Elektrik-elektronik mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Kısa bir süredir kendime almak üzere multimetre araştırıyorum ve sizden bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Genel olarak yüksek gerilimden ziyade (220 ve üstü), düşük voltajlı elektronik devrelere karşı bir ilgim var.. Alacağım multimetreyi elektronik devrelerde gerilim, akım, direnç, kapasitör vb değerleri-elemanları ölçmek veya test etmek için kullanacağım. Bu alanlarda hassaslık benim için tercih sebebi. Ama yeri geldiğinde yüksek gerilim vb durumlarda da beni yarı yolda bırakmayacak bir cihaz olmasıda önemli.
Biraz araştırdıktan sonra birkaç cihaz tespit ettim. Hem bu cihazlar hakkındaki görüşlerinizi, hem de eğer varsa başka cihaz tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem çok dar olmasada yüksek fiyatlar vermek istemiyorum. 100-150 TL arasında bir para ödeyeceksem hakikaten buna değmesini isterim. Genel olarak aradığım cihaz 60-70 TL civarlarında.
Gözüme batan 3 ürün bunlar. Bu ürünlerin sizce iyi ve kötü yanları nelerdir? Yukarıdada dediğim gibi varsa daha iyi ürünler hangileridir? Yorumlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Hassaslık önemli ise analog kullanmalısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme