Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

multiplayer oyun oynamak için. yardım? ltf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınge playerda oyunu bıtırdım, tadına doyamadım arkadaslar , şimdi ise multiplayer olarak oynamak ıstıyorum fakat, join game yaptıgımda error verip key code ın use bişey diyor.
    yardımcı olurmusunuz? ilk kez multiplayer oyun oynayıcam.

• girdiğiniz server orjinal cdkey istiyor, sizin oyununuz korsan olduğu için doğal olarak giremiyorsunuz. Xfire adlı program ile crackli serverları bula bilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

girdiğiniz server orjinal cdkey istiyor, sizin oyununuz korsan olduğu için doğal olarak giremiyorsunuz. Xfire adlı program ile crackli serverları bula bilirsiniz.

teşekkür ederim.www.download.com a bakıcam o program için
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazobakan

quote:

girdiğiniz server orjinal cdkey istiyor, sizin oyununuz korsan olduğu için doğal olarak giremiyorsunuz. Xfire adlı program ile crackli serverları bula bilirsiniz.

teşekkür ederim.www.download.com a bakıcam o program için

http://www.xfire.com/download/now/

• dostum oncelikle ilgine çok teşekkür ederim. programı kurdum. register yaptım. kayıt oldum. call of duty 4 oynamak için 8 installed game var onu seçtim açılan sayfada Call of Duty 4: Modern Warfare 1.6 - 1.7 Patch var bunu mu yuklemem gerekiyor? yujledıkten sonra oyuna girip joın game mi yapıcam yoksa baska yolumu var? aynı zamnda oyunun cd si gerekiyormu? oyunu cd olmadan oynuyordum çünkü. şimdiden çok teşşekkür ederim
  • Önce 1.6 sonra 1.6-1.7yi üstüste yükle. Üst konuda oynayabileceğin serverlar mevcut. Orayada bakabilirsin.

Ayrıca oyunu yüklerken girdiğin cd-key kopya olduğu için oyun içinden "join" den hiçbir servera giremezsin. BU yüzden x-fireda ve forumda bulabileceğim serverlar favorilere kaydet , rahatlıkla gir.

Sana tavsiyem 30lirana kıy orjinal kod al asıl zevki yaşa. İstediğin modda şu kadar kişi olsun de o serverı anında bul gir hesabı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 14 Ağustos 2008; 2:39:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Önce 1.6 sonra 1.6-1.7yi üstüste yükle. Üst konuda oynayabileceğin serverlar mevcut. Orayada bakabilirsin.

Ayrıca oyunu yüklerken girdiğin cd-key kopya olduğu için oyun içinden "join" den hiçbir servera giremezsin. BU yüzden x-fireda ve forumda bulabileceğim serverlar favorilere kaydet , rahatlıkla gir.

Sana tavsiyem 30lirana kıy orjinal kod al asıl zevki yaşa. İstediğin modda şu kadar kişi olsun de o serverı anında bul gir hesabı ..

saol dostum, su an yukluyorum ama sanırım bıraz uzun sürecek. 200 küsür mb diyor. yardımınız ıcın saol. eger takılırsam bir konuda hiç çekinmeden sorarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Önce 1.6 sonra 1.6-1.7yi üstüste yükle. Üst konuda oynayabileceğin serverlar mevcut. Orayada bakabilirsin.

DOSTUM , bahsettiğin gibi aynen 1.6 ve 1.6-1.7 yi ustuste yukledım. yukledıkten sonrahttp://forum.donanimhaber.com/m_18904971/tm.htm yardım aldım.keycode u fln degıstırdım ama calısmıyor. hala giremıyorum. verdiğim linktekileri aynen uyguladım ama joın game yaptıgımda keycode in use vs vs.. yazıyor. yardımcı olabilecekmisin nerede yanlış yapıyorum..

• quote:

quote:

DOSTUM , bahsettiğin gibi aynen 1.6 ve 1.6-1.7 yi ustuste yukledım. yukledıkten sonrahttp://forum.donanimhaber.com/m_18904971/tm.htm yardım aldım.keycode u fln degıstırdım ama calısmıyor. hala giremıyorum. verdiğim linktekileri aynen uyguladım ama joın game yaptıgımda keycode in use vs vs.. yazıyor. yardımcı olabilecekmisin nerede yanlış yapıyorum..

88.255.71.178:28960 bu ip'e girmeyi bir denermisiniz?

• quote:

quote:

quote:

88.255.71.178:28960 bu ip'e girmeyi bir denermisiniz?

verdiğiniz numarayı internet özelliklerinde ıp kısmına girdim ancak 28960 rakamı sığmadı. sanırım yanlış yere giriyorum. nereye yazmam gerekiyor ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.