Şimdi Ara

Multiplayer Organizasyonlari ve Party Basligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ileride gerceklesecek Multiplayer organizasyonlarimiz icin sabit bir basligimizin olmasi yerinde olur diye dusundum. Organizasyon onerilerinizide bu baslik altinda yapabilirsiniz, ilk mesaj surekli guncellenerek organizasyon takvimi niteligi tasiyacaktir.

Organizasyon oneriniz Vita kullanicilari tarafindan kabul edilirse, o organizasyonun sorumlusu olacaksiniz ve duzenlenmesinde, katilimcilarla irtibatta bizzat sizin sorumlulugunuz altinda olacak. Isterseniz katilimci sinirlamalari getirebilirsiniz (sadece oyuna sahip olan kisiler, sadece belirli yasin uzerinde olan kullanicilar vs. vs.)

Organizasyon sorumlusu olarak butun katilimcilari PSN'den ekleyerek etkinlik gununde sesli sohbet baslatip, iletisimi de kurmaniz gerekmektedir zira etkinlige katilan uyeler bazen oyun tarafindan farkli online odalara tanabiliyorlar =] .

Planlanmis olan organizasyonlar:

Wipeout 2048: Multiplayer ve Sesli Chat Organizasyonu
    10 Mayis 2012 Persembe, Aksam Saat 22:44 Baslangic
    Katilim kisitlamasi: Yok
    Yontem: Oncelikle party uygulamasina katilinip, iletisim saglanacak, ardindan da yarislara gecilecektir
    Organizasyon Sorumlusu: ozgurr84 / PSNID: bonk1071

Bol oyunlu gunler dilerim.

• WipeOut'da bölge kısıtlaması yok değil mi MK gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

WipeOut'da bölge kısıtlaması yok değil mi MK gibi ?

Bildigim kadariyla o durum sadece MK'da mevcut, zaten PS3'de de mevcuttu ayni durum. Sadece X360'da sonradan giderilmisti diye biliyorum.

Yani simdilik sikinti yok diger oyunlarda, Nether Realm'in esekligi
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreless90

Merhaba arkadaslar,

Ileride gerceklesecek Multiplayer organizasyonlarimiz icin sabit bir basligimizin olmasi yerinde olur diye dusundum. Organizasyon onerilerinizide bu baslik altinda yapabilirsiniz, ilk mesaj surekli guncellenerek organizasyon takvimi niteligi tasiyacaktir.

Organizasyon oneriniz Vita kullanicilari tarafindan kabul edilirse, o organizasyonun sorumlusu olacaksiniz ve duzenlenmesinde, katilimcilarla irtibatta bizzat sizin sorumlulugunuz altinda olacak. Isterseniz katilimci sinirlamalari getirebilirsiniz (sadece oyuna sahip olan kisiler, sadece belirli yasin uzerinde olan kullanicilar vs. vs.)

Organizasyon sorumlusu olarak butun katilimcilari PSN'den ekleyerek etkinlik gununde sesli sohbet baslatip, iletisimi de kurmaniz gerekmektedir zira etkinlige katilan uyeler bazen oyun tarafindan farkli online odalara tanabiliyorlar =] .

Planlanmis olan organizasyonlar:

Wipeout 2048: Multiplayer ve Sesli Chat Organizasyonu
    10 Mayis 2012 Persembe, Aksam Saat 22:44 Baslangic
    Katilim kisitlamasi: Yok
    Yontem: Oncelikle party uygulamasina katilinip, iletisim saglanacak, ardindan da yarislara gecilecektir
    Organizasyon Sorumlusu: ozgurr84 / PSNID: bonk1071

Bol oyunlu gunler dilerim.

• @coreless90, hayırlı olsun hocam, faydalı bir konu, kesinlikle lazımdı. Yardım lazımsa elimden geldiğince ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

@coreless90, hayırlı olsun hocam, faydalı bir konu, kesinlikle lazımdı. Yardım lazımsa elimden geldiğince ederim

Eyvallah.

Su anda ilk etkinligimiz gerceklesiyor bu arada. Katilmak isteyen Vita sahiplerine duyurulur =] .
  • 17 mayıs perşembe saat 22:30.. bir değişiklik var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni baslayanlar icin GTA V Online
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.