Şimdi Ara

munih teknik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avusturya lisesi mezunuyum.ve ne yazikki lys ygs kotu gecti.ve bugun munih teknikten kabulum geldi.burda gidebilcegim uniler sabanci koc.ne diyosunuz o kadar stresi cekmeye degermi?siz olsaniz ne yapardiniz

• bu soruyu şaka olarak falan soruyorsun sanırım Almanya'nın en iyi Avrupa'nın sayılı mühendislik okullarından biri ha okuması zordur bizim mühendislikler gibi yatarak okunmaz orası ayrı maddi problemin yoksa dakika düşünme bence hayatın değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

bu soruyu şaka olarak falan soruyorsun sanırım Almanya'nın en iyi Avrupa'nın sayılı mühendislik okullarından biri ha okuması zordur bizim mühendislikler gibi yatarak okunmaz orası ayrı maddi problemin yoksa dakika düşünme bence hayatın değişir.

Bizim mühendislikler yatılarak geçiliyor... Hmm... evet
  • bilmiyorum Alman eğitim sisteminden haberin varmı kendimizi asla küçümsemiyorum ama onlara göre evet şahsen yatarak geçiyoruz psikopat 2-3 hocamız var geçirmiyor modundayız çoğumuz kimseyi kandırmayalım Türkiye'de mühendislik stajda veya iş hayatının ilk birkaç yılında öğreniliyor istisna okullar haricinde.
  • maddi durumum cok sukur iyi.zaten almanyada uniler donemlik 500euro.yani burda ozel unilerle karsilastirildiginda devede kulak kalir.tek korkum basarisiz olup donmek.ne kadar avusturya lisesi disiplinli kaliteli bir lise deselerde almanyanin yanindan gecemez ama burda koc sabanci yerine almanya evet daha mantikli gozukuyor.isletme muhendisliginden kabulum geldi bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet4fb

maddi durumum cok sukur iyi.zaten almanyada uniler donemlik 500euro.yani burda ozel unilerle karsilastirildiginda devede kulak kalir.tek korkum basarisiz olup donmek.ne kadar avusturya lisesi disiplinli kaliteli bir lise deselerde almanyanin yanindan gecemez ama burda koc sabanci yerine almanya evet daha mantikli gozukuyor.isletme muhendisliginden kabulum geldi bu arada

nasıl yani hiç bir şekilde sınavsız falan münih teknik e gidebiliyrmusun?

e biz niye okuyok
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLken7

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet4fb

maddi durumum cok sukur iyi.zaten almanyada uniler donemlik 500euro.yani burda ozel unilerle karsilastirildiginda devede kulak kalir.tek korkum basarisiz olup donmek.ne kadar avusturya lisesi disiplinli kaliteli bir lise deselerde almanyanin yanindan gecemez ama burda koc sabanci yerine almanya evet daha mantikli gozukuyor.isletme muhendisliginden kabulum geldi bu arada

nasıl yani hiç bir şekilde sınavsız falan münih teknik e gidebiliyrmusun?

e biz niye okuyok

yok be usta sinavsiz olur mu:) dsh denen dil sinvi var bide bzim okulun avantaji var almanyadaki unilerde.onun sayesinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehir teknik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baska alamanyaci yok mu bugunku sonuclardan sonra
  • Merhabalar bende tum de okumak istiyorum.Lise 4. sınıfa yeni geçtim.Tum için hazırlık yapmaya nereden başlamalıyım?Mülakatlar nasıl geçiyor,ne seviyede almanca bilgisi gerekiyor?Kabul şartları neler? E-posta yoluyla ya da forumda özel mesaj yoluyla iletişim kurabilirsek iyi olur teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.