Şimdi Ara

!!! Multiplayer GAME !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaf bişey soracam vpn baglantısı gibi olayına girsek nasıl olur acaba orada networkteyniş gibi pcler oyunda birbirini gorebilirmi.
    (tabi bir taraf kendini ısp server yapmalı diğer makinalar ona baglanmalı)
    bu konuyu araştıran veya deneyen varmı
  • aslinda ben vpn ile olacagini saniyordum bu isin. Ama yine de olmama ihtimali de var. ustelik vpn icin 128/32 gibi bi hattin sifrelemeden dolayi cok yavas kalacagi soyleniyor.

Muhabbetin asli su:
    Kadikoyde kilimnet e gittim. orada bir beyefendiyle gorustum. bu is icin vpn kurmak istedigimi soyledim. vpn icin benim modem uyumsuz (corecess usb ADSL). routerli bir cihaz vede vpn zirzavati gerekiyor. (Aslinda All in one modemler de var ama haberleri yokmus bundan.) (assada cizgilerden sonra bu kisma ekleyeceklerim var...)

bana denen su idi "bu is icin donanima ihtiyacin yok. Extranet kurulabirsin, wins ayarlariyla!!!".

Simdi bu dooruysa neden bilenimiz yok. webte ariyorum tum extranet olaylarinda karsima vpn, samba yada cisco cikiyo. hicbisii anlamadim ben bu isten.

Ey Bilenler!!!
    1. vazifeniz acele detayli cevap yazmaktir. Sonra kapisiriz.

--------------------------------------------

Vpn dedigim gibi benim modemle olmuyormus. Ancak kurmasi ozellikle winXP de sabit IP ile coook kolay. arkadasla denemelerimizde makinalar birbirine hic baglanamadi. Ancak kendi makinami hem host hem client olarak gosterirsem kendi IPme baglanti yapabiliyordum. Fakat onemli nokta su baglanti sirasinda modemimin data transfer isigi hic yanmiyordu. sanki modem uzerinden kendime acilamiyordum. sacma bi deneme belki de ama kuramadik iste elimizden geleni yaptik.

bu konu da da fikri olan varsa, vpn ile ilgili yeni topic acsin lutfen. gerekli cihazlar, ek ayarlar, benim kuramama nedenlerim (bircok kisinin yanilgisi olabilir)...vs...vs..

• walla olayı şööle açıklayayım
    bu fikir aklıma bizim mcse dersinde geldi
    yapılandırma çok basit ve kullanım policy lerle kısıtlanmadıysa full oluyoo
    her kullanıcı içi genelde + olarak 16 ram kullanıyoo makinadan yapılandırma
    olayın aslı bu iş mesela düşük hardwareli makinada çalışmayan bir programı yapılandırma sonucu (guclu mesela p4 512 de çalışan bir programda olsa) ana makina ustunden kullanabilme yani
    kısaca bi makine var 2 tane monitor klavye ve mouse war gibi olması
    ama biz bunu sınıfta aynı domaine baglı makinelerden ethernet bağlantısıyla sabit ip li makinalarda yaptık. bizm kankalar makinemi restart bile yaptı şakasına yanii policy yani ozel sınırlama konmadıysa hersey yapılabilir.
    ama dediğim gibi internet üzerinden deneme şansım olmadı ve malesef beni modemde corecess yani olmuyoosa deneyebilmek için modemde lazım olacak :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.