Şimdi Ara

Multivitamin hapı tavsiyesi lazım. (Pharmaton gibi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
103.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ben Solgar'ın ürünlerini en son çare olarak görüyordum, fiyatlarını baz alarak. Siz böyle diyorsanız ya bizim metabolizmamız çok sağlam, ya da bu takviyelerin hepsi fasa fiso...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Valla ben Solgar'ın ürünlerini en son çare olarak görüyordum, fiyatlarını baz alarak. Siz böyle diyorsanız ya bizim metabolizmamız çok sağlam, ya da bu takviyelerin hepsi fasa fiso...

Dostum mesela bu gün kullandım fitness antremanı falan yaptım yani iyi hissediyorum kendimi dinç hissediyorum, muhtemelen etkisi oluyor. Birde alakası var mı bilmiyorum ancak kullandıktan sonra yüzümün daha canlı olduğunu görüyorum. Birde hocam iyi beslenemiyor, gerekli vitaminleri alamıyorsan etkisi olur bunu da unutmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Dostum mesela bu gün kullandım fitness antremanı falan yaptım yani iyi hissediyorum kendimi dinç hissediyorum, muhtemelen etkisi oluyor. Birde alakası var mı bilmiyorum ancak kullandıktan sonra yüzümün daha canlı olduğunu görüyorum. Birde hocam iyi beslenemiyor, gerekli vitaminleri alamıyorsan etkisi olur bunu da unutmamak lazım.

Alıntıları Göster
    Konuda son durum nedir, etkisini görmek için gerçekten 2-3 kutu bitirmek gerekiyor galiba? Ya da Gingseng pompalamak lazım sanırım dinç kalmak için. paztesi bi kan testi yaptırıp doktordan tavsiye alacağım bakalım

• Cevap yazacak arkadaslardan katki bekliyorum.

Genel olarak vitamin hapına olumsuz bakan da çok kisi var. Balık yağıda benzer sekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar aey konusulmus baslarda sonra tık yok. Bari sonucu tazsin ne onerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_5392

O kadar aey konusulmus baslarda sonra tık yok. Bari sonucu tazsin ne onerirsiniz
    çinko al
  • th3_majestik kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle hocam.
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Sizin bir tavsiyeniz varmi pharmaton ise yariyormu?

• ugur_5392 U kullanıcısına yanıt
    Ben tek şişe bitirip yenisini almadığım için beklentimi karşılayacak bir etki görmedim. Ancak bu işten anlayan herkes en az 2-3 şişeden sonra gerçek etki gösterir diyor. Ayrıca şunu söylemeliyim ki; bazı günler iki hapı arka arkaya yutmuştum. Bu şekilde kullanınca baya iştah açıcı bir etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 10 Kasım 2015; 23:36:41 >
  • quote:

Ben tek şişe bitirip yenisini almadığım için beklentimi karşılayacak bir etki görmedim. Ancak bu işten anlayan herkes en az 2-3 şişeden sonra gerçek etki gösterir diyor. Ayrıca şunu söylemeliyim ki; bazı günler iki hapı arka arkaya yutmuştum. Bu şekilde kullanınca baya iştah açıcı bir etkisi var.
    Yazdığınız markalar (tonlarca benzerleri gibi) üretici falan değil, dolumcu. Yani hammaddeyi yurtdışından getirip kapsülleyen firmalar ve birçoğu da malesef Çin'den alır.
    Bu nedenle Solgar'ı tavsiye ederim, eğer pahalı geliyorsa yine Solgar'ı üreten firmanın diğer markası olan Nature's Bounty'e bakabilirsiniz ama her eczanede olmaz. NB için marka bilinirliği harcaması yapmazlar, cam değil plastik şişededir ve o nedenle daha ucuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilus

Yazdığınız markalar (tonlarca benzerleri gibi) üretici falan değil, dolumcu. Yani hammaddeyi yurtdışından getirip kapsülleyen firmalar ve birçoğu da malesef Çin'den alır.
    Bu nedenle Solgar'ı tavsiye ederim, eğer pahalı geliyorsa yine Solgar'ı üreten firmanın diğer markası olan Nature's Bounty'e bakabilirsiniz ama her eczanede olmaz. NB için marka bilinirliği harcaması yapmazlar, cam değil plastik şişededir ve o nedenle daha ucuzdur.

Pharmaton bende de etkisini hemen göstermişti. Medigard kullanmayı düşünüyorum şimdi de ama internetteki sitelere güvenemedim...

