çok iyi ısı yalıtımı ve güneş kırıcı blind perde sistemi kullanıyoruz.

Şimdi;

-Mono-Split kullanmak istersek multi-split tesisatı, mono'ya çevrilebilir mi?
    -12.000 btu'luk Beko Portatif Klima, pencereye menfez açmak şartıyla verimli olur mu?
    https://www.beko.com.tr/klimalar-mobil-portatif-klima-21210-p-klima.htmlMulti-Split Bilmecesi :(

• Suncity'li biraz uzak da olsa komşun olarak portatif klimadan uzak dur derim hocam, o gürültü çekilmez. Keza portatifler vaat ettikleri btu'yu bence sağlamıyor. Geçmişteki deneyimime dayanarak belirtiyorum.

Evinizin aynısına da misafir olmuşluğum var. Eğer kurtarıyorsa hep 12000 btu tavsiyem olur ancak sizde 18000 btu şart.
    Multisplit altyapısı mono kullanmaya engel değil, tek klima takabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.