oyunda aşırı cok lag war nedense noriada bıde npcler yok yaratık yok buffcı yok :D
beklemekten sıkıldık cidden..
1 aydır reklamını yapıyorsunuz serverin ama ne hikmetse 45dk önce açılması gereken server hala açılmadı ? madem öyle herşey hazır olduktan sonra açaydınız serveri ? :S
quote:
Orijinalden alıntı: Rust
1 aydır reklamını yapıyorsunuz serverin ama ne hikmetse 45dk önce açılması gereken server hala açılmadı ? madem öyle herşey hazır olduktan sonra açaydınız serveri ? :S
+1
Arkadaşlar yanlış anlamayın beni ama client patch nasıl indiricez biz üst satırda verdiğin patch link i veya patch dosyası hatalı siteden download kısmına giriyorum boş bunları hazırlamadan açılış yapmasaydınız keşke
çok fazla lag var nedense ve 100x gibi gelmedi ayrıca muhelper da yok ?
server off :D of allahım of :S
site off server off sizde off herkes off off ki ne off
quote:
Orijinalden alıntı: Usire
Benım serveri actım dememı beklıyecek neyse Server Online Kolay gelsın size arkadaslar daha kapanmıyacak sanrım yaklasık 20 dakka kadar oyunda lag olur ama sonrası hersey normale doner
İyi Oyunlar size
oyun ıcerisnde gordugunuz bug yada admıne iletmek istedıghınız notları
muwntd@gmail.com mail adresine mail atarak bıldırebılrısınız. gunu bırlık cvp verılecektır.
daha kapanmayacak ??
quote:
Orijinalden alıntı: Adminow
site off server off sizde off herkes off off ki ne off
sana sonuna kadar katılıyorum :D güldürdün akşam akşam :D:D
Kaan git yat uyu bu server yarına anca kendine gelir :D
quote:
Orijinalden alıntı: Adminow
Kaan git yat uyu bu server yarına anca kendine gelir :D
yok kanka oyun açıldı lag felanda kalmadı gayet iyi kasıyoruz senin isim veya nick neydi çıkamramadım ? :D
itemlerin yerde kalma süresinin azaltılması lazım spotları buga sokuyor.bir de heart of love , medal falan düşmüyor set yapmak için ?
clint download linki çalışmıyor. Nasıl indireceğiz?