Şimdi Ara

MuOnline Türkiye S6 Exclusive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gerekli testlerden sonra sunucumuzu açmış bulunuyoruz.

MuOnline Season 6 Exclusive Custom Sürüm

Sezon 15 e kadar olan itemler ve custom itemler ile efektler

Yeni başlayanlar için 20m hediye ve 24 saat boyunca geçerli buff desteği. 20m ile set oluşturabilirsiniz.

Her karakter için ayrı NPC

Drop : 50%

Zen drop :70%

Exp : 500X

Websitesi üzerinden reset (oyun içerisinden de reset atabilirsiniz /reset), pk temizleme, puan verme, skill tree düzenleme gibi tüm özellikler kullanılabilir

Reset başına +1500 puan.

Reset başına 10 Ruud point ve 10 WCoin point verilir. Bu pointler ile Exclusive shop içerisinden özel itemler alabilirsiniz.

Spot noktaları

NPC Özellikleri

Her karakter için ayrı NPC bulunmaktadır. Set ve 1. nesil kanat bu NPC lerde satılmaktadır.

Quest itemleri NPC lerde satılmaktadır.

Jewel of soul , bless, life ve chaos NPC lerde satılmaktadır.

Reset sistemi

400 lvl de reset atılabilmektedir. Grand reset sistemi de aktiftir.

Her reset sonrası pointler silinir, fakat +1500 point verilir.

Launcher

Hd görüntü özelliği

Av codec desteği

Ayarlanabilir çözünürlük seçenekleri

Ses açıp kapatma seçenekleri

İtemler

S15 sürüme kadar olan tüm itemler 4.nesil kanatlar ile Özel tasarım kanatlar ve itemler bulunmaktadır.

birçok özellik mevcut olup, muonline severleri bekleriz.

https://www.muonlinetr.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuOnlineTürkiye -- 20 Şubat 2021; 22:46:6 >

• Öncelikle hayırlı olsun, oyunu indirdim fakat girmek istediğimde direk muguard tarafından engelledim.Sebebi nedir acaba?

• Antivirüs programınızdan kaynaklanıyor olabilir. Devredışı bırakarak denermisiniz

• Hayırlı olsun. Detaylı resimler oyun içi shoplar vb özellikleri belirtirmisiniz.

• Teşekkürler. İlk mesajı güncelledim.

• Maalesef oyun dosyalarının içinde "Trojan.Win32.Agent" isimli trojen bulunuyor.Dosyalarınız temizleyip paylaşmanızı öneririm.Virüs programını kapatılması bilgisayara sızmasına yol açıyor.Mantık olarakta neden virüs programı kapatılsın ki bir oyuna girerken.İyi günler.

• Selamlar,

Oyun dosyalarında herhangi bir trojan yoktur. Kaspersky ile düzenli olarak taratılıyor. Kullanılan antihack programı antivirüsler tarafından engellendiğinde oyun açılmadığı için kapatarak denemek gerekiyor. Client setup halini de dosyalar kısmına ekledim. Dilerseniz kurulum olarak onu da deneyebilirsiniz. Bende Kaspersky sürekli açık ve bir problem yaşamadım şimdiye kadar açılmamasıyla ilgili. Fakat dediğim gibi hiçbir şekilde dosyalarda zararlı bir yazılım yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuOnlineTürkiye -- 21 Şubat 2021; 10:20:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Severance (2022-) | Apple TV+
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 online var oyunda neden hiç online oyuncu yok ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.