Şimdi Ara

MuMafia 97 D server türk kaynıyo!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server Experience: 1500X
    Server Drop: 80%
    site=http://mumafia.no-ip.info/index1.php

arkadaşlar bu serveri çok seveceksiniz içerisi çünkü türk dolu yabancı birinin olmasına rağmen türk serverı gibi 97 D nin zevkini çıkarın.Bispotlar var aklınız hayaliniz şaşar.İnanmazsan gelde BAK!!

LaMPaRD_BK=oyundaki adım yardım isterseniz edebilirim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur6 -- 4 Eylül 2007; 20:55:58 >

• muhahah bende vermistim server bi sure kapanmıstı
  • ama güzel server gidermi orasını bilemiyom
  • zaten bende zevkine oynuyorum.çünkü yakında kalıcı bir türk serverinin çıkmasını bekliorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacking

muhahah bende vermistim server bi sure kapanmıstı

yine kapanır adamlar kaç res olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ReaLisT -- 5 Eylül 2007; 18:32:09 >
  • full adam çok!!
  • server poh gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadas lar Dende bu muyu oynuyorum...Adım=FullBank_Ersan_SoLiTa= Çogunlukla FullBank ta oluyorumm
  • ayrıca lampard seni tanıyorum.istedigin zaman benden yardım isteyebilirsin.
  • abi ben bu oyunu indiriyorumda bu oyunda soul ve chaos (öneliler) satılıyo demi sen en iyisi özelliklerini en ince ayrıntısına kadar anlat indirdiiğime pişman olmıyım
    çabk cvp ver istersen oyun yükleniyo
  • Beyaz rusların kurduğu ezik bi server , Bütün hackleri deniyebileceğin bir üs gibi hiç bir koruma yok
    Canım sıkıldı az gelip takılıyım
  • sen çok artistsin sabron efendi senin havanı söndürürler yakında merak etme cnm
  • quote:

Orjinalden alıntı: zhyper_mu

sen çok artistsin sabron efendi senin havanı söndürürler yakında merak etme cnm

sen hangi yüzle @SabroN kardeşime hakaret edersin peki senin bişeye yararın oldumu?

• helll aklını başına al eziq daha dün item dileniordun
  • quote:

Orjinalden alıntı: zhyper_mu

helll aklını başına al eziq daha dün item dileniordun

ahah o yalvaran sen olmayasın
    ben bu arada seni 2-3 aydan beri gormedim cunku sen mucu_emresin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell95 -- 8 Eylül 2007; 13:58:00 >
  • olum yürü git işine post kasmaktan başka bir iş yaptıgın yok varya 2 hafta önce 200 mesajın vardı ne zaman 400 oldun ya birde güzel önemli şeyler yazsan bişi demicem Allahın lolu noob
  • ahahaha yalancı noob lol herifff sen git sütünü iç annen kızar sonra ben kac ay önce 200 düm lol ™
  • @zypher mu

illa laf dalaşı istiyorsan msn e gel ben server hakkındaki yorumlarımı sundum eğer bi havam varsada o etrafa Artislik yapmak için Değil karakteristik özelliğimdir.Ayrıca Artislikte Çok büyük bır zanaattır..Öyle her önüne gelen yapamaz.. Daha 1 yıl önce Box of Atarken Etrafımda dolanan Şahsiyetler şimdi bana SabroN Çok havalısın artistsin diyorlar.Neyse Bu tür laflarda Senin Gelişimindeki bazı evrelerdir..Yarın 5 yıl sonra bu forumdan ben ayrılınca aynı hava tripler sende olcak buna adım gibi eminim , Hem Benim şuan konuştuklarım Bir artistlik değil , Ailemden gördüğüm Saygı , Hoşgörü Gibi özellikler dolayısıyla olmaktadır.. Ayrıca Bu Gördüğüm saygı ve Hoşgörü gibi İnsanın karakterinin şekillenmesine yardımcı olan bu özellikler benim zihniyetimde şöyle derki : sana sataşana sen Sataşma! İyi günler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 8 Eylül 2007; 15:13:05 >

• Bi bakmak lazim servera
  • aga benim için adminlik falan düşüne bilirmisin yapabliiyosan noolur bak arkadaşlarada yaygınlaştırıyom burda bis 12-13 arkadaşız hepsine yayarım onlarda diğer arkadaşlarına yayarlar hade nooolur bi düşün

bu arada ben oyunu oynuyom yardım edecek warmı oyundaki ismim mageturk tmm mı yardım eden olursa sevinirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.