Şimdi Ara

..MuOnline TopList SiteLeri.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar o zaman bunun icin hep destek tam destek kenetlenmemiz gerekli birbirimize köstek olacagımıza destek olmalıyız.. Dünyada ki muonline serverlarından eksigimiz ne gördügüm kadarıyla filipinler de muonline baya gelişmiş ki filipinler aç bir ülke biz ise ancak iç savas iç kavga peşindeyiz bırakalım artık bunları destek olalım birbirimize..

• quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

arkadaslar o zaman bunun icin hep destek tam destek kenetlenmemiz gerekli birbirimize köstek olacagımıza destek olmalıyız.. Dünyada ki muonline serverlarından eksigimiz ne gördügüm kadarıyla filipinler de muonline baya gelişmiş ki filipinler aç bir ülke biz ise ancak iç savas iç kavga peşindeyiz bırakalım artık bunları destek olalım birbirimize..

Bence Herşeyden Önce Birbirimizi Hacklemek İçin G.Tümüzü Yırtmayalım..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: # uAeReN #

• Orjinalden alıntı: # uAeReN #

Gerisi Rekabettir Zaten Ama ßizim MiLLet ßirbirine Zarar Vermeyi Seviyor Ne Yazıkki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

arkadaslar o zaman bunun icin hep destek tam destek kenetlenmemiz gerekli birbirimize köstek olacagımıza destek olmalıyız.. Dünyada ki muonline serverlarından eksigimiz ne gördügüm kadarıyla filipinler de muonline baya gelişmiş ki filipinler aç bir ülke biz ise ancak iç savas iç kavga peşindeyiz bırakalım artık bunları destek olalım birbirimize..

+
  • Benden Tavsiye Arkadaşlar Sizde Kullanın Çok kolay

includes in içine reklam.txt acın aldıgınız kodları bunun içine koyun aşagıdaki kodudua sitenize ekleyin en altına bu sekilde daha duzgun reklamlarınız olacaktır ve karmaşık olmayacaktır sizin açınızdan

<table width="380" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0"> 
    <tr><? include("includes/reklam.txt"); ?><br>
  • http://mu.hopzone.net/muonline/list.html Benim Bildiğimde Bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRbLack -- 17 Haziran 2008; 9:42:37 >

• Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

Orjinalden alıntı: # uAeReN #

Gerisi Rekabettir Zaten Ama ßizim MiLLet ßirbirine Zarar Vermeyi Seviyor Ne Yazıkki.

Bence de Önce Herkes Birbirine El Verip Serverları HepBirlikte Güvenlileştirelim Ondan Sonra Gerisi Gelir..!

• Ben Ederim İstiyorsan cihat_lordturk@hotmail.com ekle vote linkleri katalim
  • SagoL yunus..!

Emeğe SayGı..!
  • Yunus sagol cok iyi bir paylasim cok yararima dokundun

Emege saygi!
  • Güzel bir paylaşım
  • tskler...
  • Paylasim icin saol , exp max level point 40 olan server bulan bana yazsin :)
  • Kimse yazmadi saolun :)
  • bu topici yeni varketim valla eline saglik guzel olmus yabanci server ararken yabanci sitelerin vote sini kulaniyordum bu topic surekli kalirsa sevinirim
  • http://www.bizmuonline.com buyrun turk hard server
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.