Şimdi Ara

Multiplay3r Mu Online Season 6[6000exp][80 drop]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : Multiplay3r Mu Online
    Versiyon : season 6
    Server Kapasitesi : 300
    Dedicated : evet
    Up Time : 7/24
    Website :http://mu.multiplay3r.com
    Forum :http://muforum.multiplay3r.com/
    Üyelik Alımı :http://mu.multiplay3r.com

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp: 6000
    Drop : 80
    BB : hayır
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti :10000000
    Grand Reset : 999 resette var
    Event :
    Reset Stili : keepstats
    Max Stats : 65000

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord : 7
    Summoner : 5

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Yüksek
    ...:::Chaos Machine:::..
    Yüksek
    ...:::Event:::..

Blood Castle : var
    Devil Square : var
    Illusion Temple : var
    Chaos Castle : var
    Castle Siege : var
    Nightmare Event : var
    Cry Wolf Event : var
    Happy Hour : var

...:::Admin & GM:::..

Admin : BARAMOS
    inspire

Game Master : HolyDream(USA)
    Mythbuster(türkiye)

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client : xxxxx

Patch : xxxx

Not: Server Yabanci ortaklarla yapılmıştır.
    Serverin oyuncu kapasitesi yuksek bir şekilde başlıycamıza inanıyorum 4 deişik ülkeden gmler var hepsini ismini yazmadım .
    Server önümüzdeki hafta gibi açılcak kesin bir zaman yok.
    Serverin kaliteli ve uzun sureli olucagının garantisini verebilirim.
    Herkezi Serverımıza bekleriz.Herkeze iyi eğlenceler
    Bazı bilgileri vermedim server acilinca vericem Rateler fln.
    Server Üye Olabilirsiniz yakın zamanda client upload edilcektir.

Mu Power.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiretr -- 18 Aralık 2011; 15:48:53 >

• basarilar dilerim :) hayirli olsun
  • Hayırlı olsun. İki adet sorum var:

1- Server sizin mi?
    2- MuWorld devam ediyor değil mi?
  • server bizim. Muworld kapandi bunu kurduk ismi degisik olarak .
  • server Açılmıştır iyi oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayfa neden off hocam :)
  • Server Saglayıcımızdan kanaklanan problemler var en kısa zamanda duselticez.
  • bilgi icin tesekkürler :)
  • Server uzun surelı olucaktır bunun garantısını eger donator olucak olursa donate yaptıktan sonra server kapanırsa odemenın 2 katını gerı verıcez o derece server kapanmıcak ufak tefek eksıklıkler var onlarda gun ve gun ayarlanıyor eger daha cok onlıne olursa bızde daha verımlı daha ısteklı calısıcaz burdan butun oyunculara seslenıyorum eger server kapanıcak dıye gelmeyen varsa gelsın %99 sıze serverın kapanmıcanın garantısını verebılırım lutfen gelın daha cok player daha ıyı server demek lutfen sızde bıraz bıze destek cıkın emeklerımızı bosa cıkartmayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

Server uzun surelı olucaktır bunun garantısını eger donator olucak olursa donate yaptıktan sonra server kapanırsa odemenın 2 katını gerı verıcez o derece server kapanmıcak ufak tefek eksıklıkler var onlarda gun ve gun ayarlanıyor eger daha cok onlıne olursa bızde daha verımlı daha ısteklı calısıcaz burdan butun oyunculara seslenıyorum eger server kapanıcak dıye gelmeyen varsa gelsın %99 sıze serverın kapanmıcanın garantısını verebılırım lutfen gelın daha cok player daha ıyı server demek lutfen sızde bıraz bıze destek cıkın emeklerımızı bosa cıkartmayın...

Sunucunun kapanmayacağnın ve donate için ödenmiş paranın söz konusu bir kapanma halinde hem de 2 misli olarak geri ödeneceğinin garantisini nasıl ve neye dayanarak veriyorsun ?
  • Dedıcated makınesının 1 yıllık ucretını odedım bu benım ıcın en kotu sartlarda server 1 sene acık demek ha garantı nasıl verebılırım elımde sana gorsel olarak garantısını verecegım hıcbır sey yok ama oyuna gırıp bı goz gezdırsen harcanan emeklerın kısa surelı olmadıgını gorebılırsın.he paraları gerı vercegını nasıl emın olabılırım dersen ondada senı ınandırcak bır sey gosteremem ama eger bırı donate yapıp server kapanırsa benım yerım yurdum bellı bole bı soz verıp yapmazsam bıdaha buralarda dolasamam...
  • Eminim baya emek harcamışsınızdır amacım sizi sorgulamak değil sadece oyuncu çekmek için ''server kapanmayacaktır,paranızı iade ederiz vs..''gibi şeylere gerek yok.

Tanıtımın altına sunucuyu ne kadar zaman için kullanacağını yazsaydın herkeste bir fikir uyanırdı zaten.Böyle konular da çok iddialı olmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

Eminim baya emek harcamışsınızdır amacım sizi sorgulamak değil sadece oyuncu çekmek için ''server kapanmayacaktır,paranızı iade ederiz vs..''gibi şeylere gerek yok.

Tanıtımın altına sunucuyu ne kadar zaman için kullanacağını yazsaydın herkeste bir fikir uyanırdı zaten.Böyle konular da çok iddialı olmamak gerek

Sende haklısın hocam.
  • server cok güzel beyler, türk guildi kurdum 12+ kisi var :) bize bi elf gelse cok iyi olucak bekliyoruz ;)

Shine
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

server cok güzel beyler, türk guildi kurdum 12+ kisi var :) bize bi elf gelse cok iyi olucak bekliyoruz ;)

Shine

Ben geliyorum.. Bi bakalım nasıl servermış.. Nick LiLaRoSs elf acar gelirim
  • cok güzel :)
  • quote:

cok güzel :)

Noria'ya gelsene orda bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: furian37

quote:

cok güzel :)

Noria'ya gelsene orda bekliyorum

Nick LiLaRoSs
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.