Hack olmayan ve çok da eski olmayan bir cod almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım?
black ops 2 al hem oyuncu var hemde hile yok
quote:
Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day
Hocam ghostsla fiyatları hemen hemen aynı. Ghosts'ta hilenin önüne geçilemez mi :/ Veya ghoststa hileden geçilmeyecek kadar kötü mü durum?
quote:
Orijinalden alıntı: WexaR
quote:
Hocam ghostsla fiyatları hemen hemen aynı. Ghosts'ta hilenin önüne geçilemez mi :/ Veya ghoststa hileden geçilmeyecek kadar kötü mü durum?
ghostda hile yok fakat oyun aşırı berbat optimize sorunları var.bo 2 nin fiyatının fazla olması bu yüzden ghostdan çok daha iyi bir oyun.ve ghostda hiç oyuncu yok mw2de daha fazla oyuncu var
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: WexaR
quote:
ghostda hile yok fakat oyun aşırı berbat optimize sorunları var.bo 2 nin fiyatının fazla olması bu yüzden ghostdan çok daha iyi bir oyun.ve ghostda hiç oyuncu yok mw2de daha fazla oyuncu var
14keye cod ghosts gold edition bulmuştum, ama o zaman 12keye BO 2 alıcaz galiba. Ben de bu oyun neden bu kadar ucuz diyordum Çok teşekkürler bu arada.
En iyi multi hiç kuşkusuz bence CoD2 ama hile almış başını gitmiş o derece kötü durumda.