Şimdi Ara

Multisi en iyi COD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hack olmayan ve çok da eski olmayan bir cod almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım?

• black ops 2 al hem oyuncu var hemde hile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

black ops 2 al hem oyuncu var hemde hile yok

Hocam ghostsla fiyatları hemen hemen aynı. Ghosts'ta hilenin önüne geçilemez mi :/ Veya ghoststa hileden geçilmeyecek kadar kötü mü durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

quote:

Hocam ghostsla fiyatları hemen hemen aynı. Ghosts'ta hilenin önüne geçilemez mi :/ Veya ghoststa hileden geçilmeyecek kadar kötü mü durum?

ghostda hile yok fakat oyun aşırı berbat optimize sorunları var.bo 2 nin fiyatının fazla olması bu yüzden ghostdan çok daha iyi bir oyun.ve ghostda hiç oyuncu yok mw2de daha fazla oyuncu var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

quote:

ghostda hile yok fakat oyun aşırı berbat optimize sorunları var.bo 2 nin fiyatının fazla olması bu yüzden ghostdan çok daha iyi bir oyun.ve ghostda hiç oyuncu yok mw2de daha fazla oyuncu var

14keye cod ghosts gold edition bulmuştum, ama o zaman 12keye BO 2 alıcaz galiba. Ben de bu oyun neden bu kadar ucuz diyordum Çok teşekkürler bu arada.

• En iyi multi hiç kuşkusuz bence CoD2 ama hile almış başını gitmiş o derece kötü durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.