Şimdi Ara

Multiswitch'e Multiswitch Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tepedeki ana santralden (multiswitch) evime gelen tek kablo , hiç bir aparat olmadan , odalara dağılan 4 kablonun uçları ile bağlanıp bantlanmış fakat uydu yayını alamıyordum. Bunları ayırıp tek kabloya indirdim ve şu anda tek receiverdan izleyebiliyorum.

Soruma gelecek olursam ;
    Multiswitch ten gelen tek kabloyu evin içine takacağım multiswitche bağlayarak diğer 4 odadan yayını alabilir miyim ?
    Bu sistem çalışır mı ?

Şimdiden teşekkürler

• Konu hakkinda cevaplarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane kaskatlı,bir tane sonlu multiswich gerekecek,cihazlar birbirine bağlanacak,oradaki yeni portlardan evinize kablo inecek.Sizin cihazınızdan farklı bir marka ile santral sanırım bağlanmaz.(bundan emin değilim)
  • Catidaki multiswitchten eve tek kablo geliyor. Bunu arttirma sansim yok. Eve gelen tek kabloya yeni bit multiswitch taksam , evdeki 4 uctada receicer ayni anda calisirmi ? (1 giris , 4 cikis)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi olma şansı yok ne yazık ki.Sadece çatıdaki santrale ek olur,yeni kablolar ile eve gelir,yada binanıza yeni daha çok portlu santral alıp,eve kablo ile ineceksiniz.
  • Cevabınız için Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitech_

Merhaba ;

Tepedeki ana santralden (multiswitch) evime gelen tek kablo , hiç bir aparat olmadan , odalara dağılan 4 kablonun uçları ile bağlanıp bantlanmış fakat uydu yayını alamıyordum. Bunları ayırıp tek kabloya indirdim ve şu anda tek receiverdan izleyebiliyorum.

Soruma gelecek olursam ;
    Multiswitch ten gelen tek kabloyu evin içine takacağım multiswitche bağlayarak diğer 4 odadan yayını alabilir miyim ?
    Bu sistem çalışır mı ?

Şimdiden teşekkürler

Uydu receiver i kullanacaksan her receiver için multiswitch portundan 1 adet kablo receiver a kadar gelmelidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.