Şimdi Ara

MuOnline SubServer Kurulumu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Up!
  • Magic_Lord Sorunu Coz Baps
  • Resmi indiremiyorum.. İndirebilsem olcakta

Ayrıca D:\MuServer\subserver\gamesever\data da olan sey 1.02k icin o konum soyle
    D:\MuSever\subserver\data\ seklinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 11 Haziran 2007; 23:42:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

Server ismini degistirmemissin... Eger degistirmissin sen 55902 leri 55903 yapmayı dene bakalim... 1.3N de 55902 yi kabul etmemisti 55903 yapmistim ama 97d de kabul etmiyor olabilir. sonucu yaz buraya..

Ayrıca server acikmi ve dataserver3 u actinmi?

97 versiyonda kabul etmez vede ıslemcını %100 de 100 kullanır guzel calısma umut devam yenı versıyonlara ( Birde versiyonlara görede sublarda degısebılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTBoY -- 11 Haziran 2007; 23:43:09 >
  • Orpheus diyoki
    Zaten bu program şu anda calısıyor
    Acmısın sen o linkte birini farkında deil sin herlade
  • yaptım ama oyuna gşrşnce çıkmıyor
  • senin cs ayarlarinda sorun var cs ayarlarini yapmamissin ondan cikmaz...
  • Süper Calısma Tesekkürler
  • Ayarladım çıktı yardımların için saol ama siteden üyelik alınmıyor programla açtımmı oluyor bide siteye kullanıcı girişi olmuyor versiyon 1.02k Msn 2 dk gelsen yardım ede bilirnin uzaktan ayrdım ile
  • Sen NumberOne'sın :D:D SaolAma işLemci Yetmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: royalist-mu

Ayarladım çıktı yardımların için saol ama siteden üyelik alınmıyor programla açtımmı oluyor bide siteye kullanıcı girişi olmuyor versiyon 1.02k Msn 2 dk gelsen yardım ede bilirnin uzaktan ayrdım ile

md5 li bir site kullan acc acar muweb 0.7 uygun bunun icin eger onla yapamamissan icinde md5 dll klasoru var onu readme de yazan yere kopyalarsan acc acar...
  • Saol Onu O kuruluydu hurricina arkaşımız md kapalı dursun demişti bende ne oldunu bilmiyordum ondna açılmıyordu şimdi oldu saol
  • up UP UP UP UP UP U PU P UP UP UP U PU P U PU P UP U PU P
  • up up up ...............
  • ellerine sağlık bence up olması gereq...
  • mukemmel anlatmıssın arkadasım elıne saglık.
  • cok iyi deneyecez :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.