Şimdi Ara

Multinet Kartına 150 TL + Yükleme Yap 1 Aylık Sinemia Üyeliği Hediye - KAMPANYA BİTMİŞTİR !!!!!!!!!!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
11
Favori
6.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smartlavyer

quote:

Orijinalden alıntı: mrtlc61

bireysel multinet karta başvurdum 5 gün içinde alime ulaştı. 150 tl yükleme yaptım. anında şifre geldi. sinemia ya üye oldum gelen kodla. herhangi bir ücret ödemedim. 1 ay sonunda 59 liradan yenileceğini söyledi ama kredim kartım yok diyip kredi kartı bilgilerimi girmedim.

150 tl yüklemeyi ne şekilde yaptınız?

multimobil uygulamasından kredi kartımı kullanarak yaptım. kredim kartım yok seçeneğini sinemiadan kart alırken seçtim.
  • Arkadaşlar kodu kullanmayacak olan varsa satın alabilirim.
  • Arkadaşlar bu kampanya sadece bireysel kartlar için mi? Yoksa kurumsal kartı olanlar da 150 TL yüklediklerinde kampanyadan faydalanabiliyorlar mı?

Ona göre kurumsal ya da bireysel kart alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikayhanlar130

Arkadaşlar kodu kullanmayacak olan varsa satın alabilirim.

+1 teklif pmden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

Arkadaşlar bu kampanya sadece bireysel kartlar için mi? Yoksa kurumsal kartı olanlar da 150 TL yüklediklerinde kampanyadan faydalanabiliyorlar mı?

bireysel kart al 150 TL yükle bu kampanyadan yararlan

sonra kurumsal firma tavsiye ettiğin için ayrıca bir hediye veriyor

kurumsal firmayı tavsiye et onla iletişime geçsinler ve oradanda hediyeni al

;)
  • quote:

Arkadaşlar bu kampanya sadece bireysel kartlar için mi? Yoksa kurumsal kartı olanlar da 150 TL yüklediklerinde kampanyadan faydalanabiliyorlar mı?

Kurumsal karttan kastın şirketin sana verdiği ve senin bireysel olarak kullandığın kart ise, evet kullanabilirsin. Ama parayı şirketin değil senin yüklemen gerekir 1 seferlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut sinemia uyesine sure ekleme oluyor mu deneyen var mi

• quote:

İşyerinin verdiği kartı multimobil ceya multinet sitesinden bireysel olarak tanımlıyorsun ve kartına yükleme yapıyorsun

Baska bir multinet kart almana gerek yok

• arkadaşlar bu kartı bireysel olarak nasıl alıyoruz masrafı aidatı falan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

arkadaşlar bu kartı bireysel olarak nasıl alıyoruz masrafı aidatı falan var mı

https://kullanici.multinet.com.tr/

buradan üye olacaksın. Sonra 444 87 36 arayacaksın. Ben bireysel kart alacağım diyeceksin. 150 TL yükleme kampanyasına katılacağım

bir kaç bilgi alacaklar. Kartı sana ücretsiz gönderiyorlar.

Kart gelince 150 TL yüklüyorsun sms geliyor gelen sms ile sinemia.com üye oluyorsun sornada onlar kartı gönderiyor

150 TL den başka masraf yok. 150 TL de market alışverişlerinde kullanabiliyorsun
  • Sağol cevap için. Bu arada bulamadım bireysel kart başvuru yerini ama bulucam inş

• mesajım bulunsun bakalım
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Direk o numarayı aramanız yeterli, orada bilgilerinizi alıyorlar.

• ARKADAŞLAR GELEN BU SİNEMA KARTI İNG BANKIN KARTIYMIŞ GALIBA VE İÇİNDE 130 TL YÜKLÜ GELİYORMUŞ.BU KARTI SİNEMA DIŞINDADA HARCAYANLAR VARMIŞ DUYDUĞUM KADARIYLA BENZİN ALIŞVERİŞ VS.SİNEMA DIŞINDA DENEDİNİZ Mİ KARTI KULLANMAYI ?
    YANİ 150 TL NİZ SİZE 280 TL OLUYORMUŞ. 150 MULTNET+130 İNG SINEMA KARTI
  • Sinemia kartını amacı dışında kullanınca koşulsuz üyelik iptali oluyor. ininal yada paypal gibi firmayı hiçbir zaman karşınıza almayın.Birgün kapınıza postacı mahkeme evrakını bırakabilir. Bir de lütfen altın yumurtlayan kazı kesmeyelim. Yine güzel bir kampanyayı elimize yüzümüze bulaştırmayalım, sonradan oluşabilecek fırsatları engellemeyelim ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE5816

ARKADAŞLAR GELEN BU SİNEMA KARTI İNG BANKIN KARTIYMIŞ GALIBA VE İÇİNDE 130 TL YÜKLÜ GELİYORMUŞ.BU KARTI SİNEMA DIŞINDADA HARCAYANLAR VARMIŞ DUYDUĞUM KADARIYLA BENZİN ALIŞVERİŞ VS.SİNEMA DIŞINDA DENEDİNİZ Mİ KARTI KULLANMAYI ?
    YANİ 150 TL NİZ SİZE 280 TL OLUYORMUŞ. 150 MULTNET+130 İNG SINEMA KARTI

İçinde yüklü oluyor fakat sinema dışında harcandığı hemde yüklü şekilde olduğu zaman kesinlikle mahkeme yolları gözükür benim kanımca..

• Nuvo ile ödeme yapsak iade yansır mı ki, somut bir hizmet değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever54

Nuvo ile ödeme yapsak iade yansır mı ki, somut bir hizmet değil.

sadece 10 TL yükleyeceksen iyi olur fakat 150 TL için nuvo ile ödemeye değmez hocam

diğer kategorisi için geçerli olur
  • BİLGİLENDİRME: Değerli kullanıcımız, stoklarla sınırlı olan Sinema bileti kampanyamız sona ermiştir. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KIMYACI08

BİLGİLENDİRME: Değerli kullanıcımız, stoklarla sınırlı olan Sinema bileti kampanyamız sona ermiştir. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

Bu kesin bilgi mi? Yükleme yapacaktım yapmayayım boşuna.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.