Çin'den gelme konusuyla ilgili bilgilere nereden eriştiniz? Biraz internette arattım ama bir şey bulamadım, merak da ettim.
  • passive_attack kullanıcısına yanıt
    Bu işe soyunan başka ürünlerle bilinen birçok şirket var artık, kimi kozmetik firması, kimi ecza deposu, kimi de tamamen farklı sektörlerden gelme. Bunlardan birisinde çalışan ve üretimde yetkili bir tanıdığımdan öğrenmiştim (off the record tabii ki), bunun üzerine besi desteği üretimine başlayan başka büyük bir holdinge sordum (iletişim formu aracılığıyla), hammaddelerimizi Avrupa şirketlerinden temin ediyoruz diye cevapladılar, peki menşei de Avrupa mı diye sordum, yazışma o noktada sona erdi...

Kullandığınız ürünün etkisini hemen göstermesi ise malesef iyi birşey değil, tam tersi dezavantaj, çünkü bu tarz desteklerin (bazı istisnalar hariç) vücutta etki göstermeye başlaması için metabolizmada belli bir konsantrasyona ulaşması lazım ve bu yerine göre haftalarca sürebilir. Ciddi potasyum eksikliği vb. gibi özel durumları saymıyorum tabii.
    Dolayısıyla iki seçenek var:
    1) Plasebo etkisi
    2) Malesef birçoğunun yaptığı çok afedersiniz, "puştluk"... Ürünü kısa sürede etkili göstermek için kafein ekliyorlar ve bunu içeriğe yazmıyorlar (ABD'de kafeini yazmak zorunlu değildi zaten, hala öyle mi bilmiyorum)
    Anlayacağınız bu sektörde gerçek anlamda bir denetim olmadığı için çok pislik dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kamilus

Bu işe soyunan başka ürünlerle bilinen birçok şirket var artık, kimi kozmetik firması, kimi ecza deposu, kimi de tamamen farklı sektörlerden gelme. Bunlardan birisinde çalışan ve üretimde yetkili bir tanıdığımdan öğrenmiştim (off the record tabii ki), bunun üzerine besi desteği üretimine başlayan başka büyük bir holdinge sordum (iletişim formu aracılığıyla), hammaddelerimizi Avrupa şirketlerinden temin ediyoruz diye cevapladılar, peki menşei de Avrupa mı diye sordum, yazışma o noktada sona erdi...

Kullandığınız ürünün etkisini hemen göstermesi ise malesef iyi birşey değil, tam tersi dezavantaj, çünkü bu tarz desteklerin (bazı istisnalar hariç) vücutta etki göstermeye başlaması için metabolizmada belli bir konsantrasyona ulaşması lazım ve bu yerine göre haftalarca sürebilir. Ciddi potasyum eksikliği vb. gibi özel durumları saymıyorum tabii.
    Dolayısıyla iki seçenek var:
    1) Plasebo etkisi
    2) Malesef birçoğunun yaptığı çok afedersiniz, "puştluk"... Ürünü kısa sürede etkili göstermek için kafein ekliyorlar ve bunu içeriğe yazmıyorlar (ABD'de kafeini yazmak zorunlu değildi zaten, hala öyle mi bilmiyorum)
    Anlayacağınız bu sektörde gerçek anlamda bir denetim olmadığı için çok pislik dönüyor
    yıllardır GNC MEGAMEN kullanıyorum gayet iyi bence.

• Redoxon nasıldir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pharmaton bende yan etki yaptı. Sürekli uyukluyorum. O yüzden tekrar supradyne döndüm. Başka bir arkadaşıma da solgar aynı etkiyi yapmıştı. En güzeli hepsinden 5er tane kullanacaksın. Hangisi iyiyse ona devam. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: larente

Bunu deneyin arkadaşlar fiyatıda gayet uygun 14 küsür :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Multivitamin hapı tavsiyesi lazım. (Pharmaton gibi)

Selenyum kafaya göre alınacak bir mineral değildir. Aman diyeyim.

Çinko, aromataz enzim blokeri olduğu için (kısaca testosteron artırır) zindelik verir bu bilimsel gerçektir tabii aşırıya kaçmamak kaydıyla.

Gece yatarken Zinco 220 alın etkisini göreceksiniz.

• Pharmaton ve NBL ürünlerini tavsiye ederim. Gerçekten işe yarıyor.
    markafarma.com
    Anne Bebek, Dermokozmetik, Cilt Bakımı, Kozmetik Ürünleri | Markafarma
    https://www.markafarma.com/pharmaton-30-kapsul

Pharmaton 60 Kapsül - Markafarma Sağlık Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.
    Pharmaton 60 Kapsül - Vitamin ve Mineral | Markafarma
    https://www.markafarma.com/pharmaton-60-kapsul

markafarma.com
    Besin Takviyeleri ve takviye Edici Gıdalar Fiyatları
    https://www.markafarma.com/besin-takviyeleri

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    HOCAM ben çörek otu yagı aldım 1000mg dıyor ıyı mı yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

HOCAM ben çörek otu yagı aldım 1000mg dıyor ıyı mı yaptık

Geçmiş olsun ne için aldınız?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    yüzde kepeklenme ve kızarıklık ıcın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.