Şimdi Ara

Mundo nasıl durdurulur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mundo sadece bu şekilde durur. Hanginiz karşıda mundo var diye morello veya executioner aldınız yapmayın şimdi

En azından westte gold ve platta zihniyet bu şekilde.. Adamlara yalvarmama rağmen almıyorlar ne solotop ne AP carry. Adamların zihniyet "morelloyu geç önce bir core itemleri alayım" şeklinde. Ben support oynadığım halde aldım artık ama durdurabildik mi? Hayır Ne takımımızdaki HPye göre vuran elise ne de health reduction olan mf durdurabildi.

2 şekilde karşıya gelen mundoyu durdurabildiğimizi hatırlıyorum. 1.si oynamayı bilen bir kog'maw, tabi yanına iyi bir support gerekli malum kog'mawın lane aşaması sadece slowu olduğundan biraz sıkıntılı. 2.si ise jungler kampı. Ama öyle böyle kamp değil jungler adam level 3 te gidecek topa gankını atacak kill aldıracak sonra dönmeyecek base e 30 saniye sonra mundo lane e gelecek bir daha üstüne atlayacak 2 kişi. Junglerken 3.5k param vardı ben hala dönmemiştim base e dakikalarca topta kamp yaptım çünkü.

Yılanın başını küçükken ezeceksin ya da kog'maw olacak takımda. Başka türlü durduramadık ne yalan söyleyeyim. Belki de biz beceriksizdik bilemiyorum

• Banlayn olom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşısına ad burst bi' champion alınarak.
  • Ad : BotRK
    ap : Liandry
  • DARİUS.
  •  Mundo nasıl durdurulur ? elise ve elindeki maske +  Mundo nasıl durdurulur ? bunlar mundoya çözüm olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 12 Ocak 2014; 22:54:14 >

• Dalmayarak. Çekik gözlü kardeşlerimiz sayesinde moda oldu ama useless bana göre. Aynen focus yemeyince 1 k stack ile 5 kişinin ortasında kalan gap closersiz nasusa benziyor tipi.

• Tutuştur+Vayne gg wp
  • o değilde turnuvada mundo alınca hiç botrk - liandary ya da exc call / morelle alınmıyor ama ben mundo aldım mı millet bu itemlere abanıyor.hani bunları almasalar bende mimer ya da fredy122 gibi mundo oynayabilirim
  • Slow iş görür.Liandry (yanlış olabilir) iyidir örneğin.Heal reduction itemleri iyidir.Jungle vi falanda iyidir.Adc olarak kog maw ,vayne alınabilir.Karşısınada riven- darius alınabilir counter için vs vs
  • İgnite + Botrk
  • elise ?
  • sen mundoya çöp diyen değil misin ?
  • Karşı takımda Mundo varsa, Master yi gibi dunk hero alacaksın kardeş. Yapışınca bırakmayacak ve/veya HP bazlı hasar vuracak, veya gerçek hasar. (Ligin muhtemelen Gold veya aşağısı, ona göre konuşuyorum) Mundo'yu kontrol altında tutamazsın. Jarvan alıyorlar mundoya karşı bazen, ama sanıldığı kadar etkili olmuyor. E'sinin kaç AD verdiğini bilen var mı? Çoğu kişi bilmiyor, dikkat etmiyor. Ama 5. seviyede 100 AD veriyor minimum. Tryndamere gibi canı düştükçe daha çok AD kazanıyor. + Olarak Sezon 4 defansif yetenek ağacına bir bakın, Mundo için yaratılmış sanki.

BotRK ve hydra çıkmıştı bir oyunda Dyrus. BotRK yi anlamıştım ama Hydra niye onu anlamamıştım. Ama adam oynadı işte. Tabii BotRK ve Hydra 4. ve 5. eşyalardı. Yani hemen rush yapmadı.

Şimdi diyeceksiniz ki o Dyrus, ama mundo aynı mundo. Yani pratik yaparsanız, iyi bir mundo olabilirsiniz, gelişmek için pratik yapmak şart. Solo oynarken bu karakteri oynamayışımın sebebi, karşı takımın beni zorlayacağını düşündüğümden değil, benim takımımdaki diğerlerini zorlayacak olması. Genelde böyle senaryolarda Mundo takımda ayakta kalan tek adam oluyor. Takımda peel yapacak kimse yoksa mundo faydasız bir karakter. Hele ki karşıda yakana yapıştımı bırakmayan karakterler varsa.

Öncelik taşıyıcıları korumak. AD karakterlerin hem avantajı hem dezavantajı var Mundo ve Volibear gibi HP biriktiren karakterlere karşı. 1.si BotRK, nerf yemesine rağmen hala güçlü ve çoğu karakterde ilk eşya. Executioner's Calling, Morellonomicon'un aksine direkt olarak can yenilemeyi azaltıyor. Morellonomicon, %40 canın altındaki karakterlere yarıyor. Lakin gelgelelim 1 eşya için oldukça az, bazen de gereksiz statlar veriyor. 1 slot kaplıyor yani bu ne demek? Diğer 6 kilit eşyanın 1'inden feragat etmek demek.

Morellonomicon ne veriyor? +12 Mana yenileme, %20 CDR, 75 AP

Executioner's Calling ne veriyor? 25 AD, %20 crit. Bu ne şimdi? Hani movement speed? bi 40 45 AD koysaydınız? E saldırı hızı da yok. Ne anladık bundan? Eskiden lifesteal vardı, onu da aldılar. Niye executioner's calling alayım? Bu aslında çoğumuzun sorduğu bir soru.

Zaten konum olarak sönük kalan marksman'ların 1 slottan feragat edip dandik bir eşya almasının beklenmesi ve hatta bunun tavsiye edilmesi bile saçmalık. Bu yüzden takımda bir tristana, bir katarina veya executioner's calling çıkmış bir dunking machine şart. Master Yi'yi örnek vereyim Diamond liginde bir ara %54 win rate'e sahipti.

Master Yi dedim ama, lafın gelişi. En nihayetinde kağıt helva, kordineli ve tecrübeli takımlara karşı ayakta kalma şansı az. Sejuani'nin kitine bir bak istersen. Tam mundo-volibear benzeri karakterlerin antisi. Yine Morellonomicon almış bir Brand, Mundo, Cho'gath, Volibear gibi HP biriktiren karakterlerin korkulu rüyası. Yine Shyvana Mundo'ya karşı alınabilir.

• valla yeni gelen kabiliyetler mundoya bayağı yaradı canı azalınca regeni iki katına çıkıyor sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

İnsanlar ezbere build yaptığı için birçok kişi bilmez bu eşyayı...

Aldığınız eşyanın özelliklerini bilseniz ya da biraz araştırsanız

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Executioner%27s_Calling

quote:

Celladın Çağrısı
    Bedel: 1900 (740)
    +25 Saldırı Gücü
    +%20 Kritik Vuruş İhtimali

ÖZEL Pasif: Normal saldırılar isabet ettiğinde rakip şampiyonlarda 1,5 saniyeliğine Ağır Yara açar.

(Ağır Yara, iyileşme ve yenilenme etkilerini %50 azaltır)

Ben Swain'e karşı bunu çıkmayı düşündüm adamlar o ne dediler Alınca report

• The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    :D bir ara bende fark etmemiştim sonra her itemi tek tek incelerken bu ne la diyip bakmıştım
  • Tutuştur, mf, tris, fizz vb vb.
  • Tirs ap tutuştur

• s'ye bas
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.