Şimdi Ara

Muonline Devri Kapanadi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunubırakiyorum arkdaslar GunzTURKEY geciyorumm muo bırakiorum artik coksacma oldu neysse byes

• Gunz online Epey oynamiştim Turkey i Eğer Güzelse Belki bende gelebilirim .. Mu Online devrinin kapanmasi bence cok hack

yapilmasi dir..
  • Bence cok server kurulmasidir. Bir insan online bir oyunu oynarken tek basina oynamak istemez. O zaman zaten o oyunu online oynamanin bir anlami kalmaz.
  • aslına bakarsanız mu online serverlarından sıklımaya basladım nedeni ise türkiyede server kuruluyor ve en gec 2 hafta icnde kapanıyor bu kac oldu ve bunun yüzünden mu online beni baymaya basladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: -iKiDeFenix-

mu online beni baymaya basladı

daha yenimi baydı
  • hmmm evrennn gunz oynicam bakalim nasi bisimis muonline bitti artik benim icin prens4321@hotmail.com

KaRaYaK ARTİK SERVER LARDA YAPİLMAYAN HACK KALMADİ her VERSİONDA BİR HACK YAPİLİO BUNUN HACK NASİL ETKİLİO BEN 2 YILA ASKINDAIDR HACKLEN KASARİMMM KASMADİM DEGİL AMA HİC BİŞR ZAMAN 2 RESTE BENDEN UDUSK ADMALARİ YADA BENZERİ KİSİLERİ KIRMADİM UZMEDİM AMA BEN GORUYORUM Kİ SİMDİKİ NESİL HACKLEN ADAM OLİO ASIP KESİO LAFTA AMA NEYSE BEN KİMSE SEVMEZ SEVMESİNİDE İSTEMİYORUM MUONLİNE BİR HASTALİKTİR BIRAKMASİ ZORDUR AMA BEN 1 YIL SONRA MUOYA GERİ DONECEM 1 YIL MUONLİNE OYNAMİCAM SAYGİLAR İLK GİRDİGİMDE DONANİMHABERE BURDAKİ YENİ GELEN KENDİNİ BİSİ BİLEN KİSİLER BİLMEZ [karayak mezarindan kalkti demistim evren imzamda seni bir cocug kizmistin bende senlen kavda etmistim ama sen hakli imisin sadece bunu bilirim burdaki veletler icin yapilan hic bir sey deymez EVREN sana simdi katiliyorum saygilar]

KaRaYaK Mezarina Geri Dönmüs Bulunmaktadir.................

not: Kına yakarlar artik.... bi yaklaarina...... anlayan anladi ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bıraktım artık ko oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.