sakin nim ztn kardesim ama tek sorun benim dedigim client deil sitede ztn client var resim eklermisin demis arkadas bende resim ekleyemiorum dedim !!!!!
ben baktığımda full cliend yoktu.Oyuna girdim gayet güzel hayırlısı olsun.
COK SAOL KARDESİM EVET COK URASTİM İNS tohumunuda alirim kapamicam ztn adana gibi acik kalsin iisine pcnin yatacana calissin
senın yaptigin suan bos post kasma arkadasm az sakın ol acmısın konunu gelen gelir bole lutfenle adam cekıosan o sw halini dusunmek ıstemırum
kardesim yazmamaya karar veriom yeter diom siz yazionuz gene yazmaya kara veriom o sw nin haline diosun oyuna gelen cok memnun kalio hicbisi yok herkes helal olsun dedi allah sukur yeterli playerim de oldu bidaha yazman bu kdr cok istemiosan
Arkadaş çok hiper aktif :D tabi server açma heyecanı insana neler neler yaptırıyor :)) vallah kusura bakma ama tavrın pek bi itici geldi umarım serverın güzeldir ve başarı ile devam eder. Kolay gelsin
yazmayin len yazmsyin
Kardesim yazmakta ne var bu kadar sakincalimi alla alla
BU ARADA ARKADASLAR SU SOUL NİE SATİLMİO DİOLAR BARDAKİ SATİCİDAKİ YİLDİZLARDAN 5 TANEDEN 3 TANE DUSUO birazcikta emek olsun ztn kolay server
quote:
Orijinalden alıntı: redsoldiers07
yazmayin len yazmsyin
şeytan kulagima birşeyler fısıldıyo :)
Hayırlı Olsun Kardeşim.
saol
Hayırlısı Olsun...
Bende bi girip bakıcam servera o kadar anlatmışın kanatlar falan die ama
inşallah kanatlar SKiN deiildir
quote:
Orijinalden alıntı: ByCeLLaT
Hayırlısı Olsun...
Bende bi girip bakıcam servera o kadar anlatmışın kanatlar falan die ama
inşallah kanatlar SKiN deiildir
^^ Skin :) editlemek icin uzun süre ugrasmak gerekiyo biliyosun cellat entegre etmeleri uzun surer clienti indir datayi incele :)
quote:
Orijinalden alıntı: AuraLegion
^^ Skin :) editlemek icin uzun süre ugrasmak gerekiyo biliyosun cellat entegre etmeleri uzun surer clienti indir datayi incele :)
Bir ss koysana merak ettim :D clientte nede olsa var o skin güzelse çekeriz :P
ARKADASLAR SW DE UFAK DEİSİKLİKLER VAR O YUZDEN KAPANMİSTİ KANATLARA SKİn DİENLER VAR kanatlari el yapimi yapacagiz sw su an acik ama bu gun aksama kadar denemeler var kanatlari Ümit akbulut olarak tamamen elimizle yapmaya basladik ve cok deisecek silahlarda goruceksiniz ki cok mükemmel olacak sitedeki client ve patch i yenilecegiz HABER VERYİM DEDİM SU AN SW ACİK
YENİ SİLAHLAR VE YENİ SKİL EFFECTLERİ VE YENİ MAP EFFECTLERİ VE UPLOADİNG GİBİ SEYLER GELDİ LTFN YENİ PATCH İ İNDİRİNİZ!