Şimdi Ara

mundo item sıralaması yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni kabiliyetler ile oldukça popüler olan mundoya full tank kasılıyor sanırım on da sorun yokta peki bu item sıralaması nasıl oluyor ilk warmongmu alıyoruz ? ve full tank kasınca hasar sorunu olmuyormu ? bi yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce günateşi-zırh veya büyü direnci veren ayakkabı - ruh gömleği - randuim-liandry - son itemide karşıya göre alıyorsun
  • karsında ap varsa sprit visage ad varsa sunfire yapıcaksın

ilk 2 itemin sunfire ve sprit visage olcak sırası karşıya göre sonra randuin

botu bitir mpen botu veya ninja tabi veya mercury sana kalmıs

geriye kalan 2 itemin birini liandry yap

son itemde warmog banshee thornmail seç beğen al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Önce günateşi-zırh veya büyü direnci veren ayakkabı - ruh gömleği - randuim-liandry - son itemide karşıya göre alıyorsun

warmong yokmu

Teşekkür ederim.

• Rakibine göre Spirit visage yada Sunfire cape çık derim ilk olarak. Kesinlikle full tank kas %li vurduğu için damage fazla sorun olmuyor zaten.
    Sprit ve Sunfire dan sonra karşı da ad çoksa randuin değilse warmog çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtlord -- 21 Aralık 2013; 19:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

karsında ap varsa sprit visage ad varsa sunfire yapıcaksın

ilk 2 itemin sunfire ve sprit visage olcak sırası karşıya göre sonra randuin

botu bitir mpen botu veya ninja tabi veya mercury sana kalmıs

geriye kalan 2 itemin birini liandry yap

son itemde warmog banshee thornmail seç beğen al

herkesin genelde ilk warmong çıktıklarını görüyorum o yuzden açtım konuyu Sağol yardımcı olduğun için

• ruh gömlegi (sprit visage) rylai randium g.a (koruyucu melek) donmus balyoz warmong hiz botu yardir karsiya gore

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WarmoNg gibi zırh ve mr yerine sadece hp veren itemlar dışında randuin gibi armor+hp veren itemlar tercih etmek daha mantıklı.
  • Kullanabılene mundo 4warmog 1 ga 1dırenc veya zırhlı botda olur :)

• İlk warmong kasıyorum skill derdim olmuyor w açık giriyorum minyona. Yoksa sıkıntı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gün ateşi-merkurun adımları-ruh gömleği-warmog-doranın kalkanı-çivili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Born To Die

WarmoNg gibi zırh ve mr yerine sadece hp veren itemlar dışında randuin gibi armor+hp veren itemlar tercih etmek daha mantıklı.

Mundo için Warmong alınabilir. Tabii ki earlyde tercih etmek yine de pek iyi değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.