Şimdi Ara

MuMeRCaN (SITEYI YENILEDIK HATALARI DUZELTTIK 500exp)Server Online (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SqWeK

BANANE ARKADASIM AZMI CEKTİK BU SERVERLARDAN!!! 2 GUN ACILIYO 3, SU GUN YOK!!! EMEKLER NERDE KALDI!!!

YONETİM İSTİFA YONETİM İSTİFA YONETİM İSTİFA!!!!!!

Herkes işine baksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 8 Ekim 2007; 10:44:22 >

• quote:

BANANE ARKADASIM AZMI CEKTİK BU SERVERLARDAN!!! 2 GUN ACILIYO 3, SU GUN YOK!!! EMEKLER NERDE KALDI!!!

ben bi serwer hakkinda deil genel olarak soyledim seninde gozunde emege deger wermedigin belli ama ya sen daha iyisini yap yada elstirmekten wazgec

• BEN PLAYERİM PLAYERLIK GOREVİMİ BASARIYLA YERİNE GETİRİYORUM KASIYORUM NERDE BU ADALET SERVER YOK!!!!!

YONETİM İSTİFA YONETİM İSTİFA YONETİM İSTİFA!!!

• ADEM GENEL OLARAK SOLEDİN MADEM BU KONUYLA NE ALAKASI VAR KONUYU SAPTIRMA!!! NEYSE UZATMA YA BENİ SENDEN İİ TANIYAN YOKTUR BURDA EMEGE SAYGI BYE BYE!!!
  • quote:

BEN PLAYERİM PLAYERLIK GOREVİMİ BASARIYLA YERİNE GETİRİYORUM KASIYORUM NERDE BU ADALET SERVER YOK!!!!!

Sen bu serwerde hic kastin mi burada player olrak gozukuomusun ???

• quote:

BEN PLAYERİM PLAYERLIK GOREVİMİ BASARIYLA YERİNE GETİRİYORUM KASIYORUM NERDE BU ADALET SERVER YOK!!!!!

Post kasmaktan vazgeç işine baq herkes işine baqsın oke .

• quote:

Orjinalden alıntı: mumercan

yeterinca fazla 20 res ten sonra 15dk sürmez zaten

15 dakkami ztn 10 dakkasi 50 lvl olmak icin ugrasioz bide 350 lvl war 5 dakkadami atlacaz...
  • YA ARKLAR BU KADAR UZAYACAGINI BİLSEM UGRASMAM SİZİNLE FİLAN :D MAHALLE HAMAMINA DONDU BURASI ADAMA AYIP OLDU TMM KAPATIN KONUYU VERDİGİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI HERKESTEN OZUR DİLERİM ARKLAR!!!
  • quote:

YA ARKLAR BU KADAR UZAYACAGINI BİLSEM UGRASMAM SİZİNLE FİLAN :D MAHALLE HAMAMINA DONDU BURASI ADAMA AYIP OLDU TMM KAPATIN KONUYU VERDİGİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI HERKESTEN OZUR DİLERİM ARKLAR!!!

MAHALLE HAMAMINA sonunda anLadıgına sevindim bizLe tartısarak post kasmayı bırak yeter kapattım konuyu ne yazarsan yaz....
  • server online
    oynamak isteyenlere duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mu_TeaM

quote:

YA ARKLAR BU KADAR UZAYACAGINI BİLSEM UGRASMAM SİZİNLE FİLAN :D MAHALLE HAMAMINA DONDU BURASI ADAMA AYIP OLDU TMM KAPATIN KONUYU VERDİGİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI HERKESTEN OZUR DİLERİM ARKLAR!!!

MAHALLE HAMAMINA sonunda anLadıgına sevindim bizLe tartısarak post kasmayı bırak yeter kapattım konuyu ne yazarsan yaz....

sen napıyon sorması ayıp lvl filanmı kasıyon :D Hic gulecegim yoktu batikan :D

• Konusmayı ögren... hadi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: corrector_

server kapalımı şu anda siteye giremiyorum da?

soruya ben cevap vereyim
    arkadaşım server kapalı deil açık gece 12 de bi reset attık ve ben uyuyordum server onlineydi hiç kapanmadı no-ip den galiba sorun site bazen girmemezlik yapıyor ama daha sonra sorun kendi kendine çözülüyor server sürekli onlineydi bi serveri denesen yeterdi..
    iyi oyunlar
  • quote:

ozaman Türk serverlerini oynamamayı denesen, daha mantıklı deilmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: mumercan

quote:

server kapalımı şu anda siteye giremiyorum da?

soruya ben cevap vereyim
    arkadaşım server kapalı deil açık gece 12 de bi reset attık ve ben uyuyordum server onlineydi hiç kapanmadı no-ip den galiba sorun site bazen girmemezlik yapıyor ama daha sonra sorun kendi kendine çözülüyor server sürekli onlineydi bi serveri denesen yeterdi..
    iyi oyunlar

halen servere ve siteye giremiyorum
    bi de "reset attık" derken ?
  • server makinesini resetledik...

giremiyormsun :S
    şuan oyunda olanlar var bi sny
  • valla iki ayrı clientle denedim yok olmuyor
    giremedim oyuna
  • quote:

O zaman Milletin Serverına'da saygılı ol istersen

• quote:

valla iki ayrı clientle denedim yok olmuyor
    giremedim oyuna

Alla alla bende girebiliyorum servere serverde kasanlarda var şuan sen nie giremiosun acaba:S
  • sorun no-ip te sanırım,farklı bi launcher yapıp girdim şimdi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.